Evet canım :)Yani değerlerim istenildiği gibiyse bebekler tutundu demektir diye mi düşünmeliyim ?
İnşallah.Evet canım :)
Hosgeldin arkadasim benim test tarihimde 23 u. Bir gün arayla guzel haberi aliriz inşaallah :)İyi akşamlar arkadaşlar, benimde cuma günü transferim gerçekleşti, bugün 3. Günüm, ayın 24ünde testim var, ilk gün inanılmaz bel ve kasık ağrısı çektim, dün yarı yarıya azaldı, bugün çok az kasık ağrım var, aslında dikkat ettim nette araştırma yaparken stres yapıyorum sanırım o yüzden ağrım oluşuyor yarın işimin başına geri dönüyorum. Evde yatmak bana iui gelmedi, sürekli acaba bebişler tuttumu diye düşünmekten kafayı yiycem. Sabahları iğne vuruluyorum, akşam yatmadan jel koyuyorum, sabahları aspirin öğleden sonralarıda estrofem 3 tane alıyorum tabi bu arada folic asit de içiyorum. Bende gününden önce test yapsammı diye düşünüyorum ama erken testten dolayı üzülmekten korkuyorum.
Kun feyekun nasılsın bugün hiç karşılamadık cnm nasıl gidiyor.ben bugün şükür iyiyim :)Hosgeldin arkadasim benim test tarihimde 23 u. Bir gün arayla guzel haberi aliriz inşaallah :)
Benden de tahlil istemediler.
Hoşbulduk arkadaşım , yarın sabah iğne için gidecem zaten, kafams takıldı bir soracam bakalım ne diycekler banaHosgeldin arkadasim benim test tarihimde 23 u. Bir gün arayla guzel haberi aliriz inşaallah :)
Benden de tahlil istemediler.
İnşallah güzel haberler alırsın bizlerle de paylaşırsın cnmHoşbulduk arkadaşım , yarın sabah iğne için gidecem zaten, kafams takıldı bir soracam bakalım ne diycekler bana
İnşallah güzel haberler alırsın bizlerle de paylaşırsın cnm[/QUOTE
İnşallah canım hep beraber güzel haberler alırız ve paylaşırız
Merhaba 12 şubatta 5.gün transferim 23 şubatta test günüm bekliyorum Hakkı'mızda hayırlısıarkadaşlar embriyo tranferi yaptıracak olan arkadaşlar yok mu sadece benmiyim bu hafta transfer yaptıracak olan.....neyse ben transfer süreci yaşadıklarımı sizlerle paylaşacağım inş herşey sorunsuz bir şekilde olur ilk tüp tedavimdi bakalım inş hayırlısı ile transfer güzel bir şekilde sorunsuz bir şekilde sonuçlanır....
Hoşgeldin cnm öncelikle hayırlı olsun benim kide 18 test olacak inşallah hepberaber sırayla güzel haberler paylaşırız inşallah herkese genel olarak 5.gün embriyosu transfer edilmiş inşallah sonuçlarda güzel ve sağlıklı olur.Merhaba 12 şubatta 5.gün transferim 23 şubatta test günüm bekliyorum Hakkı'mızda hayırlısı
Merhaba 12 şubatta 5.gün transferim 23 şubatta test günüm bekliyorum Hakkı'mızda hayırlısı
Benim bu 3. Denemem daha önce 2 kez iki transfer yapıldı hepsi de pozitif,ama ben ilk gebeliğimde 22 ikinci gebeliğimde 26.haftada ikiz doğum yaptım o yüzden bu defa tek transfer istedim kalanları dondurdukMerhaba bende 12 şubatta 5. Gün transferim beraber öğrenicez sonucumuzu, inşallah hakkımızda hayırlısı olur, senin kaç tane embriyo transfer yapıldı?
İnşallah hepimiz olumlu sonuç alalımİnşallah güzel haberler alırsın bizlerle de paylaşırsın cnm
Hayırlısı olsun önce sağlıklı ol kız metre varsa inş tek embriyo ilede olur inş busefer güzel ve sağlıklı ca bebeğine kavuşursun cnmBenim bu 3. Denemem daha önce 2 kez iki transfer yapıldı hepsi de pozitif,ama ben ilk gebeliğimde 22 ikinci gebeliğimde 26.haftada ikiz doğum yaptım o yüzden bu defa tek transfer istedim kalanları dondurduk
Kusura bakma cnm cepten yazıom eskik yanlış gidiyor.sağlıklı hayırlısı olsunHayırlısı olsun önce sağlıklı ol kız metre varsa inş tek embriyo ilede olur inş busefer güzel ve sağlıklı ca bebeğine kavuşursun cnm
Senin kaç transfer oldu kaçıncı denemenizKusura bakma cnm cepten yazıom eskik yanlış gidiyor.sağlıklı hayırlısı olsun
İnşallah canım hepimizin duaları bu yönde hepimiz tek istekte yoğunlaştık inşallah hepimizin güzel haberleri ni paylaşacağız inşİnşallah hepimiz olumlu sonuç alalım
Benim ilk denemem canım bakalım hakkımız da hayırlı sıSenin kaç transfer oldu kaçıncı denemeniz
Benim bu 3. Denemem daha önce 2 kez iki transfer yapıldı hepsi de pozitif,ama ben ilk gebeliğimde 22 ikinci gebeliğimde 26.haftada ikiz doğum yaptım o yüzden bu defa tek transfer istedim kalanları dondurduk
Evet canım önce oluyor sonra geçiyor.busefer neden geçti tutunamadı mı diye düşünüyorsun.normal bu ağrılar onca iğne göğüslerde ilaçlardan hormon yüklendiği miz için inş hepimizin ki tuttuKızlar fena halde belim Agrıyor ve gögsüm tıpkı adet öncesi gibi sizlerde böyle oldunuz mu iğne aşamasında da agrım vardı yumurtalıklar toplandı hala ağrım sanki adet olacakmişim gibi töve tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?