2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Anladım canım inşalahhh olur aşılama banada önerildi ben direk tup bebeğe geçtim daha mantıklı.umarım hersey diledigın gibi olur. Ozel degilse sıkıntınız ne

Yahu beni hıçkırık tutdu tövbe tövbe acaba bu neyin bellirtisi şaka tabiki de bu saate de hiç çekilmiyorsun hıçkırık

Yahu beni hıçkırık tutdu tövbe tövbe acaba bu neyin bellirtisi şaka tabiki de bu saate de hiç çekilmiyorsun hıçkırık
Tut nefesini tatlım geçsin :))
Benimde gözler iyice kapanmaya basladi kizlar. Sizlerle sohbet çok güzel uarin gorusmek uzere iyi uykular :)

Canım özel değil tabiki de ya benim hayatım boyunca adet düzensizliklerim vardı doğru düzgün adet olmıyorum anlayacgın kistlerim vardı ama ilaçla gitmeyen bide şuan tedavi oldugum doktorum dediki rahim de 1 cm lik çöküntü var bu durum gebe kalmana engel değil ama hamile kalırsam düşük olur dedi ben de bundN 2 ay önce ameliyat oldum histeroskop ve laparoskopi kistlerim alındı rahim düzeltil di yanlız şöyle bir durum var dedi doktor sol tüpte sıvı birikmesi gördüm bı durm ebrıyonun tutunmasını engelleyen bir durum dedi sıvı bırıkmesi çok olsaydı alırdım dedi işte benimde kafama takıldı alsaydı keşke diye düşünüyorum bide dediki sana sormadan da almak istemedim dedi

Çok olsaydı alırdım dedi falan filan eşimde sıkıntı yok

Kızlar bendee giderim tabi bu hıçkırıkla nasıl yatabılırsem hadi Allaha emanet olun Allah ne demişse o aglasakta sızlAsakta boş umarım vakti zamanıdır Bebeğim gel artık annen seni çok bekledi

Geçmiş olsun canm bak o sıvı toplanması ilginç işte önemli şimdi bnm 1 denemem2 embriyo ve B'nde problem yok ama kimyasal gebelik.karyotip test istediler yaptık kromozom testi oda temiz doktor tek bişey daha ola bilir oda o sıvı ama yaşından dolayı ve daha once ağır enfeksiyon YADA ameliyat karından geçirmediyseniz nerdeyse mümkün degıl olması

Bakalım dedi istemedim ama o sıvı tıpkı bir sifonumuz embriyoları yıkayın yok edebiliyor YADA gelişimimlerni tamamlıyamıyorlar

Günaydın canım, benim bildiğim tüp bebek yapıldığında tüpler kendini kapatmaz dolayısı ile tüpdeki sıvı rahime ulaşabilir, rğer ulaşırsa düşüğe sebep olur canım, dolayısı ile doktorun sana yapması gereken işlem transfer öncesi sıvı dolu olan tüpü bağlaması ki bubilgiyi çok yskın bir arkadaşımın başına geldi oradan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…