2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canım benim daha transfer olmadı ki heralde hormonlardan

Afedersin cnm ya evet ben de de olmuştu yumurtalar toplanmadan adet olacağım diye korkmuştum yumurtaların büyümesinden miş korkma rahat ol toplama en kolayı beklemek sormuş :)
Ben yine karıştırdın cepten takip edip cvp yazıom karıştırıyom en iyisi bilgisayara geçinceye kadar yazmayım:)

Niye verdi ya bana acaba. Üç tane üç günde bir vurunuyorum. Internetten falan arastirdim da hcg hormonu içeriyor ve catlatma iğnesi olarak kullanılıyor. Benim test tarihimden bir gün önce bu iğneyi yine vurunmam lazım. E yanıltıcı olur bu test ozaman çünkü içeriğinde hamilelik hormonu var

Canım doktorunun vardır bir bildiği onu arayıp bir sor istersen için rahatlar..

Ben hergün karından alıyorum canım o iğneden, progestanın iğnesi o, daha kuvvetli etki ediyor, benişlerin tutunmasını sağlıyor

Ben hergün karından alıyorum canım o iğneden, progestanın iğnesi o, daha kuvvetli etki ediyor, benişlerin tutunmasını sağlıyor

İsmini karıştırmış da olabilirim aslında, yarın sabah iğneye gidecem sorarım orda hemşireye iğnenin ismini

Kun feyekun nasılsın bugün hiç karşılamadık cnm nasıl gidiyor.ben bugün şükür iyiyim :)
Canim cok sagol. İyiyim iki gundur agrim yok ilk iki gun karnim belim cok agrimisti. Bugün uykum geldi sürekli. Gerci yatip duruyorum normal uykumun gelmesi :))
Sende ne var ne yok

Yumurta toplanmasından sonra aldığım ilaçların haddi hesabı yok monodoks ,prednol ,coraspin ,kalçadan progestan iğne Göbekten clexane iğne bi tane de 4 gün sonra başlıyacağım gonapepty göbekten iğne ağlamak istiyorum herkes için kolay olan bişey bizler için çok zor Allah yardımcımız olsun

Bayanlar ev işlerini napıyorsunuz ben bu konuda kafama takıyorum yatmak iyi değil dalan diyorlarda tabiki de hep yatmam ama iş yapmayagı da dusunmuyorum Evi düşünemiyorum bizim ev girilmez olur artık

Do
Bayanlar ev işlerini napıyorsunuz ben bu konuda kafama takıyorum yatmak iyi değil dalan diyorlarda tabiki de hep yatmam ama iş yapmayagı da dusunmuyorum Evi düşünemiyorum bizim ev girilmez olur artık
Dört gündür evisi olarak hicbirsey yapmıyorum canım yapmayida düşünmüyorum:))
Esim süpürge açtı dün. Yeter şimdilik :)

Amin canim. Ama ne yapalım herkes farkli bir sıkıntıyla uğraşıyo bizimkide bu. Gececek inşaallah

Do

Dört gündür evisi olarak hicbirsey yapmıyorum canım yapmayida düşünmüyorum:))
Esim süpürge açtı dün. Yeter şimdilik :)
Bence de yeter de ben kafama takıyorum şu ev işini transfer öncesi dip köşe yapmam lazım ki içim rahat etsin ütü yapmam lazım amanın çok işim var bir yanda korkuyorum embriyolar 5 .güne gitmesse diye ufffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…