2016 Şubat Anneleri

canım size de geçmiş olsun zaditen ismi ilacın prospektüsü okudum alerji için yazıyor bende kullanmadım daha ve kararsızım kullanmakta hiç iştahla ilgili birşey yok içinde bazı forumlara baktım uyku sorunu ve iştah sorunu olan bebeklere vermişler bu ilacı ama cesaret edemiyorum kullanmaya

Canim o ilaci bende duydum onun kendisi alerji ilaciymis aslinda yan etkisi iştah aciyormus ama pek tavsiye etmiyorlar bende cok arastirdim birde polivit diye bir iştah şurubu var genelde bizim ki gibi kucuk bebeklere onu vermis doktorlar ve daha zararsiz doktoruna bir sor istersen sen bilirsin ama bence o alerji ilacini verme canim

canım sizin kullandığınız antibiyotiğin adı ne bize klamoks şurup verdi ben hiç bakmadım prospektüsüne eşim baktı oda hepsini okumaz benim dün misafirlerim vsdı hazırlık yaptım fırsat bulamadım antibiyotiği bbuzdolabında saklayın yazıyormuş soğuk soğuk çıkarıp veriyoruz dolaptan boğazları acıyacak diye korkuyorum

Canim biz macrol şurup kullandik iyi de geldi 1 haftada iyileştirdi bu arada antibiyotik de asiri derecede istah kesiyo benim 1 hafta aç yaşadı resmen yese bile kusuyordu ilac bitti 2 gun sonra biraz emmeye basladi

Canim bizim cocuklar apt onunde oynuyorlardi yanlarina ufak bir kopek geliyor sonra da komsunun kopegi geliyor bizim cocuklara o kopegi alin caminin avlusuna birakip gelin diyor yanindaki arkadasi neden biz goturuyoruz nasil goturelim diyuor sonra kendi kopegini cagiriyor diger kopegin yanindn ayrilmayinca bizim cocuklari kovaliyor buyuk ogluma cekpas sapiyla vurmus digerininde bogazindan tutmus o sinirle bagirip cagirdim arkasindan ama umursamadi ya anlamadigim bu cocuklarin burda kabahati ne
Canım çocukların elbette kabahati yok.Hem ne yapmış olurlarsa olsunlar bu adama onları dövme hakkını vermez.Ama eşine karşı durumu anlatırken sakin olmaya çalış. Erkeklerin kavgası bizimkilere benzemez.Allah esirgesin başınız daha büyük belaya girmesin.Malum memlekette bir sürü manyak var.Kimden ne geleceği belli olmaz.Hakkını hukuken ara derim ben.Polise gidip şikayetçi olabilirsiniz.Ama eşini adamla muhatap etme bence

Haklısın cnm o da doğru:))
Senin bebek de yeşil yada mukuslu kaka yapıyormu ki..
Bi deneyim 2 gündür 2 çorap ya da patik giydiriyorum bakalım nasıl olacak
Ama bazen öyle yeşil yapıyor ki korkuyorum bende :KK43:( acaba ben mi yanlış yapıyorum diye
İnternet de alerjik anneleri okuyorum daha da kafam karışıyor o zaman
Canım bizdede iki kez oldu daha bir kaç haftalıkken ama geçti.. Çorap olayını o kadar abartma bence ben çorap patik takıyorum, tulum giydirmişsem bir tek çorap tatamdır diğer türlü ayağı hareketsizlikten soğuk kalıyor..

Evet arkadaslar galiba nazara geldim :'( sutle dolup tasan goguslerim artk o kadar azaldi ki ogluma yetmiyor ne yapacagimi bilmiyorum cok uzgunum...:hasta::cry:

Canım bizdede iki kez oldu daha bir kaç haftalıkken ama geçti.. Çorap olayını o kadar abartma bence ben çorap patik takıyorum, tulum giydirmişsem bir tek çorap tatamdır diğer türlü ayağı hareketsizlikten soğuk kalıyor..
Cnm onları bende yaptım öyle ama yine de sogukmu alıyor ki dedim
Bende bilmiyorum iice kafam karıştı
Dr dedi ki bağırsak tam çalışmıyor ondandır dedi

Kızlar doğumdan ne kadar sonra adet gördünüz bu ayda öbür ayda oldunuz mu ben nisanda olmadım öartta olmuştum ama olmadım ben bu ay neden acaba :KK34:

Kızlar moralim çok bozuk Allah rızası için bana bi akıl verin :110: kızım 3 haftadır hep yeşil kaka yapıyor üstelik de mukus lu Dr diyor normal kg alımı ii Ateş yok diyor ama net den okudum alerjik mis kafam iice karıştı
Sizin bebeklerde yeşil yapıyormu :cry:
Dr dedi ki bağırsak da ki ii mikroplardan dır tam çalışmıyordur diyorlar
Sürekli seli de akiyor ama dış yok
Sadece anne sütü veriyorum..
3 aylik şimdi
surekli mi yesil canm yoksa arada sırada mı benmkide bazen günde bi kere oluyo bazen 2-3 günde bi ama cok emerse oldugunu farkettm

