Demeeee :) zaten bi keçi peynirim vardı

Hala normal kakaya dönemedim zaten

ven yiyecek birşey bulamayıp kafayı yemeden düselse şu kaka iyi olacak:)
Ah zaten şöyle abur cubud birşeyler öekiyor canım:/ un kurabiyesi tahin kurabiyesi yaptırayım bari. Ben pek kurabiye işini beceremem de

DVit konusu çok karmaşık gerçekten. Cam kenarından olmazmış, öğlen güneşi olacakmış ışınlar dik gelecekmiş. Amannn eksik kalsın d vit diye geliyor insanın :) olduğu kadar artık diyorum. Şu multi tablara bakacağım doktora danışıp al derse kullanabiliriz ondan.
Ben de salı günü yaptıracağım.2.ayımız dolmuş olacak. Bakalım ne diyecekler.
Rota aşısı için ise zorunluları zorla yaptırıyorum. O eksik kalsın diye düşünmekteyşm:/
Haklısın canım

herkes farklı noktadan vuruyor işte. Zayıf olsa bu çocuk zayıf falancanınki şu kiloda. Kilolu olsa bu çocuk kaç aylık böyle obez olcak.
Hep bi laf :/
Keçi sütü ucuz olsa diyecem ki sütü alınca kesip çökelek yap. Ama öyle ucuz birşey de değil...
Birde keçi sütünü yoğurt olarak mayalamak istesem keçi yoğurdu ile mayalamak lazım dimi:/
İnek sütü yoğrudu olmaz sonuöta. Amannn ne zor iş bu böylr :)
Seni okudum, fotolara baktım. Telde fotolarımın %30u kaka fotosu midem bulanmadı

1.kaka normal kaka gibi. Fotolar net değil.
2.si de normale yakın ama mukus başlangıcı gibi de duruyor.
3.sü için yorum yok. Yeşil kaka çok farklı yorumlanabiliyor.
Önsüt fazla süt üşütme bakteri alerji vs gibi gibi gibi...
Bizim kakalar böyle değildi. Yeşil kaka bir kere oldu.
Baştaki kakalarımız tam tabir bulamıyorum ama sıvıdan ziyade katıydı.kas katı olmasa da katı. Açık sarı, VeSindirlmemiş süt parçaları çok fazlaydı.
Sonrasında yani şuan da mukuslu. Sanki epitel doku parçaları var. Sakızı iki parmak arasında uzatırsın ya Bezin üstüne bezi yapıştırıp çekince iplik iplik oluşuyordu. Rengi değişken, altın sarısı ile koyu sarı arasında gidip geliyor.
Yaşamdaki Özkan öztürk e gideceğim büyük ihitimalle.
Ah karar veremedim belki de ali kılınç da olabilir. Yalovadan gelmiş, bende yalovalıyım diye çok ilgilenmişti benimle. Hatta oğlumdan çok bizim yalovalı oluşumuzla ilgilendi

Ali bey zaten 1200kilo almış çok bile almış, böyle giderse obez olabiliriz küçük bey diyr sevmişti

büyük ihtimalle az kilo almamjza sevinir
Yaaaa. Bak hep duyduğumuz şeyler ama unutuluyor. Sanki birilri daha yazmıştı bunu. Ama işte akıldan çıkıyor. O yüzden sveiyorum seni kk. Hep güzel insanlar güzel bilgiler çıkıylr karşımkza. Hayat paylaştıkça güzel :)
Herşeyde süt ürünü var gerçekten. Ve geçen kıymalı yemek yedim hem öğle hem akşam. Hopppp düzelmeye yakın olan kaka mukuslandı gene. Eti de eledim

Biraz daha elersem kolumu kemirmeye başlayacağım