2016 Şubat Anneleri

Ben onu iki haftalıkken yaptım bebeği düşürdüm emzirip yattım bebekte gösümün üzerinde idi göğsümün üstünde idi gözümü açtım yataktan düşünüş çok korktum ama şimdi yatarak emziriyorum biraz daha dinlendiriv Büyüdü artık bide kuşağım nefes alış verşiinde
hadi ya umarım bi şey olmamıştır ya nasıl korkmuşsundur yatağın çok mu yüksek peki? aglamadi mı düşünce yani? Allah yasatmasın

Ben onu iki haftalıkken yaptım bebeği düşürdüm emzirip yattım bebekte gösümün üzerinde idi göğsümün üstünde idi gözümü açtım yataktan düşünüş çok korktum ama şimdi yatarak emziriyorum biraz daha dinlendiriv Büyüdü artık bide kuşağım nefes alış verşiinde
allah yasatmasın kimseye ya aklı çıkar insanın.

Ahhh memelerim ahh sen bu hallere düşermiydin:KK12: bende aynı dertten muzdaribim resmen uçları kızardı yanıyor. Lansinoh sürüp kalkan takıyorum ama yok sızlama geçmiyor. Dediğin gibi tam kavrayıp tutamıyorlar o yüzden geçmiyor. Benim ki ucundan bir yakalıyor al alabilirsen. Ne çektim bu memelerden yaa. Kilolarım gitti ama memelerden kıyafetler olmuyor. Üstüne birde acısı sezeryanda bu kadar acı çekmedim:KK20:
ağzının kenarına doğru hafif bastırırsanız gögsünüzü bırakır ağzını iyice açana kadar memeyi vermeyin ağzını büyük açınca hızlıca verin o zaman doğru kavrıyorlar ben de aynı şeyi yaşadım çünkü

Bir şeye karşı alerjisimi var acaba :(
grip dedi doktor üşütmüş demişti daha önce gittiğimiz dr da ev sıcaklığını pek iyi ayarlayamadık bir ara en düşük 25 ti hep daha Yüksek oluyordu be iki kat giydirdik yatarkende peluş battaniye kullandık dr kalın bu ince battaniye kullan dedi geceleri uyandığında üşütmüş bence Allah bebişleri hasta yapmasın çok zor

canım yanlış hatırlamıyorum değil mi senin bebişin de gözünde çapak oluyordu nasıl oldu bebeğin geçti mi çapağı
Yok canim dogru hatirliyorsun cok sukur masaj yaparak cozduk o isi senin bebegindede olmus gecmisdi galiba masajla dogrumu?

canım ne güzel senin bebiş yine zorlamayla emiyor ben çok zorluyorum ağlamaya başlıyor ve kendini geriye doğru itiyor vw kesinlikle almıyor ama doktorum hasta olduğu için normal dedi de eskiden de uzun emmezdi hiç maksimum on dk bilemedin onbeş dk biberonla eskiden denemiştim biberonu da almıyor kızım
Aman almasın biberonu boşver:p daha beter oluyorlar sonra:/

Huggies kullanan arkadaşlar geçen eşime 3 beden aldırdım dokusu prima gibi burda kabarcıklı yumuşak bir doku görmüştüm o 1 beden mi 2 mi yarın yine aldırcam yanlış olmasın yine:p
Aa benim aldığım1numara idi onun içi havlu gibiydi. Pütürlü pütürlü.
Acaba yeni doğan serisi mi öyle sonrakiler normal bez gibi :/
Veya firkanın dediği gibi büyüdüklerinde totoları öok kalın olmasın diye mi ince tutmuşlar :/

Huggies kullanan arkadaşlar geçen eşime 3 beden aldırdım dokusu prima gibi burda kabarcıklı yumuşak bir doku görmüştüm o 1 beden mi 2 mi yarın yine aldırcam yanlış olmasın yine:p
Canım huggiesin 1 ve 2 numarasının içi pamuk gibi 3ten sonra değişiyor. Yenidoğan serisi paketin dışı beyaz

hadi ya umarım bi şey olmamıştır ya nasıl korkmuşsundur yatağın çok mu yüksek peki? aglamadi mı düşünce yani? Allah yasatmasın
Çok değil ağladı zaten ben gözümü açtım Bebek yok diye yere Bi baktım yerde eşim uyku sersemi uyandı çok şükür hemen aldık emzirdim ama uykulu uykulu kabus gibiydi. Sonra gülmeye falan başladı aslında kemikleri yumuşak olduğumdan kırılma durumu çok yok çok şükür dikkat etmek lazım

