2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar anlatayım daha ömceki tecrübelerimden bildiğim için sıkışık konusunda temkinli davrandım fazla sıkışmadım bide ben den önce 2 kişiyi de alınca yavaş yavaş içiyim dedim .Sisit gibi bişey oldum azıcık olsa bile sıkışıyordum neyse beni içeri aldılar baktılar oooo dedi sen hiç sıkışmamsın dedi. boyle transfer yapamam ki dedi açıkcası ben de burda formlardan sondayla dolduruyolar mesaneyi diye dedimki böyle bişey olamaz mı yani olurda ne gerek vardı falan dedi sonra mecburen öyle yapacağız dedi neyse sonda mı ne taktılar çok acıdı şiringayla mesaneyi doldurdular neyse tekrardan spekulum taktı canımdan can gitti halbu ki daha önce 3 kez takıldı ama bu transfer de çok acıdı cok canım yandı doktorum moral vermek yerine beni daha çok üzdü arkada hastalar varmış herkes sana göre saatı ayarlıyamazmış falan da filan ben zaten heyecandan geberiyordum bide bana 3 tane embriyo var dediler 3 . Nerde gelişimi tamamlanmamış neden söylemiyorsunuz peki neyse ya eğer hamile kalmamışsam bidaha gitmem galiba nebileyim ya böyle hayal etmemiştim

Sizlerin adınıza çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

tatlım çok geçmiş olsun stres yapma nerede yaptırdın kim bu anlayışsız ama korkma olur inşallah ben inanıyorum tutunacak sen çok kuvvetlisin sondaya bile dayanmışsın Allah yardım etmiş bundan sonra aklına takma şuan rahimde boşlukta tutunacak yer arıyor ona kuvvet ver hisset olacak dr takma iş stresini sana yansıtmış.sisit nasıl oldu onu dr söyleyebildin mi bari

Çok iyi geçtiğini söyledi hersey istenilen şekildeymiş, embriyolar zaten saglikli demistiler öyle işte Hayırlısi artik :)

Kızlar transfer sonrası idrarınızı yaparken inanılmaz bir sızı oluyor sizde de oldumu acaba bana bir sonda iki Kere spekulum takıldı ondan mı acaba acil cvp verir misiniz

bilmiyorum ki nasıl olsu sisit çok ilaç içiyordum acaba onlar mı beni fazla wc çıkırıyolar diye dusundum dun afedersin yanma olunca sisit dedim doktor da diyorki neden söylemedin doğru söyliyor millet herşey için arıyıp soruyor benim hatam sanki bilmiyorum canım sıkkın

Kızlar transfer sonrası idrarınızı yaparken inanılmaz bir sızı oluyor sizde de oldumu acaba bana bir sonda iki Kere spekulum takıldı ondan mı acaba acil cvp verir misiniz
ttalım biz de ağrı sadece embriyo koyulurken oldu oda sıkışık olduğumuz için ben aşırı sıkışıktım ama senin ki zannedersem sonda dan tatlım ya keşke bir şekersiz çay yada su içip sıkışsa idin ama neyse artık canını boşuna yaktırdın.

Canım sıkkın wc gitmeye korkuyorum canım çok acıyor takılan sondadan olabilir mi spekulum da çok acıdı takarken üzgün ve de mutsuzum

sıkma canını geçti önümüze bakalım unut bebişlerin seninle mutlu ol takma takıntı sakın yapma

Canım sıkkın wc gitmeye korkuyorum canım çok acıyor takılan sondadan olabilir mi spekulum da çok acıdı takarken üzgün ve de mutsuzum
Sıkma canını canım benim. Dün ben sana mutlaka doktoruna söyle demiştim gerçekten niye aramadin ki. Gerçi endişelenmen gereken bişey yok canım.

Sondadansa sıkıntı değil napayım geçer sisit antibiyotik alıyorum bol su içiyorum bilmiyorum içimi ferah tutmak istiyorum

ben de dr hamilesi dedi ama ben hissetmiyorum birşey dedim hala öyle galiba şoktayım ne hissedeceğimi şaşırdım inşallah herşey çok güzel gider rüya gibi ya herşey çok hızlı ilerliyor :)
Bende ayni durumdayim insallah hersey cok guzel gider dedgin gibi canim :))

Sıkma canını canım benim. Dün ben sana mutlaka doktoruna söyle demiştim gerçekten niye aramadin ki. Gerçi endişelenmen gereken bişey yok canım.
Ya geç oldu işte bol bol su içince geçiyor arada sırada oluuordu bende çok cahillik yaptım galiba .neyse ya şu meseliyi kafama takmıyacağım Allah ne demişse o olur

Sondadansa sıkıntı değil napayım geçer sisit antibiyotik alıyorum bol su içiyorum bilmiyorum içimi ferah tutmak istiyorum
yarına birşeyin kalmaz tutunma iğnelenmeleri başlar adet olacakmışsın gibi ağrılar sonda acısını unutursun hergün farklı bir ağrı hissedip heyecanlanacaksın hepsi güzel sonu da güzel olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…