2016 Şubat Anneleri

Ayyy masallahhhhh tututuuuu ulen bi bna mi denk gelmedi şöyle KV :KK43: sonra işte kendini ye dur :/ bizimki daha bi kere bile sormadi bi eksiğiniz var mi diye. Arar nasılsın iyi misin iyi hadi gorusuruz BBY :) ihtiyacım yok çok sukur ama insan bekliyor ... O da zamanı gelince benden bekler...
Ya aynen, birde hamile hamile zor oluyor gezmesi.. Laf arasında ne söylediysem çıkmış almışlar, birde para gönderdiler yatak vs aralım diye ben üstüne para koyup arabayıda aradan çıkarırım.. Çok sağolsunlar gerçekten, kendi annem babamdan görmediğim ilgiyi aldım :( insan şu günlerde çocuklaşıyor, biraz ilgi ne kadar iyi geliyor anlatamam :(

Ayyy masallahhhhh tututuuuu ulen bi bna mi denk gelmedi şöyle KV :KK43: sonra işte kendini ye dur :/ bizimki daha bi kere bile sormadi bi eksiğiniz var mi diye. Arar nasılsın iyi misin iyi hadi gorusuruz BBY :) ihtiyacım yok çok sukur ama insan bekliyor ... O da zamanı gelince benden bekler...
Yalnız değilsin ben de de yok böyle kayinvalide benimki seninkinden de beter beni daha bir kere arayıp halimi bile sormuyo şeytan karı kocamı da nadir arıyor ve ilk torun olacak

Tabikii yaparız beni sıkan çok hevesliyiz ölüyoruz bitiyoruz çok şöyleyiz çok böyleyiz gibi görünüp tam aksini uygulamak hevesli insan böylemi olur bırak tiyatroyu neysen o ol da seveyim seni diyesim varrr diyemiyorum :) yoksa almasın hiç sıkıntı değil aklıma gelmez aldı almadı. Beni dellendiren eşime karşı oynadığı bu sevimli babanne rolleri :)))

Noktasina virgulune kadar katiliyorum. Tipkisinin aynisiiiiii aynen bu kadar benzerler. Yapamayacgin seyin havasini atma gorsen ayni numaralar:KK47: NEyse ben artik hic birsey beklemiyorum benden gitmesinde .. Bu donemimizde bide kocam odeme yapiyo bazi seylerine:rolleyes: sifirrr dusunce :(

Gunaydin aniisler....:anneadayı:
Hayirli cumalar....
Ben gece uyuyabiliyorum siksik wc ye gidiyorum sadece ama sabah erkenden kalkiyorum nasil ozledim 11 e kadar uyumayi anlatamam:110:

Gunaydin aniisler....:anneadayı:
Hayirli cumalar....
Ben gece uyuyabiliyorum siksik wc ye gidiyorum sadece ama sabah erkenden kalkiyorum nasil ozledim 11 e kadar uyumayi anlatamam:110:
Günaydın canım daha 1.5 sene kadar daha uykuyu özlemeye devam edecegiz. Ama sen yinede 11 e kadar uyumayı unut bence o bir daha pek mümkün gözükmüyor :KK30:
Minnoşlar sagolsun büyüselerde sabahın7.8 inde hop kurulu saat gibi hep ayaktalar. 5 yaşındaki oğlumun saat 10 a kadar uyudugunu hiç bilmem:110:

Günaydın canım daha 1.5 sene kadar daha uykuyu özlemeye devam edecegiz. Ama sen yinede 11 e kadar uyumayı unut bence o bir daha pek mümkün gözükmüyor :KK30:
Minnoşlar sagolsun büyüselerde sabahın7.8 inde hop kurulu saat gibi hep ayaktalar. 5 yaşındaki oğlumun saat 10 a kadar uyudugunu hiç bilmem:110:
Ay gece uykusu olsun da sabah erkn kalksin raziyim ben ozlemye devamm ederim

Arkadaşlar günaydın. Benim bir problemim var. 5 gündür kıvranıyorum acıdan. Haftaya randevum var ama önce size sormak istedim. Karnımın üst kısmında yani midenin üst kısmına denk gelen derim çok acıyor. Hani deriniz çok tahriş olunca acır ya işte öyle bir acı. İçten gelen bir acı değil. Yani çok gerildiği için acıyor desem değil çünkü kaşınmıyor. bir de en gerilen kısım orta taraf oralarda acı yok. Bu ne olabilir. Dogum çizgisinin tam üstü acıyor.

