- 30 Ocak 2015
- 19.808
- 28.253
- 798
- 29
Benimkide ayağı bi yere değerse ittiriyo kendini yeterki ayaklarını direyecek bi yer olsunBenımkı cok hareketlı canım ben cesaret edıp ortemem cunku bı bakıyorum besıgın kenarındayken sonuna gıtmıs![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide ayağı bi yere değerse ittiriyo kendini yeterki ayaklarını direyecek bi yer olsunBenımkı cok hareketlı canım ben cesaret edıp ortemem cunku bı bakıyorum besıgın kenarındayken sonuna gıtmıs![]()
Bende önceden hemen aliyodm ağlar ağlamaz smdi ellemyrm geri uykuya daliyobır aydan sonra gece o kalkmadıkca kaldırmamak lazımmıs gece uykusunu ogrenmesı ıcın. Benımkı gece 4 ya da 5 saat uyuyor 11den sonra , bazen telsızden aglama sesı gelıyor ama ben hemen gıtmıyorum aglama devame derse gıdıyorum cunku bazen kısacık aglayıp uykuya devam edıyor. Kendı kendıne uykuya devam edebılmesı ıcın mudahele etmemek lazımmıs, aynı odadayken ben gık dedımı kalkıp onu uyandırıyorum ama sımdı kendı dalabılıyosa dalsın dıye musade edıyorum
Bende hala kundak yapyrm ya yazınnapcazcok da icli iclor resmen vicdan yaptiriyor
ama yeni yeni kesffettim biraz oyun oynuyorum biraz kendi kendine konusuyor buda onu yoruyo daha erken uykuya daliyor
bskn malesef biz hala kundakciyiz
yaz geliyor kundaksiz uyutayim diyorum ama yemiyor
kundaksiz hemen dalmiyor dalsa bile o eller yok mu o eller onu uyandiriyor.
Alışır canım sen her fırsatta yatırDün aldık canım ikidir yatırıyorum müziklerini açıyorum bak kızım diye şebeklik yapıyorum ağlamasın diye o bana bakıyor oyuncaklara değilde umarım alışır
Bizde Fisher price oyun dünyası modelini aldık topları falanda var büyüyüncede oynayabilir diye ama daha alışma turlarında sanırım benim kız
Valla canım kaçarı yok hergün bi kaç dk ağlasada yatacak orda sever ya benim kızım sevmeli benceağlamayıp bakınsa dikkatini çekecek eminim ama yere koyunca çığlık çığlık gidiyo
HahaPehlivan demedigime dua et![]()
Canım sen sağlık sigortasını nereye yaptırmıştın.? Bikaç yerle görüştüm de 1000-2000 arası genelde. Seninki 550 sanırım. Bide sadece bebeğemi yaptırdın. 2 kişiye yapıyoruz, bide ebeveyne yapılmalı dediler de saçma geldi banahuzurunmeraklisi
Bende hala kundak yapyrm ya yazınnapcaz
yaa yaa tabi canim hic yemiyoruz zatenHahaöyle hal mi kaldı ki ne yemek yiyeblyrz ne uyku
Evet, ve gece uykusunda hic bir sorun yok..Kızlar kahve içiyor musunız?
Kızlar kahve içiyor musunız?
Ne kadar içiyorsun peki?Evet, ve gece uykusunda hic bir sorun yok..
iki bardak, bazen uc.. ama nadirenNe kadar içiyorsun peki?
Ben de günde bir veya iki kupa içiyorum ama bazen canım istiyor mesela sabah içmiştim şimdi canım istedi içmeye çekindim akşam da içmek istersem diyeAnnem ve bende bir aliskanliktir
her ikindi vakti 1 bardak içiyorum
Iki gunde 1 fincan turk kahvesi ociyorumKızlar kahve içiyor musunız?
Kafeinsiz kahvelerden alabilirsin bence.. bende cok seviyorum bazen ondan iciyorum..Ben de günde bir veya iki kupa içiyorum ama bazen canım istiyor mesela sabah içmiştim şimdi canım istedi içmeye çekindim akşam da içmek istersem diye![]()
Canim karbonatli su ile silinmesi gerekiyor dedi hemsire ama nette onermiyorlar ben aile hekimimiz mikostatin yazdi ise yariyorKizlar bakici ablayla konustum.. biberonu zor tutuyormus sonra zorlada olsa emiyormus ve bitiriyormuz. Pamukcuk oldugundan suphelendi, sabah bebeyide cok emmedi biraz emdi birakti. Neden emmez ki.. varsayalim pamukcuk oldu nasil gecirebilirim en hizli? Eve gecince bakicam
![]()
En ideaili seninkiymiş canımIki gunde 1 fincan turk kahvesi ociyorum