Öyle ypıyorum. Aslında yıkayıp pamukla kuruluyorum. Geceleri uni baby kullanıyordum.
Ama şuan yıkayamıyorum aşıdan sebep. İnş çok ilerlemez şu iki günde yıkamya başlarım belki düzelir. Çok korkuyorum artık pişik olmasından. O ciğer gibi dönemi gördükten sonra
Hihihihi. Aslında çoğu kişiyi emzirme aralarında okuyup alıntılıyorum. Ama bazen noluyorsa aljntılarım gidiyor. Cevaplayamıyorum

Bazen alıntıladığım kişiye ne yazacağımı da unutuyorum
Psikolojik destek kesinlikle gerekli. Sadece anneye değil, babaya da,kv de görümceye de....-ahh ahh tüm toplumca gerekli aslında .
Hastanelerden çıkmadan teşvik edilse birçok şeye ne kadar hoş olur.
Devletten çok isteğim var. Sezeryanı önermiyor, ama doğum koçluğunu desteklemiyor. Yaygınlaşmalı.
6ay anne sütü diyor ama çalışan annelerin izinleri toplam 16hafta.
Çalışan annelere yazıkkk
Canım neler yaptın? Belki yapılmamış birşey öneririz.tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayalım.
Madem bebeğin emmesinden emzirmeden kaynaklı, emzirme danışmanı ile anlaşsan?
Ben görüşmüştüm gebbe pınar ile. Çok uçuk bir fiyat değildi. İki gün gelip yardımcı oluyordu, tabi anlaşmaya bağlı

istanbul veya çevresindeysen sitesinde iletişim bilgisi var. Ulaşamazsan yazarım

Birde a sınıfı hastanelerde de emzirme danışmanlığı yapıyorlar ama onlarda ücret konusunda aynılar, bu kadın hizmeti sizin evde yapıyor avantajı o