Merhaba canım benim de tangled adli arkadaşin da transferi pazartesi oldu :) beraber gün saymaya hoş geldin... Bana 20 'si dediler test için
Hosbulduk ins bukadar emegimizi bos cikarmaz allahim sizde agri oluyormuCanım aramıza hoşgeldin benim de pazartesi yapıldı transfer ve benim de 18 de test günüm aynen heyecan hergün artıyor bekledikçe umarım hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız.
Canım aramıza hoşgeldin benim de pazartesi yapıldı transfer ve benim de 18 de test günüm aynen heyecan hergün artıyor bekledikçe umarım hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız.
Amin com evet ağrılar dun başladı önce sağ tarafima iğne batıyor gibi gecede hem sağ hem sol acaba psikolojik mi sen de de başladı mi com yaHos bulduk allah emegimizi bos cikarmasin ins sizin nasil gidio agriniz felan varmi ?
Evet gerçektende unutuluyor bazen tangled :)Çok teşekkürler cnm sen de dinlen sakin ağırlık yasak arada insan unutuyor dikkat et.
KalCadan ignende mi var canim. O ne icin acaba. Inşaallah tüm bu cabalarin sonucunda cok güzel mujdeler alirizBende yok denecek kadar az nadir kasigimda agri oluyo.igne vurunuyorum hergun o beni mahvetti kalcalarimin ustune oturamiyorum
Benim iğneler göbekten com ya iyi ki kalçadan değil o zaman hoş bende de morluklar oluşmaya başladıBende yok denecek kadar az nadir kasigimda agri oluyo.igne vurunuyorum hergun o beni mahvetti kalcalarimin ustune oturamiyorum
Ben de hiç yok yaHos bulduk allah emegimizi bos cikarmasin ins sizin nasil gidio agriniz felan varmi ?
Kun feyekuncugum sana iğne yada ilaç vermemeleri ilginç folik yazmadılar mi ama.mutlaka kullan çok önemli gelişim için.Benim iğneler göbekten com ya iyi ki kalçadan değil o zaman hoş bende de morluklar oluşmaya başladı
KalCadan ignende mi var canim. O ne icin acaba. Inşaallah tüm bu cabalarin sonucunda cok güzel mujdeler aliriz
Ya diğer bekleyen arkadaşlar da da okudum bazılarında hic bir belirti olmamış herhalde benim.ki birazda psikolojik olarak etkilendim yada adet tarihi de yaklaşıyor o da olabilir.Ben de hiç yok yaılk iki gün vardı bi kipirdanmalar kasiklarimda. Sonra geçti ve hiç olmadi. Dediğin gibi kalçalarimda ignelerden dolayı ağrı var okadar
Ilac var canim folik asit coraspin birde estoferm kullanıyorum. Jele devam ediyorum sabah akşam. Ama igne vermedi banaKun feyekuncugum sana iğne yada ilaç vermemeleri ilginç folik yazmadılar mi ama.mutlaka kullan çok önemli gelişim için.
Ah canim yaa peki kac tane . Test gününe kadar devam mi edecekP.tesi embiriyolar transfer edildi ogunden itibaren hergun 1tane vuruluyorum igneler cok yagli oldugu icin cok agri yapiyormus gorseniz pamuklara kolanyayi dokup kalcalarima koyuyorum aglama krizlerine giriyorum
İyi tek fark biz de iğne var benim ki heraksam göbekten 12 gün test gününe kadar bakalım inşIlac var canim folik asit coraspin birde estoferm kullanıyorum. Jele devam ediyorum sabah akşam. Ama igne vermedi bana
Ah canim yaa peki kac tane . Test gününe kadar devam mi edecek
Amin amin..6 tane vurundum 6 tane kaldi ins guzel sonuclar aliriz
Ayyy canım benim ya. Yavrularimiza kavusalim da gözyaşlarına razıyız. Benim de var iki tane kalçadan pregnyl diye bir tane bir de proluton diye bi tane. İkisi de üç günde bir. Bir de göbekten var bi tane. Dün ben de ağladım dayanamadim. Allah görüyor canım cektiklerimiziP.tesi embiriyolar transfer edildi ogunden itibaren hergun 1tane vuruluyorum igneler cok yagli oldugu icin cok agri yapiyormus gorseniz pamuklara kolanyayi dokup kalcalarima koyuyorum aglama krizlerine giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?