Ay gece uykusu olsun da sabah erkn kalksin raziyim ben ozlemye devamm ederim
İnş canım bende..
Arkadaşlar günaydın. Benim bir problemim var. 5 gündür kıvranıyorum acıdan. Haftaya randevum var ama önce size sormak istedim. Karnımın üst kısmında yani midenin üst kısmına denk gelen derim çok acıyor. Hani deriniz çok tahriş olunca acır ya işte öyle bir acı. İçten gelen bir acı değil. Yani çok gerildiği için acıyor desem değil çünkü kaşınmıyor. bir de en gerilen kısım orta taraf oralarda acı yok. Bu ne olabilir. Dogum çizgisinin tam üstü acıyor.
Büyük ihtimalle gerildiği içindir . Çünkü kaburgalarımız bile genişliyor biraz doğumdan sonra farkedersin. Ayaklarrıyla heryeri ittirebiiyorlar özellikle mide tarafını.. sonrada acıyor bayagı. Çok önemli birşey degildir canım merak etme. Vücudumuz genişliyor.

Uykusuz kalanlara çok üzülüyorum. Ben tam bir uyku canavarıyım. Allah'a şükür bebişim benimle uykuya dalıp sabah alarmımla kalkıyor. Uykuya geçmeden su da içmiyorum gece wc'ye kalkmamak için. Mışıl mışıl uyuyorum ama bebiş olunca sizden daha fazla zorlanacağım muhtemelen. Sürekli kalkmak zorlayacak beni.

Ayrıca rutin kontrolümüz var bugün. Ayrıntılı ultrasona gireceğim tekrar. Bir aydır görmedim oğluşumu. Çok özledim çook :KK36:

Gunaydin hanimlar
Bisey soracam ya arkadaslar soguk alginligi gecireniniz var mi.1 haftadr cekiyorum bu durumu.ve bir turlu gecmiyo.hatta daha da kotu oluyor.acaba hamilelikte kolay atlatilmiyor mu.sizlerin ki nasıl sürdü.
Bugun kontrolum var diktorada soracam da siz hamilelerden de ogrenmk istedm

Iyi geceler annişler size bişey sorcam ya doktorum iltihaptn dolayı fitil vermişti 3 gündür kullanıyorum ama sabah uyandigimda bakıyorum resmen erimemis yani hepsi olmasada bi kalıntı olarak elime geliyor acaba ben mi kullanmayı beceremiyorum diyorum :KK64:aranızda fitil kullanıp benimle aynı sorunu yaşayan oldu mu?:KK43:
birde çok Afedersiniz ama iki gündür vajina bölgesinde ağrı var sanki biyere carpmisim da ezilmiş gibi özellikle de ayağa kalktigimda öyle şiddetli oluyor ki ağrı canım yanıyor o_O
yorgunluktan mi acaba diyorum :KK43:
bu sebeplerden tekrar Dr a gitmeli miyim sizce? :110:

gÜNAYDIN. Ben daha önce fitil kullanmıştım ve dediğin gibi hepsi tamamen erimiyor. bir parçası artıyordu.
acı için bir şey diyemem ama fitili doğru kullanıyorsundur. zaten içeri ittirmekten başka bir kullanımı yok :)

Saol cnm. Lohusalık dır dır çeneli KV gececek bakalım ne kaprisler hazırlıyor . Eşimi zaten 7 ay evvel doldurmaya çalıştı neymiş eltim her gün annesind kapıyı açıyorum...Ama inan bu sefer susmayacam ağzının payını vercem...
Gebe iken hiç mi hiç cekilmiyorlar

Benimde aynı herbyerlerim ağrıyor geceleri belkide 100 kere dönüyorum

Back
X