2016 Şubat Anneleri

Sonra aşı yaptırmaktan neden korkuyorsunuz :KK43:
Neden işte bunları hep duyduk vakti zamanında.
2yaşa Eeteleyebiliyormuşuz aşıları. O zmna kadar çocuğun bağışıklığı da düzene girmii oluyormuş
Etkilerini dhaa hafif atlatıyormuşlar. Aile sağlık birimine aşıları yaptırmayacağım diye bir yazı imzalıyormuşsun bunun için. Valla kafam karışık önümüzdeki aşıların ne olduğuna bakıp erteleyebilirim.
Öylede yaptrmasak yine bi tereddut olcsk insan napcagini sasiriyo

Bizden teyzelere ve kardeşlere tünaydınnnnn, bizde durumlar klasik

annem uyumasin
annem yemesin
annem tuvalate gitmesin
annem hep konuşsun
annem robotlaşsın yeter bisey istemem modunda :KK45:

su an yataktayiz o kuş gibi ötüyor ben başını bekliyorum

uyusa da biseyler yesem :kk77:
Bu bebsler hep aynı :D bi tuvalete gidiyim hemen aglyo yemeğe otrym agliyo uyuyum biraz yanına yatiyim hemen uyanuyo :D

Binbir umutla aldığım oyun halısına enim bebenin oyun halısı vakti gelmemiş galiba çıngıraklara deli gibi tepkiler veren gülücükler atıp takip eden çocuk oyun halısında mızmız ağlıyor 170tl verdik o halıya sevmeli sevecek! :KK35::confused:
İlk defa mi yatirdin Canm alışır ilk yatrnca benimki de aglamsti smdi nasl oynuyo eliyle vurup duruyo oyuncaklara elide acimiyo sert sert vuruyo bide

Binbir umutla aldığım oyun halısına enim bebenin oyun halısı vakti gelmemiş galiba çıngıraklara deli gibi tepkiler veren gülücükler atıp takip eden çocuk oyun halısında mızmız ağlıyor 170tl verdik o halıya sevmeli sevecek! :KK35::confused:
Ya ben fisher price'in disney land versiyonunu aldim muzik kutulu mutulu.. 99 liraya dusmustu, cok seviyor.. ama pilimiz bitince ilgilenmiyordu pek, yada cabuk SIKILIYORDU diyelim.. koca kutuyu saat pilli yapmislar, esim soktu kalem pilli yapti :) simdi bir haftadir kullaniyoruz, bebek cok keyif aliyor cok sukur yoksa ben evde is mis yapamazdim heralde :)

Bu bebsler hep aynı :KK70: bi tuvalete gidiyim hemen aglyo yemeğe otrym agliyo uyuyum biraz yanına hemen uyanuyo :KK70:

cok da icli iclor resmen vicdan yaptiriyor

ama yeni yeni kesffettim biraz oyun oynuyorum biraz kendi kendine konusuyor buda onu yoruyo daha erken uykuya daliyor

bskn bskn malesef biz hala kundakciyiz :(
yaz geliyor kundaksiz uyutayim diyorum ama yemiyor
kundaksiz hemen dalmiyor dalsa bile o eller yok mu o eller onu uyandiriyor.

Nolurduuu sankiii şu göbeğim olmasaydı :KK34: çatlaklarla bile barıştım. Ama nasıl gitcek buu göbek nasıl :KK14:
sorma valla ya pantolonlarımın bacakları oluyo gobek katıyen kapanmıyo, gıdıp lıkralı tayt tarzı seyler almam lazım gıyecek bıseyım yok

Kizlar bebeklerim nerdeyse 3aylik oldu ikisi de hafiften donmeye basladi duz birakiyorum saga veya sola dogru iyice yan donuyorlar artik yuksek yerde birakmamak lazim koltukta emzirme yastigina yatiriyorum zillileri :KK19: buyuk kizim 5.5aylikken donmustu ama bunlar daha hareketli daha cabuk donecekler yuruyecekler gibi :nazar:
benımkıde henuz 2 ayını doldurmamasına ragmen besıgın basına yatırıp sonunda buluyorum

Haha bizde 4moms mamaro aldık, aynı tepkiyi verdim. Seveceksinnnnnn! Sevecek :D

Çok değil ağladı zaten ben gözümü açtım Bebek yok diye yere Bi baktım yerde eşim uyku sersemi uyandı çok şükür hemen aldık emzirdim ama uykulu uykulu kabus gibiydi. Sonra gülmeye falan başladı aslında kemikleri yumuşak olduğumdan kırılma durumu çok yok çok şükür dikkat etmek lazım
Allah korumus canım. Benım bebıs kendı odasında ayrı yatıyor ben telsızle sesını duydugumda gıdıyorum onun odasındakı kanepede emzırıyorum yoksa cok uykum gelıyor korkuyorum uyuyakalırım dıye yatakta. ama sabah 6 ya da 7de kalktıgında kendı yatagımda emzırıyorum emzırdıkten sonra beraber uyuyoruz, o saatte uykum cok olmuyo ama gece 3-4 gıbı kalkarsam cok uyku bastırıyo

cok da icli iclor resmen vicdan yaptiriyor

ama yeni yeni kesffettim biraz oyun oynuyorum biraz kendi kendine konusuyor buda onu yoruyo daha erken uykuya daliyor

bskn bskn malesef biz hala kundakciyiz :KK43:
yaz geliyor kundaksiz uyutayim diyorum ama yemiyor
kundaksiz hemen dalmiyor dalsa bile o eller yok mu o eller onu uyandiriyor.
Müslin bezlerle kundak yapacaz artık napalım :)
Bende iki üç kere kundakladım. Hopp hemen uyumuştu. Sevmiyor demiştim başta ama sonra sevmeye vaşladı veyaaaa ben kundağa bakışımı drğişitrdim;)

