2016 Şubat Anneleri

bizimde olms karbonatlı su iyi gliyoms onla siliyrm bide ishal olms cok moralim bozuldu o kadar dikkat edyrm temizgine nye böyle olduki :KK43:
mikostatin kullanman lazım canım sadece karbonatlı su gecırmıyor, benımkıde pamukcuk olmustu karbonatlı gazlı bezle sılıp gunde 3 defa bu mantar ılacını verdım 2 gune gectı

Arkadaşlar aranız da öğretmen olup sut parası alan var mi.okula mi başvurmamız gerekiyor yoksa sgk yamı.çalışmayanlar sgk çalışanlar çalıştığı kuruma süte duydum da
Devlet memuru oldugun icin kuruma basvuruyorsun

ya eminde degilim aslinda.. bari eve giderken aliyim.. karbonata bende nedense guvenmiyorum
doktor once karbonatla sıl sonra ılacı kullan dedı, bence kesınlıkle karbonat al hatta bu ılacı da al eger yazdırmadan alınıyosa, her doktor bunu verıyo zaten

Uyandırma canım burak uyusun 3 saat degil 5.6 saati geçmeyecek :KK66: devamlı uyandırırsan uyku düzeni bozulur. Uyumak istediği için emmiyordur.

Canım slikon göğüs ucu al. Emzirme işin bittiğinde göğüsleri kapatırken tak o slikonları üstüne ped koy ama. Süt akıyor ve ucun içinde kalıyor o iyileştiriyor. Sütün çok çok akarsa kalkan tak :KK66: oda iyileştiriyor.

Canım benimki de geceleri çok öksürüyordu ne zamanki üzerimdeki yün ve yüncinsi battaniyeleri kalldırdım rahat uyudu. Onlarda gıcıkı tetikleyebiliyor. Burnunuda... Bebegi yanında yatır üzerinede ince yorgan ört. Battaniye degil :KK66: inş biraz daha rahatlar. Birde kaçgündür hasta? Uzum sürdüyse başka doktora git ilaç vermeden geçmeyebilir :KK43:
Benim ilk oğlan yaklaşık 3 yaşındayken böyle hastalanmıştı 3 hafta öksürüğü azalmadı başka bir doktora götürdüğümde gece üzerine ne örtüyorsun dedi. Battaniye deyince dediki: bazı bünyeler hastayken narinleşiyor battaniye gıcıgını artırır battaniye örtme dedi. Yav o akşam çocuj mışıl mışıl uyudu. Çok şaşırdım.
canım iki hafta olacak ama ilk zamanlar çok azdı gıcık gibi günde dört defa falan öksürüyordu giderek şiddetlendi geçen hafta salı gittik bir doktora o zaman azdı öksürüğü ilaç vermedi çrş günü acile gittik oda vermedi ctsi kendi doktorumuza gittik oda vermedi geçmezse 3-4 gün içinde gelin dedi yorganla korkuyorum yatırmaya sanki battaniye daha güvenli geliyor ama denerim yorganı da çok sağol canım

Baktin dayanamiyorsun fincandaki kahve oranını azaltırsın canım Hem icmis hemde icin rahat etmis olur :)

Biz hamd olsun atlattik ishali
Doktora gittik anlattim iste
Cuma ikindi 4de ilk ishal kakasini yapti 1,avuc kadar 7de yapti onun yarisi kadar 9da yapti onunda yarisi kadar sonra sabah 5e kadar kaka yapmadi ve 5te ki kakasi azdi ama suluydu

Atesi cikmadi, kusma olmadi, kakasinda kan lekeri yoktu bingildagi da cokmedi ama yinede siz bakin dedim

Eee zaten siz biliyorsunuz ki dedi :KK70: eee analik arastirmadir

Bize bi toz verdi sabah aksam 1er adet ver diye, Simdi kakasi normal hatta biraz kati gibi mukusluydu onlarda azalmis
bende bakıyormda mukuslu baya ama yesil degil rengi sarı ama sulu baya

mikostatin kullanman lazım canım sadece karbonatlı su gecırmıyor, benımkıde pamukcuk olmustu karbonatlı gazlı bezle sılıp gunde 3 defa bu mantar ılacını verdım 2 gune gectı
tamam canm sagol aksam acıle götrcem zaten ishal olms bide yesil degil diyodm gttkce yesile dönüyo kakası

Bugünde aynıyız bi cnm memeyi almıo aglıo emziği cok cok cekiyo :KK43: ben hemen cekip agzıba memeyi werıom yoksa almıo gece benimkide emio sabahta ama gündüz durmuo ağlıo memeyi alıo
Gaz da etkiliyor olabilir mi ki? Ah konuşsalar da dertlerini anlatsalar. Çok zor :KK43:

Arkadaşlar aranız da öğretmen olup sut parası alan var mi.okula mi başvurmamız gerekiyor yoksa sgk yamı.çalışmayanlar sgk çalışanlar çalıştığı kuruma süte duydum da
Devlet memuruna sut ödenegi yokmus çok komik dimi bagkur ve ssk ya var inanmayan 170 i arasın ben şok oldum da . Ssk ve bagkurlular 8 ile 14 u arssinda ziraatdan alabilir hicbiryere basvurmadan

Kimisinin dokuluyormus o dokulenlerden biri de benimki heryer onun saci babasinin saci ben gariban supur dur :) sukrolsun :)))
Ayy bizim oglanin sirma saclari dokulmesin valla kiyamam aglarim.. babasi kestirelim biraz diyor nasil kiziyorum.. :KK43:((

Son düzenleme:
Gebelik öncesi lazere gitmiştim. Bacaklarım ve koltuk altım bitmiş, genitaö bölgemde eepey azalmıştı. Kesinlikle tavsiye ederim. Amaaaa şuan emzirme döneminde sıkıntı olmaz mı?
Zararı olmasa bile bi iki günlük ten kokusunu değiştiriyor. Bebek emmeyi reddedebilir:)
Hiç böyle duymamıştım teşekkür ederim

doktor once karbonatla sıl sonra ılacı kullan dedı, bence kesınlıkle karbonat al hatta bu ılacı da al eger yazdırmadan alınıyosa, her doktor bunu verıyo zaten
alicam eve giderken.. ha yavrum nesi var :( bebegim emiyormus gerci ama basta sorun yapiomus

Back
X