Hayır canım tüp yaptırdık diye kendinizi eve hapsetmiştim dediler ben kendim üç gün çalışmayın dedim ama zaten kendimi de iyi hissediyordum inşallah benimledirler evet kısmetse benimledirler bugün ben de çok duygusalım.3gun istirat et demedilermi 10 dakika felandami yatirmadilar. skma canini tatlim tutar allahin izniyle
Bence bi sorun olmaz canim vucudun direncli demekki yatmani onermediler emin ol bi sorun yoktur icini ferah tut canim ah o duygusallik ayni durumdayim hersey guzel olucak insallahHayır canım tüp yaptırdık diye kendinizi eve hapsetmiştim dediler ben kendim üç gün çalışmayın dedim ama zaten kendimi de iyi hissediyordum inşallah benimledirler evet kısmetse benimledirler bugün ben de çok duygusalım.
Yatirsaydilar iyi olurdu tabii ama bunun için sıkma kendini. Ben iki saat merkezde istirahat ettikten sonra iki saat yol gittim canım. Tutacağı varsa taş taşısak da tutar. Tutmayacagi varsa da 12 gün boyunca kafamızı kaldirmasak tutmaz. Sıkma canini her şey Allah' tanYa benim.olduğum yerde yatırmıyorlardı günlük rutine dönebilirsiniz dediler bizleri yatırmadılar kafam takıldı canım sıkıldı simdi.Bu.nedenden tutunma olmazsa çok.üzülürüm.
Kafayi yicez galiba bende yicek gibiyim haklisin aslinda ama dua ederken hep diyorumki saglikli sihatli hayirli bi evlat nasip etsin allahim tabiki bizede hayirli anne baba olmayi nasip etsin ins.bu stresi anca test yapildiktan sonra ustumuzden atariz dusunmek istemesede aklndan cikaramiyorkiBayanlar ne olcak bu durun bizim böyle ya şöYle böyle oldu olmadı kafayı sıyırmassak iyisallayın gitsin ya takmayın kafanıza çocuk olunca ne oluyor annelerin babaların kapısını açmıyorlar bile yaşlandı mı neyse biz tabiki hayırlısını istiyelim
Amin inşallah canım herşeyin hayırlısıKafayi yicez galiba bende yicek gibiyim haklisin aslinda ama dua ederken hep diyorumki saglikli sihatli hayirli bi evlat nasip etsin allahim tabiki bizede hayirli anne baba olmayi nasip etsin ins.bu stresi anca test yapildiktan sonra ustumuzden atariz dusunmek istemesede aklndan cikaramiyorki
Testten sonrada kalp atisini duymayi bekleme süreci var :)Kafayi yicez galiba bende yicek gibiyim haklisin aslinda ama dua ederken hep diyorumki saglikli sihatli hayirli bi evlat nasip etsin allahim tabiki bizede hayirli anne baba olmayi nasip etsin ins.bu stresi anca test yapildiktan sonra ustumuzden atariz dusunmek istemesede aklndan cikaramiyorki
Aynen olsunda o heycan guzel :)kizlar sizde agri varmi kasiklarda hastalanakmis gibi agriniz oluyomu ?Testt
Testten sonrada kalp atisini duymayi bekleme süreci var :)
Transferden sonra ağrı hissetmiştim ama sanırsam göbekten yapılan iğnelerden dolayı bugün hiç ağrı. YokAynen olsunda o heycan guzel :)kizlar sizde agri varmi kasiklarda hastalanakmis gibi agriniz oluyomu ?
Benim kasigimda agri var ve hastalanacakmisim gibi karnim agriyor umarim olumsuz bisey yokturTransferden sonra ağrı hissetmiştim ama sanırsam göbekten yapılan iğnelerden dolayı bugün hiç ağrı. Yok
Canım hamilelik belirtisi ile adet belirtileri aynı diyorlar zaten.Benim kasigimda agri var ve hastalanacakmisim gibi karnim agriyor umarim olumsuz bisey yoktur
Ins canim benim insallahda ya hastalanirsamCanım hamilelik belirtisi ile adet belirtileri aynı diyorlar zaten.
Ama tutanlarin cogunda hic agri felan olmamis arastirdigima gore agrisi olupda tutmayanda cok canim benimDaha önce de yazdim canlar. İlk iki gün vardı ama üç gündür tık yok bende.hiçbir kıpırdanma yok. Umarım düşündüğüm gibi değildir ama bence ilk iki gün tutunmaya çalıştı olmadi tutunamadi. Çünkü Okadar da iğne vurunuyorum ya hiç ağrı yok
İnşallah hastalanmazsin can benim inşallah hamilelik belirtisidir yürekten dua ediyorum burdaki herkese. Bu topikteki herkes hamile kalir hayırlısı ile canım tez zamandaIns canim benim insallahda ya hastalanirsam
Insallah canim ya benimde dualarim sizlerleİnşallah hastalanmazsin can benim inşallah hamilelik belirtisidir yürekten dua ediyorum burdaki herkese. Bu topikteki herkes hamile kalir hayırlısı ile canım tez zamanda
Ben başka başlıklarda çok sordum ve çok okudum canım. Ben kasım ayında başlamıştım tedaviye. Donduruldu işte bu ay transfer edildi. Kısacası kasım ayından beri binlerce yazı okumuşumdur. Dediğin gibi ağrısı olmayıp hamile olanı da var , ağrısı olup adet olan da. Ama inan bana çoğu hamilenin ufak tefek belirtileri olmuş. Kasık ağrısı göğüs ağrısı bacak ağrısı hatta kanamasi olani bile duydum okudum. Velhasıl belli de olmaz. Allah kucaklarimizi boş birakmasinAma tutanlarin cogunda hic agri felan olmamis arastirdigima gore agrisi olupda tutmayanda cok canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?