2016 Şubat Anneleri

Kızlar oğlum iki gündür yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor ellerimi tutarak.Oturunca da çok mutlu oluyor.Ellerini bırakınca kıyamet kopuyor.Oturmak istiyor sürekli.Destekle oturuyorum bir iki dakika ama oturtmak için çok mu erken?

Canim esinin ailesi yapmasa kendisi yapmak zorunda. Dinimize gore erkek kadinin ve cocuklarinin tum ihtiyaclarini karsilamak zorunda ne istersen iste almak zorunda. Kadin ise ister calisir ister calismaz kazandigi parayi istedigi gibi harcar bebegimizi emzirmek zorunda biledegiliz ama biz emzirmezsek süt anne bulmasi gerekenler de onlar. Kadinin tek gorevi erkegin cinsel yonden ihtiyacini karsilamak onda da yine erkegin kadini hoş tutmasi gerekiyor. Ama maalesef kitabini dinini iyi tanimayanlar kadina çok yükleniyor. Bunlari hatirlat kocana ve sen de rahat ol. Calisiyoruz ve paramizi istedigimiz gibi kullaniriz üstelik kendi ihtiyaclarima harcamam kocam karsilamak zorunda. Çalışan veya çalışmayan kadinlar erkegin önünde ezilmeyin azcik inanç varsa kocaniza Kurani kerimde yazilanlari anlatin Rabbim bizi yuceltmis bizi ezip de gunaha girmesinler
Cok guzel anlatmissn.cok doğru.biz onlara emanetiz aslnda ve Peygambermz emanetinize iyi bakin diye buyurmustr
Yok anacim sankim onlar kadin.bi afralar tafralar kabaliklar..
Gerçekten dininmz emrettgi gibi kadinana yaklaşan erkekler yok deneck kadar cinsten
Bir hoca amca tanidgmz var karisina tesekkur ediyordu cocuklarini emzirmis diye.hakkini helal et diyordu.cok sasrmstim.meger dogru olan oymus.normal olmasi gereken seyler yapilmayinca anormal geliyor insana

Kızlar oğlum iki gündür yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor ellerimi tutarak.Oturunca da çok mutlu oluyor.Ellerini bırakınca kıyamet kopuyor.Oturmak istiyor sürekli.Destekle oturuyorum bir iki dakika ama oturtmak için çok mu erken?
Can'ım 6 aya kadar bebekleri oturtmayın dedi doktorum. Göğüs kafesinin orada kemik gibi bi çıkıntı varmış 3 ay itibari ile oturtursan o belirginleşirmiş. Kalıcı bi durum değilmiş ama bebeği rahatsız edermiş

Ya bir gece bizde kalkıp birşey mi oldu çocuğa demiştik :p bilirim o duyguyu :KK70:
Ey gidi gün!

Çocuk ayların yorgunluğunu atıyor bırak uyusun:p
Ağzına memeyi sokuştur arada :KK66:

:KK70:ahhaaaa bende de oldu bu durum ama 1 kere... kızım 2 gün uyudu gece gündüz lan dedim noluyooo doktora mı gitsek napsak bu böyle uyumazdi:110:
Bnu dediğim akşam sabaha kadar uyumadı.. demez olaydım dedim kendime:KK45:

ouuu demek arada her bebeğe oluyormuş :D geeeeeeldiiiii geçti o saatler
delirmeye devam :D

Kızlar nolur bisey diyin, kızım 35 günlük hep ağlıyo gaz sancısından, tüm ilaçları kullandım, masaj da yaptım, gaz yapmayan mama aldım ama hala ayni, kızım sut icemito ağrıdan, sancilaniyo, bende hep ağladım ne olucak boyle nolur bisey söyleyin ne zaman geçecek :KK43:((( keske ölseydim :KK43:((( keske benim Sancım olsa da o iyi olsa.

canım benim ya inşAllah atlatırsın, dilersen doktora götür belki kulak iltihabıdır oda cok zormuş :(

bizimkide malesef kalkma heveslisi :)
doktorumuza sordum 4cü ayın sonuna doğru oturtmaya başla o zamana kadar da 45 derecelik açı ile hafif durabilirler dedi

bugün arkadaşıma misafirliğe gittik
emziğimizi evde unuttuk eyvah eyvaaahh uyukuya dalmak için 5 dakika emdiği şey olmayınca
uyumadı kereta, vıgg vııggg ııhh ııhlı geçti, emziksiz yapamıcaz ankalışan
Allahtan sadece uykuya dalmak için istiyor sadece

bugün arkadaşıma misafirliğe gittik
emziğimizi evde unuttuk eyvah eyvaaahh uyukuya dalmak için 5 dakika emdiği şey olmayınca
uyumadı kereta, vıgg vııggg ııhh ııhlı geçti, emziksiz yapamıcaz ankalışan
Allahtan sadece uykuya dalmak için istiyor sadece
Eee Emzikci anası var:p birini bırakır diğerini alır ;)

ouuu demek arada her bebeğe oluyormuş :KK70: geeeeeeldiiiii geçti o saatler
delirmeye devam :KK70:

canım benim ya inşAllah atlatırsın, dilersen doktora götür belki kulak iltihabıdır oda cok zormuş :KK43:

bizimkide malesef kalkma heveslisi :)
doktorumuza sordum 4cü ayın sonuna doğru oturtmaya başla o zamana kadar da 45 derecelik açı ile hafif durabilirler dedi
Uzun sürecek sandın dimi :D