Kızlar doğumdan ne kadar sonra adet gördünüz bu ayda öbür ayda oldunuz mu ben nisanda olmadım öartta olmuştum ama olmadım ben bu ay neden acaba :KK34:
Subat 15 de dogun yaptm bende daha olmadm canm. Neden bu kadar pank oldun ki emziriyorsan 6 aya kadar adet olmaman normal.

Esime soyledim sonucta kasimdaki bi erkek dedim biraz bagirdim flan ama esim sen karisma ben konusurum diyor ama sinirimi yenemiyorum

Canim bizim cocuklar apt onunde oynuyorlardi yanlarina ufak bir kopek geliyor sonra da komsunun kopegi geliyor bizim cocuklara o kopegi alin caminin avlusuna birakip gelin diyor yanindaki arkadasi neden biz goturuyoruz nasil goturelim diyuor sonra kendi kopegini cagiriyor diger kopegin yanindn ayrilmayinca bizim cocuklari kovaliyor buyuk ogluma cekpas sapiyla vurmus digerininde bogazindan tutmus o sinirle bagirip cagirdim arkasindan ama umursamadi ya anlamadigim bu cocuklarin burda kabahati ne
Anladım canım. Çok üzüldüm. İnşallah hatssını anlamıştır tabiki çocıların suçu yok. İniallah eşin hem ılımlı konuşur hemde adamın yaptığının yanlış olduğuna ikna olur da büyümez olay.
Evet arkadaslar galiba nazara geldim :'( sutle dolup tasan goguslerim artk o kadar azaldi ki ogluma yetmiyor ne yapacagimi bilmiyorum cok uzgunum...:hasta::cry:
Bebekler büyüyor ve daha çok emme ihtiyacı duyuyor. Bu yüzden sütün bir iki günlük adaptasyona girmiştir.
Hemen toparlar merak etme panik yapma ;)

Subat 15 de dogun yaptm bende daha olmadm canm. Neden bu kadar pank oldun ki emziriyorsan 6 aya kadar adet olmaman normal.
hmm öyle miymiş insan olmayıncada hızursuz oluyor düzenli olunca önceden bnde 20 sinde yaptım

Çocukların bir sucu yok canım. Sakın olun. Adam çok da normal değil bunun için tepki verdiğine göre...

Kızlar benim bebe gündüz 2 saatte bir emiyor. Ama gece emmeden 5 6 saat kadar uyuyor. Bazen nadir de olsa 8 saati bukuyor emmesi. Ayda 1 kg almış. Dr. 5 6 saati geçirme dedi. Hata mi yapıyorum uyanmasini bekleyerek acaba. ? Ayrıca bugün de doğru dürüst emmiyor. 5 dk. Tmm normalde 15 20 dk emer. İştahı kapanmaz dii mi? Kafamda deli sorular:işsiz:

Canim benim bebiste 1 kilo aliyor ayda. Dogdugundn beri hic uykusundan uyandirmadim duzeni olussun diye. Acikinca kalkiyor zaten. Benimki gece 22.00 da gece uykusuna yatiyor sabah 7.00da klkiyir. Saati sabit hep ayni yoksa huysuzlaniyor. Gece bezini falan degistirmiyirum. Emziriyorum altini degistiriyorum 22.00da yatiriyorum. Gece acikirsa elini emiyor mizirdaniyor o zaman emziriyorum onda da uyanmiyor bile. Emince geri uyumaya devam ediyor. Bence uayndirma zaten kilo almasi iyiymis. Acikinca kendi tepki verir :)

Ya bebegim tam 2.5 aylik ama dis cikartma ihtimali var mi? Resmen dis eti kasiniyir aglamaktan helak oldu hic aglamazdi boyle sonra baktimki meme ile dislerini kasiyor emmiyor. Salyalari akmaya basladi :(

Ins dis degildir daha erken :(

Dört göz mü :işsiz:
delirme kuzum, ne güzel gidiyoruz böyle:süslü:
Sırf bu yüzden beş sene emzirebilirim :ıslık:
Adet olunca rahatliyorm ben ama yaa siskinligim gidiyo bağırsaklarım iyi calsyo smdi bagirsaklarm tembellesti kabız olyrm surekli oda mahvediyor beni su yeni ifadelere de bayildm bi tanede ben koyuyum:halay::temizlik::sinirli: bunları begendm kullanmasam olmazdı :D

Back
X