2016 Şubat Anneleri

Sil baştan yine olacak ama :KK64:
Ay birde ben hamileyken aşı olmaktan hoşnut olmadım ya. Ne olursa olsun bebek içerde.. ben en iyisi dozlarımı tamamlayayım.

Ay inş benimde ağrımaz en çok sol tarafımda taşıyorum sag koluma vurdurayım bari :cool:
Ne zamn olmasi gerekiyormuş

Ah canım emzirme sen yabrum yaa. Bol bol sağ sütünü. Artar üzülme. Nasıl ki günden güne emdikçe büyüdükçe arttırdık sütü
Gene arttırırsı yavaş yavaş
Ama şütfen emzirme hem seni acıtır emzirmekten soğursun(bu vakte kadar soğumamış olman şaşırtıcı) hemde bebeğine yazık kusuyor süt yerine kan tadı alıyor :KK43:

İyileştirmeye bak sen bu dönem. Tamamen iyileştir sonra tekrar başlarsın.minnağın ucunu tam almjyordur :KK43: yara yaoıyordur :KK43:
Canm biraz toparlanınca emziriyorum eskiye dönünce bırakıyorum emzirmeyi.. İnan çok zor bişey el kadar yavruma süt verememek:( Hele memeye öyle bi saldırışı var ki asla ayrılmak istemiyor.. Bazen süt olmadığı halde karnı tokta olsa meme istiyor kuzum biberona alışmadı memeyi daha çok istiyor ama işte süt yok :(:(
Ay kıyamamm :KK43:( Olsun az olsada sen ver.. sütün onu korur.. Çok hassas bir cildin var demekki, sağlık olsun kuzum çok sabretmişsin zaten bu kadar zorluğa rağmen.
Canm nasıl sabretmem minicik daha kuzum herşeye rağmen emzirmeye çalışıyorum süt artaın diye uğraşıyorum ama emziremeyince olmuyor işte :(-

Ah ya cok kotu biliyorum hele seninki hepten kötü ya.. Doktora falan sor bi canim?? Olmaz böyle dayanılcak acı değil. Duşa bile girmek istemiyodum sırf o yuzden.. Sürekli mama mı veriyosun yani bende üzülüyodum sütüm yetmiyo arada mama veriyorum diye ama yapcak bişey yok boşuna üzülme sende
Canm sen arada maama veriyomuşun ben arada emzirebiliyorum :(:( Herşeye rağmen sütüm vardı ama üzüntü yaralar stres bitirdi :(:( Ne güzel bi zamanlar tek göğsümden 100cc süt gelirdi acaba tekrar okadar artarmı :(:(:(

Canm biraz toparlanınca emziriyorum eskiye dönünce bırakıyorum emzirmeyi.. İnan çok zor bişey el kadar yavruma süt verememek:KK43: Hele memeye öyle bi saldırışı var ki asla ayrılmak istemiyor.. Bazen süt olmadığı halde karnı tokta olsa meme istiyor kuzum biberona alışmadı memeyi daha çok istiyor ama işte süt yok :KK43::KK43:

Canm nasıl sabretmem minicik daha kuzum herşeye rağmen emzirmeye çalışıyorum süt artaın diye uğraşıyorum ama emziremeyince olmuyor işte :KK43:-

Canm sen arada maama veriyomuşun ben arada emzirebiliyorum :KK43::KK43: Herşeye rağmen sütüm vardı ama üzüntü yaralar stres bitirdi :KK43::KK43: Ne güzel bi zamanlar tek göğsümden 100cc süt gelirdi acaba tekrar okadar artarmı :KK43::KK43::KK43:
Canım geçmiş olsun bir cildiyeye gitsen kullandıklarını durumunu anlatsan belki bir çare bulur. Bu sırada sagmaya devam et iyileşince artar yine inş.

Canım geçmiş olsun bir cildiyeye gitsen kullandıklarını durumunu anlatsan belki bir çare bulur. Bu sırada sagmaya devam et iyileşince artar yine inş.
Canm benm yaralarım hep geç iyileşir ufak bi yara bile çok uzun zaman alıyor şekerim olduğundan bile şüphelendiler.. Ona bağlıyo doktorda..

