2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

EVET O ISLEMLERI BEN HAZIRAN AYINDA YAPMISTIM BEYA FAZLA TUTTU ILAÇLAR O YUZDEN YINE COK TUTAR GIBI SANDIM BENDE EN AZINDAN KAFAMDA BIR TUTAR BELIRLENMIS OLDU . EN FAZLA 500DE TUTSA RAZIYIMDA :)2BIN KUSUR FALAN TUTARSA BIR AY DAHA ERTELEYECEGIM DEMEKTIR

en fazla transfer sonrası birlikte 500 tutar hatta tutmaz bile endişelenme

Benim uykum geliyo ama yatmaktan herhalde geliyo.
Birde bugun karnimda ve belimde agrilar oldu hafif hafif

Amaaan lütfen dikkat et canım.Allah korumuş ya. Yatıyorum hep :) haftaya okula gidecem çocukların bana çarpmamasi için çok erken gidip geç çıkacam okuldan :)

yok canım ben dışarıda yaptırdım ama diğer arkadaşları bilmiyorum.özel yerlerin de anlaşmalı olduğu eczaneler var.
yok canım ben dışarıda yaptırdım ama diğer arkadaşları bilmiyorum.özel yerlerin de anlaşmalı olduğu eczaneler var.
Var ama devlet karsilamiyo denildi jeli felan sozde devlet karsiliyomus ama karsilanmadigi soylendi o yuzden sordum

Amaaan lütfen dikkat et canım.Allah korumuş ya. Yatıyorum hep :) haftaya okula gidecem çocukların bana çarpmamasi için çok erken gidip geç çıkacam okuldan :)
ayşegülse canım sen diyarbakırda idin değil mi biz geçen yaz doğu gezdik eşimle diyarbakır mardin urfa şeyh sultan türbesine de uğramıştık ama orada incir veriyorlardı almadık sen gitmiş mi idin aldın mı o incirlerden?

Var ama devlet karsilamiyo denildi jeli felan sozde devlet karsiliyomus ama karsilanmadigi soylendi o yuzden sordum
aslın da karşlılanması gerek.bu tedaviler daha önemli ve gerçekten madden külfetli ama insanlar o an birşeylerin umudun da olduğu için sorun dedğil diyoruz diyoruz.

Yok canım ya geçen sene en son gitmiştik oraya. O zaman çocuk istemiyorduk tabii olmayacağı aklımızın ucundan geçmezdi. Maşallah iyi hafizan var sultan seyhmusu hatirladin :) mardine yakın orası

Yok canım ya geçen sene en son gitmiştik oraya. O zaman çocuk istemiyorduk tabii olmayacağı aklımızın ucundan geçmezdi. Maşallah iyi hafizan var sultan seyhmusu hatirladin :) mardine yakın orası
evet biz yazın böyle fırsat buldukça gitmediğimiz görmediğimiz yerleri orada ben türbe de dua ettim çıktık arabaya binerken çocuklar gülüşerek söyledi önce anlamadım sordum.sonra eve dönünce senin gibi ay dedim uğraşan arkdaşlara alsa imişim sonra zaman ilerleyince kendime alsa imişim eşim dedi dua ettin ya aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…