2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Insallah canim insallah allah hic birimizin elini bos cevirmesin.heycan duygusallik tavan bende hele esim garibim belli etmiyo beni rahatlatmak icin ama heycan tavan ondada :)
aynen canım benim eşim de öyle ben den daha heyecanlı ama belli etmemeye çalışıyor tutmazsa da önemli değil diyor sen sağlıklı olda diyor hayırlısı zaten Mevlam herşeyin hayırlısını versin.:)

Kızlar simdi haberlerde izledim tup bebek ile bir kizlari dünyaya gelen bir aile sonrasinda kendiliginden hamile kalmis ve o hamilelikten besizleri dunyaya gelmiş :)))
Allahin isi işte tüp Bebekle bir sonrasinda normal yoldan besiz

Canm bebgn tutunsa bile sakın ama sakn evn işi yapma annen cagrdi kardeşn varsa kız kardeşn cagrdi benm tuttu ve bu aptal ev işleri yüznden düştu sakin bak sakın evn işi yapma ütü bile yapma ben sadece eve süpürge cektm çamaşır astm ama bak gitti bebgm bidaha bırak temzlgi asla yataktan cikmycam dedgmi kulak ardı etmw bak çok çok pişman olrsn

Ben sonuc cikar cikmaz paylasacagim arkadaslarda olumsuz bisey cikarsa dusunmek istemiyorum ama hadi cikarsa
ayçacığım olumsuzluk şuan için getirme aklına ama olabilirde dünyanın sonu değil sonuçta sağlığımız yerin de olsun hayırlısı olsun Mevlam bizden daha iyisini biliyor sonuçta..

uyarıların için çok teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun cnm haklısın bide tez canlı bir insanım dayanamıyorum çünkü eşim çokkkkk dağınık dr bir süre ev işine karışma bırak dedi ama içim el vermiyor.

Iki guuuunnn ayyy cok heyecanli yaa :))
A ayca 28 _tangled_ A aryastark1 ilk guzel haberlerimiz sizden olacak . Hepiniz icin duaciyim
Sağol canım inşallah ama Benim umudum kalmadi. Benim adetimden iki üç gün önce leke gelir ve ağrı başlar. Bugün sabahtandir ağrım var ve leke geldi. Hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum çünkü ben adetimi biliyorum her ay olduğu gibi tam gününde geldi leke. Çok kötüyüm bugün umut heves kalmadı: (

Kızlar simdi haberlerde izledim tup bebek ile bir kizlari dünyaya gelen bir aile sonrasinda kendiliginden hamile kalmis ve o hamilelikten besizleri dunyaya gelmiş :)))
Allahin isi işte tüp Bebekle bir sonrasinda normal yoldan besiz
onu ben de izledim cnm ya maşallah işte mevlam verirse yağmur gibi yağdırmış maşallah alın istiyordunuz :))

ama zaten uyarmışlardı panik yapma lekelenme olur diye normal kanama olursa o zaman dr bilgi ver inşallah canım seninledirler tutunmuşlardır kötü düşünmeyelim.

ayçacığım olumsuzluk şuan için getirme aklına ama olabilirde dünyanın sonu değil sonuçta sağlığımız yerin de olsun hayırlısı olsun Mevlam bizden daha iyisini biliyor sonuçta..
Oyle ama buyuk bi yikim olur ya icim cok tuhaf kizlar tutmazsa ikinci denemeyide uzun bi sure yaptiramam maddi manevi cokmus durumdayim sknti ? Tane degilki canim be

ama zaten uyarmışlardı panik yapma lekelenme olur diye normal kanama olursa o zaman dr bilgi ver inşallah canım seninledirler tutunmuşlardır kötü düşünmeyelim.
İnşallah canım inşallah gerçekten Allah büyük isterse olur. Bugünkü ağrım birebir aynı adet oldugumki gibi bir de leke geliyor. Uyardılar adet bile olsanız test yapın diye ama umudum kalmadı hiç

Sakın cnm sakın bak pişman olursn yapma birilerni cagr yapsnlar yapmazlrsada boşver pislik olsn bebgn den önemli degl hiçbişey

İnşallah canım inşallah gerçekten Allah büyük isterse olur. Bugünkü ağrım birebir aynı adet oldugumki gibi bir de leke geliyor. Uyardılar adet bile olsanız test yapın diye ama umudum kalmadı hiç
inşallah adet değildir canım zaten adet ağrısına benzemesi normal adet zamanın olduğu için vücudun normal refleksi o az miktar kanama lekelenme yada pembe akıntı olması normalmiş kanama miktarı artarsa işte normal olmayan o inşallah senin ki tutunma kanamasıdır kaçıncı gündü bugün ..

Canm senı umutlandrmak gibi.olmasn ama.eltmnde 2 gün.lekelenme oldu bebek tutunms ondan bak şimdi hamile Gayet de guzl gecyo hamileligi stres yapmyn kızlar Relax oln lütfen anlyrm zor durm maddi manevi çöküşteyz ama naplm bizimde kadermz buymus

Sakın cnm sakın bak pişman olursn yapma birilerni cagr yapsnlar yapmazlrsada boşver pislik olsn bebgn den önemli degl hiçbişey
haklısın canım hem de çok haklısın dokunmayım da eşim kendisi rahatsız olsun dağınıklıktan ama hayatta olmaz .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…