2016 Şubat Anneleri

ben daha önce koymuştum resmini çok hoç carter s ve çok kullanışlı bunun kahve yerleri gri olanını aldım

81otrfZitRL._SL1500_.jpg
Bu şekilde iki çantamı oluyor canım hakikaten çok beğendm bunu güle güle kullan bnde bu tarz bakıyorm

mecbur içeceksin canım baya uzun sürmüş çünkü seninki. şimdiden geçmiş olsun
Sagol cnm.doktor normal oldugunu soyledi.gebelikte bağışıklık sistemi zayifladgi için kolay kolay gecmez dedi.ama bir hafta oldu dedim.bir ay bile surebilir dedi.
Yandim ben.neyse ihlamur kusburnu ic kendi kendine gecer anca.arada da parol alabilirsin dedi.virütik oldgu icin antibiyotiklik bi durum yok neyse ki
Gebelik tatli oldugu kadar zor da vesselam :)

Ben gorumcemi severim ya :) uzakta gerçi belki de o yüzden. Ama eşim hiç hamileligimde yardım etmiyordu ilk başlarda anlayamamıştı. Aradım gorumceme dedim. O da ben demeden önce eşimi arayıp nasihat vermiş yapmasın o bir şey demiş kızmış :) ayy ablam benim demiştim. Valla hiçbir şey almasın ama bunlari yapsınlar yeter :) maşallah diyeyim gorumceme.

aynen valla canım en azından manevi olarakta yanında olduğunu hissetmiş olman bile güzell.. :KK16:

Sagol cnm.doktor normal oldugunu soyledi.gebelikte bağışıklık sistemi zayifladgi için kolay kolay gecmez dedi.ama bir hafta oldu dedim.bir ay bile surebilir dedi.
Yandim ben.neyse ihlamur kusburnu ic kendi kendine gecer anca.arada da parol alabilirsin dedi.virütik oldgu icin antibiyotiklik bi durum yok neyse ki
Gebelik tatli oldugu kadar zor da vesselam :)

aynen öyle canım. yeterki sonunda beklediğimiz o minik kuzularıma kavuşalım. o an bütün bu olumsuzlukları unutucaz eminimm :KK36::KK37:

Hanımlar 32.hftam bıttı bugn kntrolum vardı.1900gram olmuşuz şükür,dr sankı küçük gibi hissettrdi sizin bebişler nasıl? Sekız hftam var inşllh nasıl doğar ki acaba?

Kızlar ya çiğköfteden amma çok bahsetmişsiniz. Yakınında olmayan alamayan vardır. Yiyeceklerden bahsetmezsek nasıl olur? :KK19::KK19:
Başka şeylerden bahsedelim.

2,5 kilo ve kendi odası var benim bile yok :KK70: burda çok güldüm sağol canım sonlara doğru gerçekten gözlerm doldu bizde hayırlısıyla kavuşuruz inşallah bebişlerimize
Evet bende iyice sulugözz oldum bmyle videolarda hep aglıyorum :mad:

Bu şekilde iki çantamı oluyor canım hakikaten çok beğendm bunu güle güle kullan bnde bu tarz bakıyorm
evet canım 2 tane. ikiside çok kullanışlı. içinde biberon sabitleyiciler var. birini fazla eşya için diğeri az eşya için

Hanımlar 32.hftam bıttı bugn kntrolum vardı.1900gram olmuşuz şükür,dr sankı küçük gibi hissettrdi sizin bebişler nasıl? Sekız hftam var inşllh nasıl doğar ki acaba?
Maşallah canım.2 kiloya gelmiş.artık büyük bir bebis çigerleri de gelisse bebeklerinin Allah in izniyle kilo peki aradığımız bir özellik değil.

Ewet canım ya zaten tatlı da yiyemiyorum şeker yüzünden bazı şeyleri de eşim kısıtlıyor. Bn artık doğum yapınca hastaneye getir dedim :KK49:
Evet canım Allah izin verirse öyle yap.tatlı zaten faydali değil bze.Aslında benim esimde öyle hazır gıdalardan uzak tutuyor beni.ama işte fazla isteyince almak zorunda kalıyorlar.

Allah annemden razı gelince herseyı muhakkak yapar ama dırdır de eder,
bende diyorum gelmişim 30 hala kızını tanıyamadın mı bilmıon mu beni
değiiiiişşşşş artık ev bark sahibisin desede onun kadar becerikli ve titiz olamıyorum :KK45:

Benimki de yapar. Dort dörtlük evini düzenler gider. Temizler,yikar paklar. O gelince evim ayrı güzel temiz olur :) Ama bana da laf söyler. :)

oyyy oyyy ellerine sağlık çok güzel olmuş :) benim elimden gelmiyor bu tür şeyler ama annaanesiyle babaannesi saolsunlar bir sürü şey yapmışlar kızıma :) sağlıkla giydirmeyi nasip etsin tatlımm:KK68:

Çooooooook teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Hanımlar anne bebek bakım çantasını nasıl yıkayacaksınız ya da yıkadınız?

Termos gözüne su zarar verir mi, ben size sormadan makineye atamadım

Back
X