2016 Şubat Anneleri

bır aydan sonra gece o kalkmadıkca kaldırmamak lazımmıs gece uykusunu ogrenmesı ıcın. Benımkı gece 4 ya da 5 saat uyuyor 11den sonra , bazen telsızden aglama sesı gelıyor ama ben hemen gıtmıyorum aglama devame derse gıdıyorum cunku bazen kısacık aglayıp uykuya devam edıyor. Kendı kendıne uykuya devam edebılmesı ıcın mudahele etmemek lazımmıs, aynı odadayken ben gık dedımı kalkıp onu uyandırıyorum ama sımdı kendı dalabılıyosa dalsın dıye musade edıyorum
Bende önceden hemen aliyodm ağlar ağlamaz smdi ellemyrm geri uykuya daliyo

cok da icli iclor resmen vicdan yaptiriyor

ama yeni yeni kesffettim biraz oyun oynuyorum biraz kendi kendine konusuyor buda onu yoruyo daha erken uykuya daliyor

bskn bskn malesef biz hala kundakciyiz :KK43:
yaz geliyor kundaksiz uyutayim diyorum ama yemiyor
kundaksiz hemen dalmiyor dalsa bile o eller yok mu o eller onu uyandiriyor.
Bende hala kundak yapyrm ya yazınnapcaz

Dün aldık canım ikidir yatırıyorum müziklerini açıyorum bak kızım diye şebeklik yapıyorum ağlamasın diye o bana bakıyor oyuncaklara değilde umarım alışır:KK51:

Bizde Fisher price oyun dünyası modelini aldık topları falanda var büyüyüncede oynayabilir diye ama daha alışma turlarında sanırım benim kız

Valla canım kaçarı yok hergün bi kaç dk ağlasada yatacak orda sever ya benim kızım sevmeli bence :-) ağlamayıp bakınsa dikkatini çekecek eminim ama yere koyunca çığlık çığlık gidiyo
Alışır canım sen her fırsatta yatır

Geçen gün carlson d vit amazondan temin etmeyi düşünen arkadaş.
Yırtdışındn vit ilaç getrilmşyormuş.
Boşuna parasını ödemiş oluyormuşuz. Bilgin olsun.
İg de bir hesap buldum, onunla bir görüşeyim güvenilir mi bilmyirm bakalım ne dicek

Canım sen sağlık sigortasını nereye yaptırmıştın.? Bikaç yerle görüştüm de 1000-2000 arası genelde. Seninki 550 sanırım. Bide sadece bebeğemi yaptırdın. 2 kişiye yapıyoruz, bide ebeveyne yapılmalı dediler de saçma geldi bana huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi

güneş sigorta dan yaptirdim canim
sadece
tamamlayıcı sağlık sigortası diye geçiyor
sadece bebek muayene ve tahlillerini kapsıyor
sana özelden iletisim numarasini vereyim

Bende hala kundak yapyrm ya yazınnapcaz

Uyurken caktirmadan kundağını gevşetiyorum alışsın diye ama malesef 5 dk icinde uyaniyor

yaza kadar alismasi lazim yoksa yandik :D

Eveeeettt kundaksiz yatan oglum su an ağlıyor
toplam 14 dakika uyudu

Kizlar bakici ablayla konustum.. biberonu zor tutuyormus sonra zorlada olsa emiyormus ve bitiriyormuz. Pamukcuk oldugundan suphelendi, sabah bebeyide cok emmedi biraz emdi birakti. Neden emmez ki :(.. varsayalim pamukcuk oldu nasil gecirebilirim en hizli? Eve gecince bakicam :(

Anladım canım ben de iki içiyorum da canım ikinciyi istedi:)) akşam da canım isterse diye elim gitmedi:)) keryneia keryneia

Ben de günde bir veya iki kupa içiyorum ama bazen canım istiyor mesela sabah içmiştim şimdi canım istedi içmeye çekindim akşam da içmek istersem diye:KK43:
Kafeinsiz kahvelerden alabilirsin bence.. bende cok seviyorum bazen ondan iciyorum..

Kizlar bakici ablayla konustum.. biberonu zor tutuyormus sonra zorlada olsa emiyormus ve bitiriyormuz. Pamukcuk oldugundan suphelendi, sabah bebeyide cok emmedi biraz emdi birakti. Neden emmez ki :KK43:.. varsayalim pamukcuk oldu nasil gecirebilirim en hizli? Eve gecince bakicam :KK43:
Canim karbonatli su ile silinmesi gerekiyor dedi hemsire ama nette onermiyorlar ben aile hekimimiz mikostatin yazdi ise yariyor

Back
X