Gün aşırı veya hafta da bir mi veriyorsun Can'ım. Gazdan uyku yok ve ağlama krizlerine başladık yaKendm bi bardak yok Canm ver tek seferde en fazla 5 6 kaşık verilebiliyor ben genelde akşam yatmadan önce veryrm gece iyi uyuyo ama her gün vermyrm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün aşırı veya hafta da bir mi veriyorsun Can'ım. Gazdan uyku yok ve ağlama krizlerine başladık yaKendm bi bardak yok Canm ver tek seferde en fazla 5 6 kaşık verilebiliyor ben genelde akşam yatmadan önce veryrm gece iyi uyuyo ama her gün vermyrm
Gazi çoksa surekli agliyosa huzursuzsa veriyorm Canm ve sende her günde verileblr ama durduk yerde vermeye gerek yokGün aşırı veya hafta da bir mi veriyorsun Can'ım. Gazdan uyku yok ve ağlama krizlerine başladık ya
canım boşver hemşireyi..banada kızın kafası normalden büyük dedi canımı fazlasıyla sıktı halbuki normal boyuna kilosuna göre..sabah sabah gerdi strese soktu beniKızlar bunarada dün aşı davasına yazamadım. Bizim sıpacık bu ay (3hafta aslında) 550gram almış. Çok az dedi hemşire. Durumu anlattım süt alerjisini meme reddini falan. Mama vermeye başlamalısın dedi. Ben şok
İlk ay 1350gran almıştı. Şimdi 550 almış olması Çok mu az ki ? 4750gram olmuş.
Hoş bir haftamız daha var 2.ayımıza:/ boyu da 4cm uzamış 58cm olmuş.
Emmek istemediğinde Biberonla takviyelere mi başlasam?
Ay doymasa fosur fosur uyumaz ama yaa :/ püf kafam allak bullak oldu. Bakalım doktor kontrolünde ne denecek
Haftaya kadar alır daha canım sıkıntı yapma, mamaya geçecek dusuklukte değil kilosu.. Emziren anneler grubuna üye olun kızlar, onlar sayesinde sutum yetiyor mu psikolojisinden kurtuldum.. Gak dese meme guk dese memeKızlar bunarada dün aşı davasına yazamadım. Bizim sıpacık bu ay (3hafta aslında) 550gram almış. Çok az dedi hemşire. Durumu anlattım süt alerjisini meme reddini falan. Mama vermeye başlamalısın dedi. Ben şok
İlk ay 1350gran almıştı. Şimdi 550 almış olması Çok mu az ki ? 4750gram olmuş.
Hoş bir haftamız daha var 2.ayımıza:/ boyu da 4cm uzamış 58cm olmuş.
Emmek istemediğinde Biberonla takviyelere mi başlasam?
Ay doymasa fosur fosur uyumaz ama yaa :/ püf kafam allak bullak oldu. Bakalım doktor kontrolünde ne denecek
Bi kaç gündür ağlama krizi var memede rahat ettiği için ayrılmak istemiyor ama bu da gazı daha çok tetikliyor. Çok saol bu arada canımGazi çoksa surekli agliyosa huzursuzsa veriyorm Canm ve sende her günde verileblr ama durduk yerde vermeye gerek yok
canımm size de geçmiş olsun Allah şifa versin doktor bize ilaç vermedi hiç üşütmüş dedi acil doktoru da vermedi burnunu temizleyin dedi öksürüğüde çok kuzımın kendi kendine nasıl geçecek bilmiyorum yarın kendi doktorumuza kontrolümüz var o ne diyecek. Saat başı aspiratör ile temizliyorum burnunu günde 3-4 kez de serum fizyolojik ile ama hemen doluyorCanimm gecmis olsunn benimkide bi haftadir hasta oksuruyo hava veriyoruz ventolin kullaniyoruz.Burnu da asiri tikali bol bol ac burnunu biz siringaya 2 ml serum cekip bir ml bi burnuna kalani obur burnuna verip yikiyoruz icini.Kendini cok birakma annesi biliyorum dayanamiyosun ama hastada olacaklar iyileseceklerde Allah dermansiz dert vermesin.
sağolasın canım amin.Çok geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşir korkma bi şeycigı kalmaz canım mikropta kapmaz. seni çok iyi anlıyorum bebeğimden de kan aldiklarinda Çıldırmistim allah bi daha yasatmasın amin dermansiz dertte vermesin
huzurunmeraklisi canım kimyonu nasıl demliyorsun acı olmuyormu? Bir bardaga ne kadar kimyon koyuyorsun?
