2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Merhaba canım benim de tangled adli arkadaşin da transferi pazartesi oldu :) beraber gün saymaya hoş geldin... Bana 20 'si dediler test için
Canım aramıza hoşgeldin benim de pazartesi yapıldı transfer ve benim de 18 de test günüm aynen heyecan hergün artıyor bekledikçe umarım hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız.
Hosbulduk ins bukadar emegimizi bos cikarmaz allahim sizde agri oluyormu

Hos bulduk allah emegimizi bos cikarmasin ins sizin nasil gidio agriniz felan varmi ?

Bende yok denecek kadar az nadir kasigimda agri oluyo.igne vurunuyorum hergun o beni mahvetti kalcalarimin ustune oturamiyorum

Ben de hiç yok ya ılk iki gün vardı bi kipirdanmalar kasiklarimda. Sonra geçti ve hiç olmadi. Dediğin gibi kalçalarimda ignelerden dolayı ağrı var okadar
Ya diğer bekleyen arkadaşlar da da okudum bazılarında hic bir belirti olmamış herhalde benim.ki birazda psikolojik olarak etkilendim yada adet tarihi de yaklaşıyor o da olabilir.

P.tesi embiriyolar transfer edildi ogunden itibaren hergun 1tane vuruluyorum igneler cok yagli oldugu icin cok agri yapiyormus gorseniz pamuklara kolanyayi dokup kalcalarima koyuyorum aglama krizlerine giriyorum

P.tesi embiriyolar transfer edildi ogunden itibaren hergun 1tane vuruluyorum igneler cok yagli oldugu icin cok agri yapiyormus gorseniz pamuklara kolanyayi dokup kalcalarima koyuyorum aglama krizlerine giriyorum
Ah canim yaa peki kac tane . Test gününe kadar devam mi edecek

Ayyy canım benim ya. Yavrularimiza kavusalim da gözyaşlarına razıyız. Benim de var iki tane kalçadan pregnyl diye bir tane bir de proluton diye bi tane. İkisi de üç günde bir. Bir de göbekten var bi tane. Dün ben de ağladım dayanamadim. Allah görüyor canım cektiklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…