Gece ben uyanmadkca uyandirmiyorum canım oda ihtiyacı sonuçta biz gece kalkıp yemek yiyo muyuz öyle dusun acikinca uyaniyo zaten
bır aydan sonra gece o kalkmadıkca kaldırmamak lazımmıs gece uykusunu ogrenmesı ıcın. Benımkı gece 4 ya da 5 saat uyuyor 11den sonra , bazen telsızden aglama sesı gelıyor ama ben hemen gıtmıyorum aglama devame derse gıdıyorum cunku bazen kısacık aglayıp uykuya devam edıyor. Kendı kendıne uykuya devam edebılmesı ıcın mudahele etmemek lazımmıs, aynı odadayken ben gık dedımı kalkıp onu uyandırıyorum ama sımdı kendı dalabılıyosa dalsın dıye musade edıyorum

İlk defa mi yatirdin Canm alışır ilk yatrnca benimki de aglamsti smdi nasl oynuyo eliyle vurup duruyo oyuncaklara elide acimiyo sert sert vuruyo bide
Dün aldık canım ikidir yatırıyorum müziklerini açıyorum bak kızım diye şebeklik yapıyorum ağlamasın diye o bana bakıyor oyuncaklara değilde umarım alışır:KK51:

Ya ben fisher price'in disney land versiyonunu aldim muzik kutulu mutulu.. 99 liraya dusmustu, cok seviyor.. ama pilimiz bitince ilgilenmiyordu pek, yada cabuk SIKILIYORDU diyelim.. koca kutuyu saat pilli yapmislar, esim soktu kalem pilli yapti :) simdi bir haftadir kullaniyoruz, bebek cok keyif aliyor cok sukur yoksa ben evde is mis yapamazdim heralde :)
Bizde Fisher price oyun dünyası modelini aldık topları falanda var büyüyüncede oynayabilir diye ama daha alışma turlarında sanırım benim kız

Haha bizde 4moms mamaro aldık, aynı tepkiyi verdim. Seveceksinnnnnn! Sevecek :KK70:
Valla canım kaçarı yok hergün bi kaç dk ağlasada yatacak orda sever ya benim kızım sevmeli bence :-) ağlamayıp bakınsa dikkatini çekecek eminim ama yere koyunca çığlık çığlık gidiyo

Dün aldık canım ikidir yatırıyorum müziklerini açıyorum bak kızım diye şebeklik yapıyorum ağlamasın diye o bana bakıyor oyuncaklara değilde umarım alışır:KK51:

Bizde Fisher price oyun dünyası modelini aldık topları falanda var büyüyüncede oynayabilir diye ama daha alışma turlarında sanırım benim kız

Valla canım kaçarı yok hergün bi kaç dk ağlasada yatacak orda sever ya benim kızım sevmeli bence :-) ağlamayıp bakınsa dikkatini çekecek eminim ama yere koyunca çığlık çığlık gidiyo
Ben buyusun ona cadir yapicam icine girsin uyusun :D muzik kutusunda gece moduda var ninni caliyor daha ne isterim :P

Bebege kayan ilgiyi kiskaniyordur canim ben hep soyluyorum benim buyuk oglan kocam :KK45: erkekler guclu ilgi gosteren nazlayan gibi gorunse de hep yuzeysel. Asil guclu olan biziz. Nazlaniyorlar bize biz de mecbur cekiyoruz
sanırım öylecanım bir arkadaşım demişti eşin bebeği kıskanıyormu diye bende neden kıskansın onun da kızı demiştim büyük konuşmuşum galiba

Saat olmuş 5 ve hala zerre uyku uyuyamadım. Şaşırdı bu akşam kendini bizim kız :([/QUOTEAllah kolaylık versin canım benimkuzımda 4 gündür sabah 5 e kadar uyumuyor gündüZ uyuyor ne yapalım onlar iyi oolsunlarda ben razıyım uykusuzluğa

benm kuzımda en fazla 10 dk duruyor haluda oda ışıkları hatrına sıkılıyor sonra ağlıyor zaten 3 gün kullandım sonra bebeğim hastalanınca kullsnmadım hiç sms benim kuzımın huyu böyle çok çabuk sıkılıyor

Canım sen sağlık sigortasını nereye yaptırmıştın.? Bikaç yerle görüştüm de 1000-2000 arası genelde. Seninki 550 sanırım. Bide sadece bebeğemi yaptırdın. 2 kişiye yapıyoruz, bide ebeveyne yapılmalı dediler de saçma geldi bana huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi

Back
X