Afra48 Afra48 canım birde mutlaka doğru emzirme yöntemini tutturman lazım. Gerekirse emzirme danışmanlığı al. Bebegin agzını minicik açarak memeyi kapmaya alışmıştır. Agzını mutlaka iyice açtır.
O kepeklenme içinde önce zeytinyagı veya bebeyagı sür. ılık bir duşta lifle yıka canım. Çıkıp kurulayıncada mutlaka bir krem sür.

Afra48 Afra48 canım birde mutlaka doğru emzirme yöntemini tutturman lazım. Gerekirse emzirme danışmanlığı al. Bebegin agzını minicik açarak memeyi kapmaya alışmıştır. Agzını mutlaka iyice açtır.
O kepeklenme içinde önce zeytinyagı veya bebeyagı sür. ılık bir duşta lifle yıka canım. Çıkıp kurulayıncada mutlaka bir krem sür.
Canm alttan 4parmak üstten başparmakşa bu C gibi diyolar ya öyle veriyorum memeyi aslında memeyi özlüyor galiba ağzını okadar büyük açıyor ki :)) Ama yinede ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum.. O kepeklenme gibi olanda canm bütün kahve kısmıda yara bende yok oldu orası kıpkırmızı o kabuklanmayı gören iyileşiyor işte diyor ama inan okadar şey yaptım ki artk şaşıyorum ne yapıcağıma

Canm alttan 4parmak üstten başparmakşa bu C gibi diyolar ya öyle veriyorum memeyi aslında memeyi özlüyor galiba ağzını okadar büyük açıyor ki :)) Ama yinede ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum.. O kepeklenme gibi olanda canm bütün kahve kısmıda yara bende yok oldu orası kıpkırmızı o kabuklanmayı gören iyileşiyor işte diyor ama inan okadar şey yaptım ki artk şaşıyorum ne yapıcağıma
Canım inş hemen geçer. Herşeyi denemişsin birde cilt doktorunu dene. Belki bir çare bulur

Teninden kaynaklanıyodur belki yada alerjik falan baska bişey mi ki. İki günde bir yikamakla alakası oldugunu sanmiyorum. Şu zamana kadar aynı sekilde ayni sampuan degil miydi
once sebamed kullandik daline gecince oldu sanirim. sebamede devam ozaman.
Dalin cok kurutuyor canım büyük kızımı dr.götürdük cildindeki pütur pütur t aralar için sakın dalin kullanma dedi ibrahim saracoglu.nun bitkisel sampuanini aldik cildine iyi geldi ama dibinde kalınca gözlerini yaktı uni baby vardı evde onu kullanayim dedim o da kuruttu ciltlerini
esim de kocaman almis uygun fiyat diye . boynunun alti kipkirmizi pisik olmus. benim de bebekken olmus. tum surat babasi ama bu tarz seyleri bana cekmis hassas cildi var.

Canm bi o kaldı yani.. Şimde gene düzeldi gibi tekrar aynı şekilde yara olursa bu seferde oraya gideceğm artık..
kuru tut canim gogus uclarini sakin gogus pedi kullanma makyaj pamugu ya da bebekler icin olan pamuktan koy. sutyene ya da ic camasirin da degmesin beek emmeden once el pompasi ile ucunu azcik cikar bir de sutunu asagi indir. medacassol kullanirsan mutlkka iyice yikayip ver. ya ben de yasadim Rabbim yardimcin olsun.

kuru tut canim gogus uclarini sakin gogus pedi kullanma makyaj pamugu ya da bebekler icin olan pamuktan koy. sutyene ya da ic camasirin da degmesin beek emmeden once el pompasi ile ucunu azcik cikar bir de sutunu asagi indir. medacassol kullanirsan mutlkka iyice yikayip ver. ya ben de yasadim Rabbim yardimcin olsun.
Göğüs pedi kullanıyordum bende bi kere pamuk koydum kahve kısım kabuk tuttuğu için oraya yapışıyo hep.. Canm birde sütü nasıl aşağı indireyim anlamadm orasını :(

