2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hosgeldin arkadasim benim test tarihimde 23 u. Bir gün arayla guzel haberi aliriz inşaallah :)
Benden de tahlil istemediler.

Merhaba 12 şubatta 5.gün transferim 23 şubatta test günüm bekliyorum Hakkı'mızda hayırlısı

Merhaba 12 şubatta 5.gün transferim 23 şubatta test günüm bekliyorum Hakkı'mızda hayırlısı
Hoşgeldin cnm öncelikle hayırlı olsun benim kide 18 test olacak inşallah hepberaber sırayla güzel haberler paylaşırız inşallah herkese genel olarak 5.gün embriyosu transfer edilmiş inşallah sonuçlarda güzel ve sağlıklı olur.

Merhaba bende 12 şubatta 5. Gün transferim beraber öğrenicez sonucumuzu, inşallah hakkımızda hayırlısı olur, senin kaç tane embriyo transfer yapıldı?

Merhaba bende 12 şubatta 5. Gün transferim beraber öğrenicez sonucumuzu, inşallah hakkımızda hayırlısı olur, senin kaç tane embriyo transfer yapıldı?
Benim bu 3. Denemem daha önce 2 kez iki transfer yapıldı hepsi de pozitif,ama ben ilk gebeliğimde 22 ikinci gebeliğimde 26.haftada ikiz doğum yaptım o yüzden bu defa tek transfer istedim kalanları dondurduk

Benim bu 3. Denemem daha önce 2 kez iki transfer yapıldı hepsi de pozitif,ama ben ilk gebeliğimde 22 ikinci gebeliğimde 26.haftada ikiz doğum yaptım o yüzden bu defa tek transfer istedim kalanları dondurduk
Hayırlısı olsun önce sağlıklı ol kız metre varsa inş tek embriyo ilede olur inş busefer güzel ve sağlıklı ca bebeğine kavuşursun cnm

Allah yardımcın olsun canım, kısmetinde varsa bir embriyoyla da olur, umarım test günü güZel haberler beririz bir birimize

Kızlar fena halde belim Agrıyor ve gögsüm tıpkı adet öncesi gibi sizlerde böyle oldunuz mu iğne aşamasında da agrım vardı yumurtalıklar toplandı hala ağrım sanki adet olacakmişim gibi töve tövbe

Evet canım önce oluyor sonra geçiyor.busefer neden geçti tutunamadı mı diye düşünüyorsun.normal bu ağrılar onca iğne göğüslerde ilaçlardan hormon yüklendiği miz için inş hepimizin ki tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…