Yoook tesadufi gormen lazim :)) denizin ortasinda yuzuyordu once sonra baktim kanatlarini cirpmaya basladi aha dedim kalkiyor veee ucmaya basladi bende ates acar gibi bam bam bam dilekleri siraladim![]()
![]()
![]()
Oyuy. Forumun tek piskopatı ben sanıyordum:)
Benimki ara bermiyor zaten emiyor tek nefeste sonra tamam. Ben dinlerken yoruluyorjm
Ama o dakikaları sayıyorum. Kaç fırt çekti kaç nefeste emdi falan diye
Ay ilk günümizde gece 17fırt çekti diye sevinç nidalarımdan annemi uyandırmıştım:) ey gidi günler
Sen kafelerden kimyon çayı da istersin artık :)
Gazdan heralde Canm valla çok uzuldm o kadar kustu ki
Sağol canım ben iyice psikopata bağladım sabahtan beri iki makine çamaşır yıkadım dün hastanede kullandıklarımız battaniyesi çantası eve gelinde ağladı çok hemen üzerini değiştirmemiştim üzerine örttüğüm battaniye etek bezi temas eden nw varsa kendi giydiğimiz çamaşırlar kaldı size doktor hangi damlayı verdi canım ben serum fizyolojik ile temizliyorum hemen doluyor yarın kendi doktorumuz ne yapacak bskalumnisancan Canım geçmiş olsun. Benim bebiş dahada küçüktü hastalandığında ilaç vermedi doktor. Burnunu sık sık temizle emmesinde çok azalma yada ateşi olursa gel dedi. Benimki burnu geri akıyor diye uyuyamıyordu birkaç gün yüzüstü uyuttum anca öyle uyuyabiliyordu.
Sonra tıkanıklığı geçmedi diye yine gittik bir damla verdi sadece 3 gün kullan dedi. Kullandım ardından 1.2 gün daha geçti iyileşti çok şükür.
Hastaneden mikrop kapacagınıda düşünme. O mikroplar her yerde eşin dışardan getiriyor. Evine gelenlerde getiriyor ki bebegin kapmış hasta olmuş. O mikroplar bagışıklığını güçlendirecek inş. Öyle böyle büyüyecek. Merak etme
Allah büyük hastalıklardan saklasın.
@kralice86 canım bal alerji yapabilir diye yasak. Dokunsa şimdiye kadar çıkardı. Vücudunda döküntüler olurdu. Ki öylede olsa bir sıkıntı yok geçer
Benim ilk oğlan 6 aylıkken rota virüsüne yakalanmıştı çok ishaldi dayanamayıp minicik muz bile vermiştim. O kırmızı birsürü döküntü yaptı. Muzda alerjik. Ertesi gün geçti hiçbişey olmadı.
Endişelenme oğluna inş bişey olmamıştır.
Hem daha neler neler dokunacak bebişlerimze bakalım yaşayıp görecegiz.
Kacarmi bende bu kadar dilek varkenhafif acımsı bi tadı var içim el vermiyor içirmek hatta bu yüzden 1 hafta vermedim
ama el mahkum mecburen veriyorum
1 su bardağım içine 1 tatlı kaşığı ( dolu olmayacak şekilde) kimyon + 3 de 1 kesme şekeri koyup demliyorum
emzirmeden önce iki şeker kaşığı veriyorum
hiçde kaçırmaz hedefi
deme öyle deme ben genede gördükce sıralayım
elimde değil bazen saate bakmıyorum manyaklık bu diye ama sonra pişman oluyorum
ahh inşAllah kuzularımız bu gazı atlatırlar
Ay kuzum nasil olabilir ki boyle birsey? Allahtan enfeksiyon kapmamis, hemen doktora git diksinler birsey yapsinlar olurmu boyleYaaaa
ama bu göbekten ne çektim ben
Hersey hallolmuştu kurumustu kapanmıstı bugun bezlerken farkettim göbegının ıcı görunuyor neredeyse ne yapıcam ben şimdi???? Islak falan deıl akıntı yok sadece bi tarafından açılmış sanki böyle degıldı.!!!
Aglıycam artık
Sicak tutmaya calis, yapicak birsey yok bir sure surer sonra gecer.. benim ufakliktada iki kere oldu ve bir gun sonra gecti :)Kızlar bebeğim üşütmüş galiba aşağıdan gazını yapınca sanki kaka yapmış gibi kokuyor ama kaks yaptığı yok. Ne yapabilirim acaba ?
Ay kuzum nasil olabilir ki boyle birsey? Allahtan enfeksiyon kapmamis, hemen doktora git diksinler birsey yapsinlar olurmu boyle![]()
Ay inş canımSicak tutmaya calis, yapicak birsey yok bir sure surer sonra gecer.. benim ufakliktada iki kere oldu ve bir gun sonra gecti :)
Canim moralin bozulmasin bak enfeksiyon olmamis cok sanslisin bu kadar sure kapanmamis ama birseyde olmamis.. sen doktora git acilen benceOffff Nasıl moralim bozuldu yaa zaten cok zor kurumustu![]()
Canim moralin bozulmasin bak enfeksiyon olmamis cok sanslisin bu kadar sure kapanmamis ama birseyde olmamis.. sen doktora git acilen bence![]()