Arkadaşlar ayak tırnağım batık çok ağrıyor az önce aşıdan geldik ayağımın üzerine zor basıyorum aile hekimi madecassol krem verdi emzirme için zararı yok dedi prospektüste emzirme ile ilgilibilgi bulunmamakta yazıyor kullansam mı bilemedim varmı bu kremi kullanan aranızda doktor göğüs ucu yarası içinde kullanılıyor dedi

Bana hiç böyle birşey dememişlerdi canım. Hamile kalırsan yine 2 tane vuracagız dedi. Yada 3 doz 5 doz tamamlıyormuşsun. Birdaha ömr boyu koruyormuş. 3 müydü 5 miydi tam hatırlamıuorum.

Canım doğumdan 3 ay sonra 3. Doz için çagırıyorlarmış. Ben 2 Kasımda vurulmuşum 2.dozu 2 Mayısda çağırmış.
Sende bu ay bebegi kontrole götürdüğünde sorarsın :KK66:

Ay yok kuzum ya herşeyi söylüyorlar. Benim yegende 2.3 aylıkken ayaklarına basamazdı hamur gibiydi. Anneannem et kesiği olmuş eve et getirmişler üstüne bastırmamışsınız falan derdi. Ablam doktora götürüp sordu yok öyle birşey dedi. Kızı şimdi patır patır yürüyor.
Bakma sen eskilere :KK66:
5 doz Canm hatrlyrm bana 2 dozunu okulda vuruyolar smdi bi daha yapcam dogmdab snra bi daha sonra bi sene snra felan öyle bsy demsti

Arkadaşlar ayak tırnağım batık çok ağrıyor az önce aşıdan geldik ayağımın üzerine zor basıyorum aile hekimi madecassol krem verdi emzirme için zararı yok dedi prospektüste emzirme ile ilgilibilgi bulunmamakta yazıyor kullansam mı bilemedim varmı bu kremi kullanan aranızda doktor göğüs ucu yarası içinde kullanılıyor dedi
Krem canım soncta zararı olmaz bencede

Canım
Agladigi zaman anneme bile gitmiyor kokumumu almis ne anlamiyorum bi tek bende sakinlesiyor o da ayakta durmam sartiyla gece 3 e kadar ogle bi agladi ki ya Rabbi o neydi ana bende onunla birlikte agladim ya bazen dayanamiyorum gercekten
canım gazımı var acaba yoksa kolikmi benim kızımda çok ağlıyor arada ile gezince sakinleşiyor biraz yoksa katılıyor ağlarken ne yaparsak faydası olmuyor bazen araba da kesmiyor eşime diyorum az geliyor araba bağışıklık kazandı sırayla kamyon tır uçak falan isteyecek galiba diye :-P

Göğüs pedi kullanıyordum bende bi kere pamuk koydum kahve kısım kabuk tuttuğu için oraya yapışıyo hep.. Canm birde sütü nasıl aşağı indireyim anlamadm orasını :KK43:
ya gogus pedi bendeki yarayi cogaltti ama belki sende tam tersi olur. bir de gogus pedinde kuru kalmiyor cok fazla en azindan benim oyle oldu. ben krem surup kapatiyordum o nedenle pamugun tuyu yapismiyordu.
canim emzirmeden once el pompasi ile sagmaya basla bikac damla gelince birak bebegin agzina ver. hem bebek hirslanmiyor hem de gogus ucun ciktigi icin daha az canin yaniyor ama sagarken cok aciyor onu da soyleyim. tanidik bi eczaneye git durumunu bi anlat bakalim. belki kendileri bi ilac yapar. ben oyle gecirdim. arkadasim tavsiye etti bana da o da eczaneye soylemis ilac yapmislar ben de tanidik eczaci vardi ona gittim soyledim kendisi bi ilac yapti bana dukkanin arka tarafinda 10 dk da. belki sana da yaparlar. biliyorlardir formulunu. ben rica ettim formulu vermediler.

ben bu kremi gogus ucuma surdum. hamileler catlak olmasin diyede kullaniyor. ama icin rahat etmezse lahanali bi formul vardi internette. lahana mi ne sariyorlardi ona bi bak

Back
X