o gün çok yoruldum belim çok ağrıdı düştü sandım transfer olduğu günde müthiş idrara sıkıştım yine düştü sandımİlk 2 gün kan pıhtısı geldi 4. Gün pembe kanama oldu clinone jelle eşim hasta oldu
Canim cok sagol uye olupta bunları buraya yazdigin icin. Cok dusuncelisin. Bazen kaptiriyoruz kendimizi olumsuzluklara ama işte böyle hikayeleri duymak insani kendine getiriyo.Mesaj yazmayı bilmiyorum kusura bakmayın dün ağlamaktan gözlerim şişti çünkü kadınlar kulubüde yazan hiçbir belirti bende yoktu ne göğüs şişmesi ne karın ağrısı ne kramp ne başka bir belirti hiçbirşey yoktu bide 4 /5 kere kanamam olmuştu bugün zar zor kan vermeye gittim sadece yaptığım şey allahıma dua etmekti çok şükür ki değerin 395 çıktı sakın benim gibi yapıp kendinizi heba etmeyin burda olanları kendinize yormayın desemde biliyorum yine yapacaksınız ama belki ben gelirim aklınıza diye yazdım tüm dualarım sizinle Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmasın
Anladım şimdi canım. İnşallah hayırlısı ile bu sefer sağlıkla olur. Heyecanını anlayabiliyorum ben de transfer öncesi inanılmaz heyecanliydim. Simdi beklemedeyizİnsallah olmaz benim sag tupumde hidrosalpens varmis bulent bey doktorum sole bir tadevi uyguladi oncesinde yumurtalar toplandi tek sag yumurtam var benim onlalada bes yumurta toplandi ucu dollendi uc embriyo olustu dondurduk onlari sonra lapostoskobi oldum sag tupun rahinle baglantisini kestik sonra iyilesme sureci verdim artik kendimi haZir hissediyorum icimde korkuda var heyecanda
aramıza hoş geldin cnm şimdi tarih belli mi peki yeniden transfer için.Arkadaşlar size bende olanları anlatmak için üye oldum
04 Şubat'ta 5. Gün embriyosu transfer edilAmerikan hast Ekibi tarafından takip edildim
Bizde aksaklık oldu e2 değerim 5000 lere gelince Ocak ayı transfer iptal edildi embriyo donduruldu
canım çok geçmiş olsun o yaşadıkların yazmandan belli daha çok acı çektiğin hissedebiliyoruz ama moralini bozma herşey de bir hayır vardır evet herkesin bünyesi farklıdır veridiği cevapta farklıdır .umarım çok güzel haberlerini alırız veririz inş önce bizim sağlığımız.bu arada mesaj yazmaya başlayınca insan bırakamıyor:) biz ne hissedersek paylaşıyoruz .sen de öyle yap elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız.Mesaj yazmayı bilmiyorum kusura bakmayın dün ağlamaktan gözlerim şişti çünkü kadınlar kulubüde yazan hiçbir belirti bende yoktu ne göğüs şişmesi ne karın ağrısı ne kramp ne başka bir belirti hiçbirşey yoktu bide 4 /5 kere kanamam olmuştu bugün zar zor kan vermeye gittim sadece yaptığım şey allahıma dua etmekti çok şükür ki değerin 395 çıktı sakın benim gibi yapıp kendinizi heba etmeyin burda olanları kendinize yormayın desemde biliyorum yine yapacaksınız ama belki ben gelirim aklınıza diye yazdım tüm dualarım sizinle Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmasın
pardon canım senin de 5.de transfer olmuş sen de bizim gibi test günü bekliyorsun hepbirlikte bekleriz inşallah buradan hepimiz güzel mesajlar paylaşacağız Allahın izni ile.aramıza hoş geldin cnm şimdi tarih belli mi peki yeniden transfer için.
çok zor şeyler yaşamışsın canım ya Allahım inşallah sonuçla yüzün güler eşin de hastalanmış çok geçmiş olsun bizim de dualarımız seninle cnm ya.Ve
o gün çok yoruldum belim çok ağrıdı düştü sandım transfer olduğu günde müthiş idrara sıkıştım yine düştü sandım
benim 18 de canım :) hayırlısı ile inşallah..Bayanlar şafak kaç ne zman kan verceksiniz heyecanlıyım sizin adınıza kimseyi tanımıyorum bilmiyorm ama gönlüm siznle aklımdasınız
hoşgeldin hayırlı olsun canım bizde psikolojik galiba önce ağrı oldu sonra olmadı.ben de işe hemen başladım evde olmuyor ama gününden önce test yaptırma anca 12 günde kanda beliriyormuş :)İyi akşamlar arkadaşlar, benimde cuma günü transferim gerçekleşti, bugün 3. Günüm, ayın 24ünde testim var, ilk gün inanılmaz bel ve kasık ağrısı çektim, dün yarı yarıya azaldı, bugün çok az kasık ağrım var, aslında dikkat ettim nette araştırma yaparken stres yapıyorum sanırım o yüzden ağrım oluşuyor yarın işimin başına geri dönüyorum. Evde yatmak bana iui gelmedi, sürekli acaba bebişler tuttumu diye düşünmekten kafayı yiycem. Sabahları iğne vuruluyorum, akşam yatmadan jel koyuyorum, sabahları aspirin öğleden sonralarıda estrofem 3 tane alıyorum tabi bu arada folic asit de içiyorum. Bende gününden önce test yapsammı diye düşünüyorum ama erken testten dolayı üzülmekten korkuyorum.
Hoşbulduk canım, umarım hepimize hayırlı olacak inşallah, bu arada söylemeyi unuttum bir de çarşamba günü progesteron ve e2 değerlerime bakacaklar tekrardan. Sizden de istedilermi bu testleri ?hoşgeldin hayırlı olsun canım bizde psikolojik galiba önce ağrı oldu sonra olmadı.ben de işe hemen başladım evde olmuyor ama gününden önce test yaptırma anca 12 günde kanda beliriyormuş :)
Yoo ben den istenmedi 18 test yapılacak denildi.diğer arkadaşlar sizden istenildimiHoşbulduk canım, umarım hepimize hayırlı olacak inşallah, bu arada söylemeyi unuttum bir de çarşamba günü progesteron ve e2 değerlerime bakacaklar tekrardan. Sizden de istedilermi bu testleri ?
Ben sordum bir terslik mi var bu yüzdenmi istiyorsunuz diye, transferden sonra mutlaka isteriz dediler bana.Yoo ben den istenmedi 18 test yapılacak denildi.diğer arkadaşlar sizden istenildimi
Takip etmek içindir tutmayacağını bizden direk sonucu bekliyorlar,:)Ben sordum bir terslik mi var bu yüzdenmi istiyorsunuz diye, transferden sonra mutlaka isteriz dediler bana.
Sorry eksik gitti cnm ya tutup tutmayacağını :)Takip etmek içindir tutmayacağını bizden direk sonucu bekliyorlar,:)
Sen yaptır bakalım bir nasıl gidiyor değerlerin bu değerler belirtiyor kanda yükselmesiniSorry eksik gitti cnm ya tutup tutmayacağını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?