2016 Şubat Anneleri

Yorma kendini canım. Ben full yatıyorum. Annem geldi sagolsun.Bacakların poponun altına yastık diyorlar da onu yapamıyorum yan yatıyorum. Yanlarim ağrıyor.:110:
Poponun altına yastıkmı? O ne yaa :)) boşver sakat bir durum olur, nasıl rahatsan öylece uzan bence ;) 36. Haftayı görelimde kuzum. Bebeğin akciğerleri iyice gelişmiş olsun, sonra rahatlarız biraz en azından.. Yinede zamanında geliceklerini düşünüyorum ben ;)

bence hemen tuzu azaltmalısın. ben şişmekten çok korktuğum için tuzlu yapmıyorum yemekleri. eşim az biraz isyanlarda aama normalde de elim ayağım çok şişer.
demem o ki az tuz, bol su iyidir :KK66:
bir de uzun süre oturuyorsan ayaklarını el bileklerini döndür. kan dolaşımın da artar
bende tuzlu yemiyorum, suyuda çok içiyorum. hatta doktor azalt dedi :)
ama bütün gün oturduğum için akşama doğru şişme oluyor.
sıfır tuz da yiyemem ya :(

Bir benim annem mi boyle derdim. Kayinvalidem gelince bu kadar stres yapmam annem de çok laf söyler. Annesinin kızı değilim yapacak bir şey yok . o ne kadar becerikli ise ben o kadar beceriksizim :KK66:
Benimki de dengesiz bi sizinkiler gibi yptıklrımı yetrsiz görür baska zamn kızım cok yoruyosun kendin hırplma bu kdr der

inşallah 2. dediğin olurda onlar şımarırlar yoksa ben bir sogudummu tam soğuyorum valla :KK45:

hadi inşallah canım valla bende 2.sinin olmasını umut ediyorum. ben onları iyice pohpohlar şımartırım. dediğin gibi bende soğudum mu tam soğurum :p şansımıza nolcak bakalm doğumdan sonra bide bunları konusucaz daha. kimin kv kp napmış kimimn annesi ne vermiş görümce ne demişşş :KK70:

Arkadaşlar yarın 32. haftaya giriyorum kısmetse. 31+0 olacağız yani. şimdi ben çalışabilir raporunu 32+0 da mı alacağım 31+4 te de alabilir miyim?
32+0 cumartesi gününe denk geliyor o gün alamayacağım doktorum da sadece çarşamba günleri hastanede oluyor böyle olunca da raporum 32+4 e kalacak. kafam allak bullak oldu.

o çok farketmiyor canım. bende resmi bi kurumda çalışıyorum. ama yinede çok önemsemiyorlar. o hafta gelmesi yeterli. zaten 32+0 da gelecek diye bişey yok.32. hafta diye genelleniyor. sen çarşamba alabilirsin yani

hadi inşallah canım valla bende 2.sinin olmasını umut ediyorum. ben onları iyice pohpohlar şımartırım. dediğin gibi bende soğudum mu tam soğurum :p şansımıza nolcak bakalm doğumdan sonra bide bunları konusucaz daha. kimin kv kp napmış kimimn annesi ne vermiş görümce ne demişşş :KK70:

Ben gorumcemi severim ya :) uzakta gerçi belki de o yüzden. Ama eşim hiç hamileligimde yardım etmiyordu ilk başlarda anlayamamıştı. Aradım gorumceme dedim. O da ben demeden önce eşimi arayıp nasihat vermiş yapmasın o bir şey demiş kızmış :) ayy ablam benim demiştim. Valla hiçbir şey almasın ama bunlari yapsınlar yeter :) maşallah diyeyim gorumceme.

Poponun altına yastıkmı? O ne yaa :)) boşver sakat bir durum olur, nasıl rahatsan öylece uzan bence :KK66: 36. Haftayı görelimde kuzum. Bebeğin akciğerleri iyice gelişmiş olsun, sonra rahatlarız biraz en azından.. Yinede zamanında geliceklerini düşünüyorum ben :KK66:
Ayy inşallah canim. 1 cm acilma kasılmalar derken öyle huzursuzum kii. Bebegim stresli olacak kesin. 36 yi görsek hayırlısıyla inşallah. Sağlıkla gelseler normale dönse hayatımız...

Aynen canim cok korkuyorum kanala falan girmis dedi.hem hemen dogsun istiyom hemde zamanini beklesin saglikli olsun istiyom iycene sabirsiz oldum galba
hımm kanala girmişse çokta kalmadı demek canım. neyse ciğeri gelşsin sağlıklı olsunda, ama tabi inşallah 36 dan sonra gelir

Kızlar bebek bakım çantası hangi marka aldınız.iki gündür netten bakıyorm mağaza gezdm ama hiç içime sinen bişey bulamadm hem şık hem kullanışlı olsun istiyorm.
ben daha önce koymuştum resmini çok hoç carter s ve çok kullanışlı bunun kahve yerleri gri olanını aldım

81otrfZitRL._SL1500_.jpg

ay Allah yardımcın olsun :)
benm de halam hsonu istdaki kuzenime gelecekmiş. kesin uğrar bana. halam herkesten beter. :KK70:
ama ütülerimi yapsa ne iyi olur, herşeyi söyleyebilir o zaman :KK52:

benimkide dün geldi. sağ olsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmadı. camları sildi evi temizledi. benim hem vaktim hem gücüm yok. Allah razı olsun gerçekten. bebişin kıyafetlerinidi yıkadı aradan çıksın diye. bidaha ancak 37. haftada gelecek veee mutlu son :)

Bir benim annem mi boyle derdim. Kayinvalidem gelince bu kadar stres yapmam annem de çok laf söyler. Annesinin kızı değilim yapacak bir şey yok . o ne kadar becerikli ise ben o kadar beceriksizim :KK66:
Aynennn :KK70: Komiser hanim gelince anam sanki kendimi bisey yapmamis gibi hiss ediyorum:confused:

Allah annemden razı gelince herseyı muhakkak yapar ama dırdır de eder,
bende diyorum gelmişim 30 hala kızını tanıyamadın mı bilmıon mu beni
değiiiiişşşşş artık ev bark sahibisin desede onun kadar becerikli ve titiz olamıyorum :KK45:

Eşim arka arkaya haftalar seyahate çıktı da tabii ilkinde annemle olan Konuşmayı yazmıştım...bir tarafta eşim yalnız bırakmak istemiyor diğer taraftan annemde bahaneler tükenmiyor.kv demiş bundan sonra gittiğinde ben gelicem.yani var ya insanlar (kv ler) da diyodur ki annesi 1 saat uzakta neden gelmiyor.yani ne bilim geçirir insan içinden de olsa.aksine annem de bir o kadar rahat.geçen gün artık bir hafta oldu da aradım yani napıyosunuz diye...ben pazardan gelmişim evin işi bilmem ne derken yorulmuşum,bizimki de resim kursunda boyama yapıyor.he tabii yapsın,yapcak elbet ama biraz vicdan yahu.ay artık garipseniyorum bile :) canı istemiyo demekki :D

hhahaha aynen valla inşallah güzel haberler veririz neyseki bende görümce yok :):)

Back
X