Yok canim dogru hatirliyorsun cok sukur masaj yaparak cozduk o isi senin bebegindede olmus gecmisdi galiba masajla dogrumu?
hadi geçmiş olsun canım ne güzel geçmiş hala masaj yapıyormusun peki ben bir süredir yspamıyorum kuzım grip oldu ağlıyor ysptırmıyordu dün yineçapak oldu gözü dr kontrolümüz vardı temizlemiştim evden çıkmadan dr dedi çapak var göz kanalı tıkalı damla veriyorum inşallah bizim de geçer

Neden aspiratörle çekme dedi ki acaba ben hep öyle temizlemeye çalışıyorum zaten pek de iişe yaramıyor bizde. Hırıltı hep var. Bir de neyle yıkıyorsun burnunu canım
Siringaya serum cekip onla yikiyorum canim.Burun damarlarinda birseye sebep oluyor dedi ama anlayamadim tam :/

Bize de ciğerler temiz diyolar ee nerden geliyo bu öksürük balgam. Çocuk öksürmekten harap oluyor. Öksürürek atcak balgamı diyor. Ama çok zorlanıyor. Antibiyotikte bi işe yaramadı. Burnunu bende açıyorum devamlı. Emmesinde sıkıntı var mı? Uyurken falan ses geliyor mu burnundan? Bizim ki tıkalı olunca horluyo gibi ses çıkartıyor.
Ozellikle sabah uyaninca cok ses geliyor burnundan cok belli tikanik oldugu.Emmesi ayni gibi

bizim evde sadece kızum hastaydı dün eşimde hasta olmuş oda naz yapıyor ona nane limon ballı limon yapıyorum kızımlada ilgilenemiyor dün gece kızum uyumadı beşe kadar oturduk eşim hasta 10 da uyudu sabah beni 8 de uyandırdı kızın ateşi var diye 37.4 müş akşam da öyleydi normal dedi bana dr randevumuz 12 de idi aramış hastaneyi erken saate almış erkenden gittik dr ateşine normal dedi eve geldik iki makine çamaşır yıkadım temizlik yemek eşimin nazı markete gittim kızım uyudu hep 11 gibi uyandı bende peet olmuştum ağlıyor hep kucağımda şimdi yatıyor emzikle bakalum ne kadar duracak
O eslerin nazi lafi sozu bitmez canim hic halden anladiklari yok.

Benimde oyle:KK43:(( insallah benimde fark eder. Isin komigi fazlalik 9 kg ın bşrş göğüslerde biri göbekte desen kakan 7 basenlmde totomda. Sinir bozucu :KK43:
Aynen öyle canım :// napalim biraz sabredicez emzirme döneminde diyet olmaz. Aslında zamanla verenler oluyor bizde öyle oluruz inşallah. Aslında benim bi 5 kilo falan fazlam var şuan

Sağol cnm amin inşallah. Hastalık çok zor gerçekten. Huzursuz oluyorsun devamlı. Ameliyathaneyi ısıttık dedi doktor ama ne kadar ısıtabilirler ki. Bir şekilde hasta oldu işte. Allah beterinden korusun.
Amin canım bebek sonuçta en ufak şeyden kapıyolar. Bütün bebekleri hastalıktan korusun Rabbim

Nolurduuu sankiii şu göbeğim olmasaydı :KK34: çatlaklarla bile barıştım. Ama nasıl gitcek buu göbek nasıl :KK14:

:))) Benim henüz göbeğim var ama yakında dolup taşıcak :)) Yemek yemek çok keyifli :KK71:
Karar verdim ikizlerin huysuzlugu gecsin hic usenmem 5.kattan inip arabalarini buyugun de bisikletini ayarlarim sonra annemle 3 cocugu alir yuruyuse cikarim yuruyunce hem enerji gider hem yememis olurum ama benim ikizlerden biri disarda da sıkıntılı arabasinda da bagirip duruyo kucakta olacak illa

Back
X