Benim uc tane vardi 1tane transfer ettlerIki tane aycacim
Ayhh ne güzel bayıldım ayrıntılı anlatmislar. Bu tabloya göre 6.günde bile belli oluyormuş
aysegülse sakın 6.gün test yaptıracağım deme..:)Ayhh ne güzel bayıldım ayrıntılı anlatmislar. Bu tabloya göre 6.günde bile belli oluyormuş
:) :) :) şeytan dürtmüyor değil: ) ama yok yok yapmayacamaysegülse sakın 6.gün test yaptıracağım deme..:)
Beni durtuyor seytan yapasimda var :) ama korkuyorum:) :) :) şeytan dürtmüyor değil: ) ama yok yok yapmayacam
Canım moralin bozulacaksa sakın yapma idrar testi falan da yapma. Ama ben yine de umudumu yitirmem yine umutla test günümü de bekleyip yapacam dersen yap. Ama şahsi tavsiyem 10.günden önce yapma. Benim de eşim acaba 8.gün falan yapsak mi diyor ben de istiyorum ama 10.gün yapariz en erkenBeni durtuyor seytan yapasimda var :) ama korkuyorum
Bozulur hemde cok duygularimi asiri yogun yasiyan bi kisiligim var neden boyleyim bilmiyorum ins tutcak die dusunuyorum hadi tutmazsa dusuncesi gelio aklima ve agliyorum piskolojim bozulduCanım moralin bozulacaksa sakın yapma idrar testi falan da yapma. Ama ben yine de umudumu yitirmem yine umutla test günümü de bekleyip yapacam dersen yap. Ama şahsi tavsiyem 10.günden önce yapma. Benim de eşim acaba 8.gün falan yapsak mi diyor ben de istiyorum ama 10.gün yapariz en erken
Oyle yapalim bekleyelim allahim hayirlisini versin allahim ellerimizi kimsenin elini bos cevirmesinHepimiz bekleyelim test günümüzü.
Bu tabloya bakip her günü kafamizda canlandiralim hayal edelim iyi düşünelim.
Sakın öyle yapma canm deli misin l. Lütfen bebişini de üzme bak gerçekten psikoljinin tutup tutmamasi üzerindeki etkisine inanırım ben. Olumlu düşün olumlu olacak. Daha bismillah şimdiden ağlamak da ne oluyor yapma canım. Testi de gününden önce sakın yapma. Arkadaşin dediği gibi kimse yapmasin.Bozulur hemde cok duygularimi asiri yogun yasiyan bi kisiligim var neden boyleyim bilmiyorum ins tutcak die dusunuyorum hadi tutmazsa dusuncesi gelio aklima ve agliyorum piskolojim bozuldu(
Yapmamam daha mantikli soz yapmicam.olucak tutucak allahin izniyle hepimizinde mujdelerimizi vericez burda birbirimizeSakın öyle yapma canm deli misin l. Lütfen bebişini de üzme bak gerçekten psikoljinin tutup tutmamasi üzerindeki etkisine inanırım ben. Olumlu düşün olumlu olacak. Daha bismillah şimdiden ağlamak da ne oluyor yapma canım. Testi de gününden önce sakın yapma. Arkadaşin dediği gibi kimse yapmasin.
evet arkadaşlar hepbirlikte başladık destek olduk birbirimize biraz sonuç için de bekleyelim stres yapmayalım Aysegülsen haklı canım pozitif olalım mutlu olalım onlara tutunmaları için kuvvet verelim seb stres yaparsan o ne yapsın güzel haberler paylaşacağız inşallah hepbirlikte:)Sakın öyle yapma canm deli misin l. Lütfen bebişini de üzme bak gerçekten psikoljinin tutup tutmamasi üzerindeki etkisine inanırım ben. Olumlu düşün olumlu olacak. Daha bismillah şimdiden ağlamak da ne oluyor yapma canım. Testi de gününden önce sakın yapma. Arkadaşin dediği gibi kimse yapmasin.
kun feyekun ne güzel yazmışsın hayal edelim hayalle başlar gerçekler değil mi arkadaşım :)Hepimiz bekleyelim test günümüzü.
Bu tabloya bakip her günü kafamizda canlandiralim hayal edelim iyi düşünelim.
Insallah canim moralimi yuksek tutmaya calisacagim desteginiz icin cok sagolun arkadaslarevet arkadaşlar hepbirlikte başladık destek olduk birbirimize biraz sonuç için de bekleyelim stres yapmayalım Aysegülsen haklı canım pozitif olalım mutlu olalım onlara tutunmaları için kuvvet verelim seb stres yaparsan o ne yapsın güzel haberler paylaşacağız inşallah hepbirlikte:)
Allah yardimcin olsun hadi canım stres yapmaHastanedeyim bekliyorum 1 saat erken geldim ama olsun İstanbul trafiği belli olmaz hadi bana kolay gele :):)
Canım bu ne acele günaydın nasılsınHastanedeyim bekliyorum 1 saat erken geldim ama olsun İstanbul trafiği belli olmaz hadi bana kolay gele :):)
Ben geç gördüm 6.38 de yazmissin işlem bitmiştir.hadi geçmiş olsun.Canım bu ne acele günaydın nasılsın
Canım sıkma canını. Bir bebiş için tek bi yumurta ve tek bi sperm yeterli :) yani sayıya takılma varolanlar kaliteli olsun diye dua et canım. Sayı değil kaliteli olması önemli. Sayı için aglanir mi hiç. Bir tane yumurtasi olusmayanlar var. Onları düşün bak göreceksin bu sayıya şükredeceksin. Hadi geçmiş olsun. Yumoslarin kaliteli kaliteli embriyolar olur inşallah: )Kızlar işlem bitti de manyak agladım niyeyse duygusala bagladım arabaya bineyim orda da ağlıyacağım 8 yumurta çıktı halbu ki bana 10 denmişti daha önce 12 tane oluyor du ona da canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?