Canım benim saatlerde seninki ile aynı neredeyse tamamen aynı hemde.. bezini ben hiç açmıyorum. Gece az emince yapmaması çok normal. Ben sabahları bazen çok dolu bez görüyorum bazen az dolu bez görüyorum.
Bebegin gündüz normal çiş yapıyorsa ne güzel işte... gece illa yapması gerekmiyorki. Mesela benimki ilk ay her altını açtığımda neredeyse yapıyordu şimdi açık bırakayım yapmıyor çişi banyodada yapmıyor. Bunlar iyi ve güzel şeyler endişelenme. Büyüyünce tuvalete alıştırmak kolay olur

Benim bebiş az daha büyüsün ben uyanmadıkça gecede emzirmeyecegim.
Canım ben geçen akşam kuzu eti yedim dün akşama kadar 10 bez kaka temizledim. Hepsi yemyeşil ve garip beyaz birşeyler vardı. En son akşam kakası biraz düzelmişti. Kuzu etinden olduğuna o kadar eminimki.. benimkide ona alerjik tepki gösterdi.
Senin bebeginde belki senin yediklerinden öyle yapıyordur. Belki bağırsakları gelişmemiş olabilir. Yada yanlış emzirme olabilir. Hep önsüt alıyordur gögsü tam boşaltmıyordur. Sen boşalttı sanıp diğer emzirmede diğer gögsü veriyorsundur belki...
Benim birgün göğüslerim çok agrıyordu az az verip gögüslerimi degiştirdim hep. O gün hep yeşil mukuslu yaptı mesela.. bunlardan olabilir.
Bebegininin başka sıkıntısı yoksa pişik ateş meme reddi sivilce kızarıklık falan yoksa gayet normal. Alerji platformunda ki okudukların sendede olacak diye birşey yok. Ayrıca doktorun ilaç vermiş neden kullanmıyorsun belki oda iyi gelir. Kaşıkla vermekde sıkıntı yokta mesela 1 ölçek ise sen onu 2 çay kaşığı olarak ver az az daha iyi yutar.