- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
İdrar testin pozitif mi çıkmıştıHaklısın bende bakmıştım bide evde idrar testi yaptım test gunünde cok edindim değer düşük olunca yıkıldım
Anladım canım inşalahhh olur aşılama banada önerildi ben direk tup bebeğe geçtim daha mantıklı.umarım hersey diledigın gibi olur. Ozel degilse sıkıntınız neBir aşılama ilk tüp bebekte benim transferim iptal oldu embriyo gelişmediği için ikinci tüpte iki tane koydulR ama olmadı şimdi 3 . İşte benim daha yeni toplandı yumuşlar perşembe 5 güne giderse ki inşAllah transfer olcak
Zor ama geçiyor işte umarım hayırlı haber alırsınAahh ahhh hemde ne güzel olur( benim ilk denemem test icin daha bir hafta var nasil gececek bilmiyorum
Tut nefesini tatlım geçsin :))Yahu beni hıçkırık tutdu tövbe tövbe acaba bu neyin bellirtisi şaka tabiki de bu saate de hiç çekilmiyorsun hıçkırık
Evet canm silik ama beli oluyorduİdrar testin pozitif mi çıkmıştı
Iyı gecelerigeceleriTut nefesini tatlım geçsin :))
Benimde gözler iyice kapanmaya basladi kizlar. Sizlerle sohbet çok güzel uarin gorusmek uzere iyi uykular :)
Canım özel değil tabiki de ya benim hayatım boyunca adet düzensizliklerim vardı doğru düzgün adet olmıyorum anlayacgın kistlerim vardı ama ilaçla gitmeyen bide şuan tedavi oldugum doktorum dediki rahim de 1 cm lik çöküntü var bu durum gebe kalmana engel değil ama hamile kalırsam düşük olur dedi ben de bundN 2 ay önce ameliyat oldum histeroskop ve laparoskopi kistlerim alındı rahim düzeltil di yanlız şöyle bir durum var dedi doktor sol tüpte sıvı birikmesi gördüm bı durm ebrıyonun tutunmasını engelleyen bir durum dedi sıvı bırıkmesi çok olsaydı alırdım dedi işte benimde kafama takıldı alsaydı keşke diye düşünüyorum bide dediki sana sormadan da almak istemedim dedi
Geçmiş olsun canm bak o sıvı toplanması ilginç işte önemli şimdi bnm 1 denemem2 embriyo ve B'nde problem yok ama kimyasal gebelik.karyotip test istediler yaptık kromozom testi oda temiz doktor tek bişey daha ola bilir oda o sıvı ama yaşından dolayı ve daha once ağır enfeksiyon YADA ameliyat karından geçirmediyseniz nerdeyse mümkün degıl olmasıCanım özel değil tabiki de ya benim hayatım boyunca adet düzensizliklerim vardı doğru düzgün adet olmıyorum anlayacgın kistlerim vardı ama ilaçla gitmeyen bide şuan tedavi oldugum doktorum dediki rahim de 1 cm lik çöküntü var bu durum gebe kalmana engel değil ama hamile kalırsam düşük olur dedi ben de bundN 2 ay önce ameliyat oldum histeroskop ve laparoskopi kistlerim alındı rahim düzeltil di yanlız şöyle bir durum var dedi doktor sol tüpte sıvı birikmesi gördüm bı durm ebrıyonun tutunmasını engelleyen bir durum dedi sıvı bırıkmesi çok olsaydı alırdım dedi işte benimde kafama takıldı alsaydı keşke diye düşünüyorum bide dediki sana sormadan da almak istemedim dedi
Bakalım dedi istemedim ama o sıvı tıpkı bir sifonumuz embriyoları yıkayın yok edebiliyor YADA gelişimimlerni tamamlıyamıyorlarCanım özel değil tabiki de ya benim hayatım boyunca adet düzensizliklerim vardı doğru düzgün adet olmıyorum anlayacgın kistlerim vardı ama ilaçla gitmeyen bide şuan tedavi oldugum doktorum dediki rahim de 1 cm lik çöküntü var bu durum gebe kalmana engel değil ama hamile kalırsam düşük olur dedi ben de bundN 2 ay önce ameliyat oldum histeroskop ve laparoskopi kistlerim alındı rahim düzeltil di yanlız şöyle bir durum var dedi doktor sol tüpte sıvı birikmesi gördüm bı durm ebrıyonun tutunmasını engelleyen bir durum dedi sıvı bırıkmesi çok olsaydı alırdım dedi işte benimde kafama takıldı alsaydı keşke diye düşünüyorum bide dediki sana sormadan da almak istemedim dedi
Günaydın canım, benim bildiğim tüp bebek yapıldığında tüpler kendini kapatmaz dolayısı ile tüpdeki sıvı rahime ulaşabilir, rğer ulaşırsa düşüğe sebep olur canım, dolayısı ile doktorun sana yapması gereken işlem transfer öncesi sıvı dolu olan tüpü bağlaması ki bubilgiyi çok yskın bir arkadaşımın başına geldi oradan biliyorum.Canım özel değil tabiki de ya benim hayatım boyunca adet düzensizliklerim vardı doğru düzgün adet olmıyorum anlayacgın kistlerim vardı ama ilaçla gitmeyen bide şuan tedavi oldugum doktorum dediki rahim de 1 cm lik çöküntü var bu durum gebe kalmana engel değil ama hamile kalırsam düşük olur dedi ben de bundN 2 ay önce ameliyat oldum histeroskop ve laparoskopi kistlerim alındı rahim düzeltil di yanlız şöyle bir durum var dedi doktor sol tüpte sıvı birikmesi gördüm bı durm ebrıyonun tutunmasını engelleyen bir durum dedi sıvı bırıkmesi çok olsaydı alırdım dedi işte benimde kafama takıldı alsaydı keşke diye düşünüyorum bide dediki sana sormadan da almak istemedim dedi
Banim de 23 şubatBenimkide 23 Şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?