ama transfer aynıdır canım ya adet olduktan sonra tahliller yapılır rahim hazırmı bakılır hazırsa transfer günü aynı işlemler sadece embiryo çözünür ve çözülmede sağlam kalan embiryo sana transfer edilir ama ücreti dediğim gibi bilmiyorum..canım ben dondurma işlemi yaptırmadığım için bilmiyorum da yaptıran arkadaşlar eminim vardır.yazını görünce eminim cevpalandırırlar.geçmiş olsun inş güzel haberlerini okuruz.
ümitsizliğe düşme canım olmaz inşallah tutacak olursa tek embriyo ile de tutar tutmayacaksa 10 embriyo ile de inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım heyecan yapma dr bilgi verir zaten..Dondurma cozdurme isleminde embriyoda sikinti oluyor mu ayyy olmasin yaaa zaten uc tanecik var tuplerde ariza vardi benim dis gebelik gecirdim evliligikin ucuncu haftasi artik ertelemek istemiyorum
geçmiş olsun buarada canım ya inş hiçbir sorun yaşamazsın..ümitsizliğe düşme canım olmaz inşallah tutacak olursa tek embriyo ile de tutar tutmayacaksa 10 embriyo ile de inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım heyecan yapma dr bilgi verir zaten..
20 şubat dedi canım ya 12.gün yani.aysegülsen doktorun sana hangi gün test dedi belirtmedi mi benim ki 18 dedi daha öncesi hiçbirşey yapma yanıltıcı olur dedi merak ettim senin dr ne dedi aynı gün oldu transferimiz sonuçta saat farkı:))
Ben normalde de kahve içmem ama tam bir çaykoliğimÇay kahve icmemeye basladiniz mi arkadaşlar :)
bende bugün iki bardak çay ictim sadeceBen normalde de kahve içmem ama tam bir çaykoliğimtamamiyle birakamam ya ama azalttim baya günde 3-4 tane
Hiç donmuş embriyom olmadı bilmiyorum sana yardımcı olamıyacagim Acıbadem maslaktaki doktorunuz kimdir acaba bir ara orayı da düşündümDondurma cozdurme isleminde embriyoda sikinti oluyor mu ayyy olmasin yaaa zaten uc tanecik var tuplerde ariza vardi benim dis gebelik gecirdim evliligikin ucuncu haftasi artik ertelemek istemiyorum
Merhaba canım benim de tangled adli arkadaşin da transferi pazartesi oldu :) beraber gün saymaya hoş geldin... Bana 20 'si dediler test içinMerabalar benimde p.tesi embiriyo tranferim yapildi 18 dede kan testim var ve hem heycanliyim hemde cok stres var allah isteyen herkeze versin ins
PRof dr Bulent Tİras benim doktorumHiç donmuş embriyom olmadı bilmiyorum sana yardımcı olamıyacagim Acıbadem maslaktaki doktorunuz kimdir acaba bir ara orayı da düşündüm
Canm bu doktr haberlere çok ckyo nasl bi dktr ilgili mi merk edym şimdi doğurganlık aşısı bulmuş diye duydm keşke sorma imkanın olsada sorsan cnm varmı öyle bişey fiyat nedr he bi sorum dha olcak o hastnde tüp bebek fiyat nedr acba kusura bkma böyle soru yagmuruna tuttum ama eğer bu bebegm tutmazsa yada düşerse allah korusun da diyeyim Bülent bey gitmeyi düşünyrmPRof dr Bulent Tİras benim doktorum
Günaydın güzel arkadaslarim aksam ben sizlere gore erken uyumuşum bugün is başı bana yazdıklarınızı yeni okudum o zaman 18 de ilk test benim ayşegül de sen pesimden senin ki neden 20 acaba ayni gün oldu işlem neyse hayırlı güzel.sonuç alalım da.geçmiş olsun buarada canım ya inş hiçbir sorun yaşamazsın..
Canım aramıza hoşgeldin benim de pazartesi yapıldı transfer ve benim de 18 de test günüm aynen heyecan hergün artıyor bekledikçe umarım hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız.Merabalar benimde p.tesi embiriyo tranferim yapildi 18 dede kan testim var ve hem heycanliyim hemde cok stres var allah isteyen herkeze versin ins
Canım öncelikle günaydın ben bir tane turk kahvesi içiyorum ama zaten çayla aram yoktu ıhlamur arada içmeye başladım taze portakal suyu içiyorum normalde de çok severim zaten.Çay kahve icmemeye basladiniz mi arkadaşlar :)
Canim hadi bakalim Allah kolaylik versin cok yormamaya calis kendini .Günaydın güzel arkadaslarim aksam ben sizlere gore erken uyumuşum bugün is başı bana yazdıklarınızı yeni okudum o zaman 18 de ilk test benim ayşegül de sen pesimden senin ki neden 20 acaba ayni gün oldu işlem neyse hayırlı güzel.sonuç alalım da.
Çok teşekkürler cnm sen de dinlen sakin ağırlık yasak arada insan unutuyor dikkat et.Canim hadi bakalim Allah kolaylik versin cok yormamaya calis kendini .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?