2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hadi hayırlı olsun canım.Devamı da sağlıkla gelsin inş.

Hadi gozun aydin allahim saglikla ilermeyi kucagmiza almayi nasip etsin rabbim ins

Selam hanimlar hamisler nasilsiniz gorusmeyeli ne dicek aklima takildida dondurulmus embriyo transferi olan kardeslerim tedavi doneminde iliski yasak mi doktor bana birsey demedi 21 kontrolum var yasakladilar mi
Slm canim bana yasakti dondurulmus transfer edilmisti hala yasak.rahim enfeksiyon kapmamasi gerekiyo o yuzden bi onlem almisti benim d.rum .ben d.r ara ogren derim ben hadi hayirli olsun ins

Gözün aydın canım çok sevindim benmde yarın randevum çok stres yaptım ne olucak ne dicek bebiş nasıl hiç bişey hissetmiyorum karmakarışık oldum neyse hayırlısı olsun senin adına mutlu oldum

Suan ben sadece ensrofem ilaci kullaniyorum 21inde kontrole gidecegim doktorda birsey demedi dondurulmus embriyo oldugu icin mi birsey dememis olabilir aklima takildi yaa az kaldi zaten kontrolede yanlis birseyde yapmak istemedim
Canım vitamin ,jel,kan sulandırıcı kullanmıyormusun ?

Suan ben sadece ensrofem ilaci kullaniyorum 21inde kontrole gidecegim doktorda birsey demedi dondurulmus embriyo oldugu icin mi birsey dememis olabilir aklima takildi yaa az kaldi zaten kontrolede yanlis birseyde yapmak istemedim
Yok canım yasak olmaması gerek bizlere de transferden sonra.yasaklandı ve ben bi kanama geçirmiştim o yüzden riskliyim diye hala yasak ama sen de şuan öyle birşey yok..

Hadi geçmiş.olsun masallah sağlıklı güzel.haberlerin sürekli olsun cnm çok.sevindim..

Kzlar allah a şükür opu gerçekleşti kazasız belasz çok sevndm yarn arayip transfer tarih soyleyecekler dua edn hepsi dollensin ve 5gune gitsin insallah

Ben de sadece estrofem kullandm canim ama iliski hakkinda bsey dememislerdi transfere kadar esin korunsun ama yine de transfer snrasi soylerler

Oyy ne guzel darisi basimiza canim cok sevindim masallah gozun aydin

Merhaba kızlar 3 gündür çok fena griple boğuşuyorum rapor alıp okula gitmedim doktora gittim bana hamilelikte de kullanılabilecek ilaçlar verdi ama içmedim ve içmeyi düşünmüyorum korkuyorum bir şey olacak diye .. ama çok ağır geçiyor Ateş'im çıkmasın diye uğraşıyorum.çok dikkat edin kendinize hamilelikte daha zor geçiyormuş

Canim parol hic bi zarari yok atesin ckmasin hicbisey icmesen de parol ic

Kizlar kan sulandriciya daha ne kadar devam edicez 11 haftalik oldu hala içiyorum. Doktorunuz bi zaman verdimi bu ilaci kesmek icin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…