2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

canım ben dondurma işlemi yaptırmadığım için bilmiyorum da yaptıran arkadaşlar eminim vardır.yazını görünce eminim cevpalandırırlar.geçmiş olsun inş güzel haberlerini okuruz.
ama transfer aynıdır canım ya adet olduktan sonra tahliller yapılır rahim hazırmı bakılır hazırsa transfer günü aynı işlemler sadece embiryo çözünür ve çözülmede sağlam kalan embiryo sana transfer edilir ama ücreti dediğim gibi bilmiyorum..

Dondurma cozdurme isleminde embriyoda sikinti oluyor mu ayyy olmasin yaaa zaten uc tanecik var tuplerde ariza vardi benim dis gebelik gecirdim evliligikin ucuncu haftasi artik ertelemek istemiyorum

Dondurma cozdurme isleminde embriyoda sikinti oluyor mu ayyy olmasin yaaa zaten uc tanecik var tuplerde ariza vardi benim dis gebelik gecirdim evliligikin ucuncu haftasi artik ertelemek istemiyorum
ümitsizliğe düşme canım olmaz inşallah tutacak olursa tek embriyo ile de tutar tutmayacaksa 10 embriyo ile de inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım heyecan yapma dr bilgi verir zaten..

ümitsizliğe düşme canım olmaz inşallah tutacak olursa tek embriyo ile de tutar tutmayacaksa 10 embriyo ile de inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım heyecan yapma dr bilgi verir zaten..
geçmiş olsun buarada canım ya inş hiçbir sorun yaşamazsın..

Hiç donmuş embriyom olmadı bilmiyorum sana yardımcı olamıyacagim Acıbadem maslaktaki doktorunuz kimdir acaba bir ara orayı da düşündüm

Merabalar benimde p.tesi embiriyo tranferim yapildi 18 dede kan testim var ve hem heycanliyim hemde cok stres var allah isteyen herkeze versin ins

Merabalar benimde p.tesi embiriyo tranferim yapildi 18 dede kan testim var ve hem heycanliyim hemde cok stres var allah isteyen herkeze versin ins
Merhaba canım benim de tangled adli arkadaşin da transferi pazartesi oldu :) beraber gün saymaya hoş geldin... Bana 20 'si dediler test için

PRof dr Bulent Tİras benim doktorum
Canm bu doktr haberlere çok ckyo nasl bi dktr ilgili mi merk edym şimdi doğurganlık aşısı bulmuş diye duydm keşke sorma imkanın olsada sorsan cnm varmı öyle bişey fiyat nedr he bi sorum dha olcak o hastnde tüp bebek fiyat nedr acba kusura bkma böyle soru yagmuruna tuttum ama eğer bu bebegm tutmazsa yada düşerse allah korusun da diyeyim Bülent bey gitmeyi düşünyrm

geçmiş olsun buarada canım ya inş hiçbir sorun yaşamazsın..
Günaydın güzel arkadaslarim aksam ben sizlere gore erken uyumuşum bugün is başı bana yazdıklarınızı yeni okudum o zaman 18 de ilk test benim ayşegül de sen pesimden senin ki neden 20 acaba ayni gün oldu işlem neyse hayırlı güzel.sonuç alalım da.

Canım aramıza hoşgeldin benim de pazartesi yapıldı transfer ve benim de 18 de test günüm aynen heyecan hergün artıyor bekledikçe umarım hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız.

Canim hadi bakalim Allah kolaylik versin cok yormamaya calis kendini .

Ayşegülsen nasılsın ?sen de ağrılar başladı mi?ben de dun gece bayağı bir ağrı vardı acaba psikolojik mi yoksa adet tarihi yaklaşıyor ondan mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…