Bizim erkekler dini sadece 4 es helal diye bilirler. Islerine geldi mi sunnet ama diye baslarlar giciklar
Aynen öyle. İşlerine geldikleri gibi hemen yönlendiriyorlar.
Yatak mevzusunu da hemen dile getirrler,
Nasıldı o ??? kocası isteyince kadın hayır diyemiyor muymuş :işsiz:
İstemesini bilirsen niye hayır desin:sinirli:
Hemen işi kılıfına uyduruyorlar:KK51:

Eee Emzikci anası var:p birini bırakır diğerini alır :KK66:

hahahaha kocamda diyor nasıl emzikcisin sen, evde bi koli var alamadın mı
laaa oğlum aklıma gelse evdekini unutmazdım dedim hııııhhhh

Uzun sürecek sandın dimi :KK70:

sankim böyle yeni bi karakter oluştu sandım ama değilmiş :D

Aynen öyle. İşlerine geldikleri gibi hemen yönlendiriyorlar.
Yatak mevzusunu da hemen dile getirrler,
Nasıldı o ??? kocası isteyince kadın hayır diyemiyor muymuş :işsiz:
İstemesini bilirsen niye hayır desin:sinirli:
Hemen işi kılıfına uyduruyorlar:KK51:

ben isteyince hayır demezse bende o istediğinde hayır demem
sahi ben isteyince hayır dedi miydi :D

Anne olunca insan yeniden doğarmış... Bir gün bir saatte insan hayata bakışını bile değiştirirmis...

Mucizelerin varlığına ortak olunabilirmis...

Sevgili şubat 2016 anneleri... Anneler günümüz kutlu olsun. Evlatlarinizla huzur içinde yaşayiniz. Hep gulunuz, mutlu olasiniz...

Unutmayalım biz güçlüyüz. Çünkü tüm anneler asıl Süpermenlerdir ;))

Kızlar nolur bisey diyin, kızım 35 günlük hep ağlıyo gaz sancısından, tüm ilaçları kullandım, masaj da yaptım, gaz yapmayan mama aldım ama hala ayni, kızım sut icemito ağrıdan, sancilaniyo, bende hep ağladım ne olucak boyle nolur bisey söyleyin ne zaman geçecek :KK43:((( keske ölseydim :KK43:((( keske benim Sancım olsa da o iyi olsa.
Canım tane kimyon,anason,rezene hepsinden birer çay kaşığı bir bardak suda 10 dk demleyip süzdükten sonra bebeğine 4-5 çay kaşığı verip kalanını sen iç,hergün yap yalnız işe yarıyor diye miktarı çoğaltma fena ishal yapıyor bizde çok işe yaradı gaz damlalarından bin kat iyi,ben birazda toz kimyon koyuyorum gaz konusunda hayat kurtarıyor resmen bebek içinde zararı yok.
Arkadaşımın oğluda çok gazlı bir bebek onada söyledim işe yaramış dün arayıp teşekkür etti sende dene istersen inşallah kurtulursunuz gazdan

Uzun zamandır girememiştim,döndüm geçmişi okudum biraz herkes bebekler iyidir umarım.
Çoğumuzun ilk anneler günü olacak sanırım herkesin anneler günü kutlu olsun hanımlar,bebeklerimizle daha nice sağlıklı mutlu anneler günü görelim rabbim isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin inşallah :anne::KK19::KK200:

Canim erken daha en azindan 4.5 aylik olsunlar onlar her seye cabuk heves ediyorlar biz oturtur gini yapiyoruz yurutur gini yapiyoruz belinden tutarak dedigin gibi çok mutlu oluyorlar

Anneler günümüz kutlu olsun kizlar bu senenin en güzel armagani bebislerimiz daha ne olsun onlardan baska her sey yalanmis yavrusu olunca anliyor insan. Insallah huzurla saglikla hakkiyla buyuturuz evlatlarimizi :KK68: bebislerinizi sıkı sıkı sevin poposunu sıka sıka sevince cok hoslarina gidiyor kahkaha atiyor benimkiler opucuklerinizi esirgemeyin sizin mikroplarniza zaten sütünüzle bağışıklık sagliyorlar :KK36::KK36::KK36:

Canım tane kimyon,anason,rezene hepsinden birer çay kaşığı bir bardak suda 10 dk demleyip süzdükten sonra bebeğine 4-5 çay kaşığı verip kalanını sen iç,hergün yap yalnız işe yarıyor diye miktarı çoğaltma fena ishal yapıyor bizde çok işe yaradı gaz damlalarından bin kat iyi,ben birazda toz kimyon koyuyorum gaz konusunda hayat kurtarıyor resmen bebek içinde zararı yok.
Arkadaşımın oğluda çok gazlı bir bebek onada söyledim işe yaramış dün arayıp teşekkür etti sende dene istersen inşallah kurtulursunuz gazdan
Sağol bitanem hemen deneyecegim.

Canım kaynamış suya koyup bekleticem mi yoksa kaynaticammi onlarla. Ah inşallah çare olur.

Sabah erken kalkmisti yine.oynadm sevdim biraz. da cok uykum vardi.minnosun yine uyumasi lazimdi.usenmedim sirf uyumak icin sabahın korunde banyosunu yaptrdim bir guzel.ee iyi guzel uyuyor da simdi.benim uykum kacti ama:KK51:

Back
X