2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar sizin adınıza heyecanlıyım inşallah anne oluruz Rabbim bizede yaşatsın amin .Kızlar biliyorsunuz ki hamilelik belirtiside adet sancısı gibi aynı canlarım ya kıyamam sizlere

Her belirtide acaba kanamamı olcak yoksa hamilemiyim ah ne zor zor beklemek Allahın taktiri Rabbim ol desin inşallah

ben ce bekle canım ne zorluklar çektik tam söylenen gün yap şimdi olumsuz birşey çıkar canın sıkılır çünkü 11- 12 günde anca kanda beliriyormuş o nedenle ben bekleyeceğim inş
Haklisin canimi skmayim durup dururken cok zor beklemek canim ya benmi abartiyorum bilmiyorum ki

Allah ayrdımcın olsun canım bu son toplama olsun inşallah bir daha gerek kalmasın.güzel ve ağrısız gerçer inşallah.güzel haberler le dönersin inşallah.
Canım güzel dileklerin için sağol inşallah sizlerde hamilesinizdir benim gögüslerimde agrıyor bugun hep yattım inan hareket ederken kasıklarım da şişkinlik gibi bişey hisediyorum tövbe tövbe ya belim ağrıyor sanki adet olacakmişim gibi gerçeği doktora demiştim belim agrıyor adet olacak mişim gibi normal dedi büyüdüklerini hisediyorsun falan dedi aman aman da yumurtalarım olmadı yani çok çok .bir yakınımdan duydum kızın iki tüp bebek tedavisinde toplamda 85 tane olmuş maşallah

maşallah 85

Her belirtide acaba kanamamı olcak yoksa hamilemiyim ah ne zor zor beklemek Allahın taktiri Rabbim ol desin inşallah
evet hayırlı sonuçta kısmette var sa Rabbim nasip ederse tutar yoksa da ne yapalım ama pozitif düşünelim güzel olsun inşallah hepimizin bekleyen herkesin eryada geç olacak inşallah..

Sizler tedavi ücreti ne kadar ödediniz benimki 5000 tl doktora verilecek ilaçlar 1200 tl tuttu sanırsam cunki ablan hallediyırdu ilaçları parasını sağolsun:) mikroçip denilen bir yöntem uygulancak sanırsam 250 dolar dondurma da olursa 550 tl idi

Ben de ilaçları tam bilmiyorum canım sanki ablam öyle dedi soramadım üzümünü yedim bagından banane :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…