- 30 Ocak 2015
- 19.827
- 28.388
- 798
- 29
Önemli degl Canm gaz damlasndan çok o ise yarıyo vallaBi kaç gündür ağlama krizi var memede rahat ettiği için ayrılmak istemiyor ama bu da gazı daha çok tetikliyor. Çok saol bu arada canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli degl Canm gaz damlasndan çok o ise yarıyo vallaBi kaç gündür ağlama krizi var memede rahat ettiği için ayrılmak istemiyor ama bu da gazı daha çok tetikliyor. Çok saol bu arada canım
İnşallah canımhafif acımsı bi tadı var içim el vermiyor içirmek hatta bu yüzden 1 hafta vermedim
ama el mahkum mecburen veriyorum
1 su bardağım içine 1 tatlı kaşığı ( dolu olmayacak şekilde) kimyon + 3 de 1 kesme şekeri koyup demliyorum
emzirmeden önce iki şeker kaşığı veriyorum
hiçde kaçırmaz hedefi
deme öyle deme ben genede gördükce sıralayım
elimde değil bazen saate bakmıyorum manyaklık bu diye ama sonra pişman oluyorum
ahh inşAllah kuzularımız bu gazı atlatırlar
Canım senin sütün çok diye hatırlıyorum ben niye öyle demiş ki ebe hemen mama kullan diye.bence bi doktor ile görüş ona göre karar verirsin. Ben mama veriyorum bir iki defa ama sütüm yetmiyor bizim kilo alımımız da orta seviyede. Hatta bugün ebeye sordum tekrar gelişim persentiline bakıp %50de iyi dedi. Senin bebeğin kaç kilo doğdu şimdi kaç kilo. Biberona da başlayunca bebekler anneyi emmek istemiyor benim kızım özellikle resnen kavga ediyor benleKızlar bunarada dün aşı davasına yazamadım. Bizim sıpacık bu ay (3hafta aslında) 550gram almış. Çok az dedi hemşire. Durumu anlattım süt alerjisini meme reddini falan. Mama vermeye başlamalısın dedi. Ben şok
İlk ay 1350gran almıştı. Şimdi 550 almış olması Çok mu az ki ? 4750gram olmuş.
Hoş bir haftamız daha var 2.ayımıza:/ boyu da 4cm uzamış 58cm olmuş.
Emmek istemediğinde Biberonla takviyelere mi başlasam?
Ay doymasa fosur fosur uyumaz ama yaa :/ püf kafam allak bullak oldu. Bakalım doktor kontrolünde ne denecek
Doktorda ne dedigini bilmiyor galiba :/Doktoru aradm Smdı normal sesi :/
İçi görunebilir göbegı büyüdükçe dedi eger sızıntı kanama varsa anormal dedi.. Enteresan
Doktor verdi bi gaz ilacı ama almadım. Doğal yoldan olsun diye. Akşama yapıcam inş bebeğim rahat uyur Can'ımÖnemli degl Canm gaz damlasndan çok o ise yarıyo valla
Fiyat çok iyiymiş ya. Koru da 1 muayene nerdeyse 200 tl. En mantıklısı sigorta yaptırmak ozaman. Sen hangi dr a gidiyosun peki canımhuzurunmeraklisi
Merak etme eskiden balin allerjik olduğunu kimse bilmiyordu ve hep bebeklere veriliyordu hem allerjisi olsa şimdiye kabartilari olurdu boşuna üzülme canımkizlar sizlere bisey danismam lazim
bugun kv bebegime emzige bal surup vermis. ki bal zararli 1 yasindan once asla verilmemeli dememe ragmen.
hemde petekli bal.
gizli gizli surmus bide.
ben cocugumun agzindan bal petegi parcalarini bulunca anladim.
elim ayagim bosaldi. ama bisey diyemedim.
iki saattir odaya kapandim salya sumuk agliyorum. tutamiyorum durduramiyorum kendimi
aaa bal petegimi var agzinda deyince, oda safa yatti.
bir de alingandir. el mahkum kusturmemeye calisiyorum. cunku 2 sene o bakacak bebegime. ama şok oldum.
sizlerden basina boyle bisey gelen var mi? bebegine bal verilen. naptiniz? bisey oldu mu bebegjnize?![]()
Bende antibiyotik kullandım hemde 35 günlükken larenjit olmuştu kızım ciğerlerine inmesin diye veriyorum demişti çocuk doktoru mecburen kullandık çok şükür iyileşti kısa zamanda ama grip için antibiyotik olmaz normalde yinede senin kararınKızlar doktora gittik bugün kizim grip olmuş çok mutsuzumantibiyotik verdi doktor ama ateşi falan da yok antibiyotik için çok küçük değiller mi ya napacam şimdi ben
İnşallah canım zinco aldm bende bitkiselmis her gün veriyorum günde bi kereDoktor verdi bi gaz ilacı ama almadım. Doğal yoldan olsun diye. Akşama yapıcam inş bebeğim rahat uyur Can'ım
Sürekli ık mık sesleri eşliğinde geçti. Ateş düşürcü vermeyip savaşsın istemiştim ama ağrısı olduğunu düşündümbskn Canım Nasıl geçti aşıların gecesi? Bebiş iyimi ?
Etkilememistr Canm heralde yanında olduğunu hissettirAh kızlar dün gece eşimle tartıştım bir ağlama krizi anlatamam. Sebep de çok saçma bir şey neyse. Bebeğim hissetti galiba bütün gece uyumadı o da ağladı. O ağladı ben ağladım. Nasıl da hissediyorlar canlar annelerini.
Bir de dün ayağımda uyutmuştum. Arkama yaslanırken yere cam şişe düştü o sesle sıçrayarak uyandı yavrum. Dünden beri hep irkiliyor. Gerçi bu aylarda elleri kolları bacakları irkilme oluyor ama sanki dünden beri arttı. Etkilemiş midir ki![]()
Canım 4 kademeli sallaması biz genelde 3. kademede salliyoruz 4 çok hızlı sallıyor çünkü yavaş değil yani yatmasina gelince tam yatıp dumduzde oluyor 90 derece dik kalkıp oturma pozisyonu da alıyor mama sandalyeside oluyor tabii. benim kızım sallanmayi çok seviyor önce ayakta sallayıp sonra ona alıyoruz ancak öyle uyuyor sallaması durunca hemen mikirdiyor yani memnunum benoznur65 canım sallanan Beşikten memnun musun az sallaniyor sanki. Bi de tam yatıyor mu. Baby 2 go nun dondinisi mi je var onu gördüm nette. Mama sandalyesi de oluyormuş. Alsam mi diye düşünüyorum. Ne dersin?
Canim biraz arastirma yaptim da bebeklerin ter bezleri tam olusmadigi icin isilik olma ihtimali cok yuksek oluyormus.O da olabilir ama sicaktan olanlari farkediyosun zaten gerci alerji daha cok alin kafa ici kulak arkasinda oluyor
Ay inş biran önce bu ga ve uyku problemlerinden kurtuluruzİnşallah canım zinco aldm bende bitkiselmis her gün veriyorum günde bi kere
İnşallah CanmAy inş biran önce bu ga ve uyku problemlerinden kurtuluruz