- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Allah tamamına erdirsin canim :)))Sagolun kizlar:)
Yazdıklarınızı yine geç okuyabiliyorum.araya çok farklı konular girdi mi bilmiyorum ama bnm de yüzümde lekeler oluştu sanki şimdidenAma ben cirkinlesmedim kansizliktan rengm soldu sadece :))))))))benim bi arkadas vardi kiza hamileydi yuzunde heryerinde lekeler olmustu:)))
Aminn canim insaAllahhhhAllah tamamına erdirsin canim :)))
Canim ya ben de senin gibiyim hoc bir yemegi canim istemiyor cok istahsizim tatli hic yiyemiyorum soruyolar bana ne istiyosun onu yapalim hic bisey istemiyorum ne olcak boyle bakalim bende dun aksam baharatli misir yedim midemi bastirdi sankicanım göbeğim de kasığımda dün gece çok oldu senin ki kapsüllerden olabilir ..geçmiş olsun cnm iştaha gelince benim canım bir şey yemek istemiyor düşünüyorum ne yesem yok işatahım yok normalde tatlı hastasıyım onu da canım istemiyor ama geçen gece tuzlu patlamış mısır yedim..:))
ben ilaç olarak progestan fitil kullanıyorum sadece. bu hafta perşembe kontrolum var.bakalım ne diyecek. kalp atışı duyulacakmıCnm ben de kalp atışı için gittiğimde ustten duyamadi.tedirgin olmuştuk. Alttan muayene edince duyuldu.ve sonrasinda hicbir test yapilmadi.bnm de perşembe randevum.inş.üstten muayene yeterli olur.herhalde yapılacak testleri de o gün ister.hep ilaçlara devam deyip gonderiyo.vücutta ne eksik,ne fazla bilmiyoruz.
seni üzmek istemem ama benimde senin gibiydi ağrılarım ikiz diye gittim tek çıktı. ikiz olmazsada üzülme ikiz gebeliğin riski çok fazla sağlıklı olsun tek olsun.İkiz hissediyorum cunki bi sağ kasigima kramp giriyo bi sol canim
inş.duyarsın canım Allahın izniyle kuzunun sesini:)ben coraspin,decavit,sabahları 3 estrofem ve 2 defa jel kullanıyorum.ve kağıtta 21 nisana kdr bu ilaçlara devam edileceği yazıyodu yumurta toplama günü verilen kağıttaben ilaç olarak progestan fitil kullanıyorum sadece. bu hafta perşembe kontrolum var.bakalım ne diyecek. kalp atışı duyulacakmı
bana gün vermedi kontrollerde devam diyo herhalde keseceğim zaman söyler. ama fitili koymaktan altım sızlıyor artık. sanırım tahriş oluyorinş.duyarsın canım Allahın izniyle kuzunun sesini:)ben coraspin,decavit,sabahları 3 estrofem ve 2 defa jel kullanıyorum.ve kağıtta 21 nisana kdr bu ilaçlara devam edileceği yazıyodu yumurta toplama günü verilen kağıtta
Kaç yaşındasın birde bu kadar stres yapma bizim bebeklerimiz özel seçiliyor. sperm olsun yumurta olsun en kaliteli olanı seçiliyor. kaliteli embriyo transfer ediliyor. normal bebeklere göre bizim bebeklerimiz 1 adım önde. ben daha hiç down sendromu olan tüp bebek duymadımBen harmony testi sorucam yaştan dolayi risk çok çıkacak canım sikilcak;10.haftadan sonra harmony oluyormuş, 2li zamanına kadar sonucu çıkar.zaten 2liyle yetinemem, amniyosentez riskine de girilmez.öf canim sikildi yaaaa;hepimizin hakkında hayırlısı
Ayça progesteron u iğne olarakBende sormustum cok acir demisti ama kalcamin bugun dger tarafindada beze olmus iki tarafta beze yani.rahatlasin die bacagmami vrdursam die dusundum en son.benim igne hic bitcege benzemiyor napicam ben hic bilmiyorum 52 tane igne vurulmusum((((
35 yaş. İyi düşünelim iyi olsun teşekkür ler cnmKaç yaşındasın birde bu kadar stres yapma bizim bebeklerimiz özel seçiliyor. sperm olsun yumurta olsun en kaliteli olanı seçiliyor. kaliteli embriyo transfer ediliyor. normal bebeklere göre bizim bebeklerimiz 1 adım önde. ben daha hiç down sendromu olan tüp bebek duymadım
Sorcam bakalrm insallah biraktirir fena durumdayim yoksa gozumu karartip bacagimi mahvetcem.ben agri olsada olmasada rahat yatamiyorum bi rahata varamiyorum nereye donsem yatakta:)))))Canım ya kıyamam sen yarın doktoruna sor 10/11 hafta belki bıraktırır inş.Canım ağrı olmadığında şükür rahat uyuyorum
Igne olarak kullanyorumAyça progesteron u iğne olarak
Ben daha ilk yarin gidicem gebelik takibine yarin bahsederse soyler bakalim.heycan tavan yarin d.r sorucam dogumu hangi hastanede yaptiriyolar onlari ogreneyim demi
Yuzunu hep gul kolanyasiyla sil pamuga dok guzelce hergun sil tatli.allagim saglikli bi sekilde gonlundekini nasip etsin insallahYazdıklarınızı yine geç okuyabiliyorum.araya çok farklı konular girdi mi bilmiyorum ama bnm de yüzümde lekeler oluştu sanki şimdideninş. Çok artmaz.oncelikle saglikli ve hayirlisi olsun da tabi bnm de canim kız istiyo gibi Rabbim hayırlı ,sağlıklı evlat nasip etsin inş.en önemlisi bu
kızlar ya bu vurulduğunuz iğneler ne ki??cok geçmiş olsun cnmBende sormustum cok acir demisti ama kalcamin bugun dger tarafindada beze olmus iki tarafta beze yani.rahatlasin die bacagmami vrdursam die dusundum en son.benim igne hic bitcege benzemiyor napicam ben hic bilmiyorum 52 tane igne vurulmusum((((
amin inş canım.cümlemize nasip etsin Allahım inş gönlümüzdekini sağlıkla...Yuzunu hep gul kolanyasiyla sil pamuga dok guzelce hergun sil tatli.allagim saglikli bi sekilde gonlundekini nasip etsin insallah
canım merhaba 6. gun embrıyosu ile mi hamile kaldın?6. Gün embriyosu benimki .çok moralim bozuldu
merhaba canm 6, gun embriyosuyla mı hamıle kaldın? benm pazartesi yumurtam toplandı diğer pazar donduruldu sımdı tereddutteym neden 5 degıl 6 diye...6. Gün embriyosu benimki .çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?