Hadi hayırlı olsun canım.Devamı da sağlıkla gelsin inş.Aylık kontrole başlamıştım bugün. Çok güzel geçti. Bi doçentten randevu almıştım cihazı çok güzeldi çok net gösteriordu. Kafasını vücudunu kollarını bacaklarını gördük :) hatta kollarını bacaklarını çırpıordu 3 hafta sonra yeniden çağırdı 2 li test yaparız dedi.
Hadi gozun aydin allahim saglikla ilermeyi kucagmiza almayi nasip etsin rabbim insAylık kontrole başlamıştım bugün. Çok güzel geçti. Bi doçentten randevu almıştım cihazı çok güzeldi çok net gösteriordu. Kafasını vücudunu kollarını bacaklarını gördük :) hatta kollarını bacaklarını çırpıordu 3 hafta sonra yeniden çağırdı 2 li test yaparız dedi.
Slm canim bana yasakti dondurulmus transfer edilmisti hala yasak.rahim enfeksiyon kapmamasi gerekiyo o yuzden bi onlem almisti benim d.rum .ben d.r ara ogren derim ben hadi hayirli olsun insSelam hanimlar hamisler nasilsiniz gorusmeyeli ne dicek aklima takildida dondurulmus embriyo transferi olan kardeslerim tedavi doneminde iliski yasak mi doktor bana birsey demedi 21 kontrolum var yasakladilar mi
Gözün aydın canım çok sevindim benmde yarın randevum çok stres yaptım ne olucak ne dicek bebiş nasıl hiç bişey hissetmiyorum karmakarışık oldum neyse hayırlısı olsun senin adına mutlu oldumAylık kontrole başlamıştım bugün. Çok güzel geçti. Bi doçentten randevu almıştım cihazı çok güzeldi çok net gösteriordu. Kafasını vücudunu kollarını bacaklarını gördük :) hatta kollarını bacaklarını çırpıordu 3 hafta sonra yeniden çağırdı 2 li test yaparız dedi.
Canım vitamin ,jel,kan sulandırıcı kullanmıyormusun ?Suan ben sadece ensrofem ilaci kullaniyorum 21inde kontrole gidecegim doktorda birsey demedi dondurulmus embriyo oldugu icin mi birsey dememis olabilir aklima takildi yaa az kaldi zaten kontrolede yanlis birseyde yapmak istemedim
Yok canım yasak olmaması gerek bizlere de transferden sonra.yasaklandı ve ben bi kanama geçirmiştim o yüzden riskliyim diye hala yasak ama sen de şuan öyle birşey yok..Suan ben sadece ensrofem ilaci kullaniyorum 21inde kontrole gidecegim doktorda birsey demedi dondurulmus embriyo oldugu icin mi birsey dememis olabilir aklima takildi yaa az kaldi zaten kontrolede yanlis birseyde yapmak istemedim
Hadi geçmiş.olsun masallah sağlıklı güzel.haberlerin sürekli olsun cnm çok.sevindim..Aylık kontrole başlamıştım bugün. Çok güzel geçti. Bi doçentten randevu almıştım cihazı çok güzeldi çok net gösteriordu. Kafasını vücudunu kollarını bacaklarını gördük :) hatta kollarını bacaklarını çırpıordu 3 hafta sonra yeniden çağırdı 2 li test yaparız dedi.
Ben de sadece estrofem kullandm canim ama iliski hakkinda bsey dememislerdi transfere kadar esin korunsun ama yine de transfer snrasi soylerlerSuan ben sadece ensrofem ilaci kullaniyorum 21inde kontrole gidecegim doktorda birsey demedi dondurulmus embriyo oldugu icin mi birsey dememis olabilir aklima takildi yaa az kaldi zaten kontrolede yanlis birseyde yapmak istemedim
Oyy ne guzel darisi basimiza canim cok sevindim masallah gozun aydinAylık kontrole başlamıştım bugün. Çok güzel geçti. Bi doçentten randevu almıştım cihazı çok güzeldi çok net gösteriordu. Kafasını vücudunu kollarını bacaklarını gördük :) hatta kollarını bacaklarını çırpıordu 3 hafta sonra yeniden çağırdı 2 li test yaparız dedi.
Insallah canim gecmis olsunKzlar allah a şükür opu gerçekleşti kazasız belasz çok sevndm yarn arayip transfer tarih soyleyecekler dua edn hepsi dollensin ve 5gune gitsin insallah
Saol cnmInsallah canim gecmis olsun
Canim parol hic bi zarari yok atesin ckmasin hicbisey icmesen de parol icMerhaba kızlar 3 gündür çok fena griple boğuşuyorum rapor alıp okula gitmedim doktora gittim bana hamilelikte de kullanılabilecek ilaçlar verdi ama içmedim ve içmeyi düşünmüyorum korkuyorum bir şey olacak diye .. ama çok ağır geçiyor Ateş'im çıkmasın diye uğraşıyorum.çok dikkat edin kendinize hamilelikte daha zor geçiyormuş
Maşallah gözünüz aydın ..Kizlar doktordan ciktim iki kese gorundu soktayiz hala gercekci bakinca zorlanicam diye dusunuyorum hem gebelik hem bakim surecinde
Sagol canim tesekkur ederimMaşallah gözünüz aydın ..
Oyy yasasin bir ikiz daha geldi :)))Kizlar doktordan ciktim iki kese gorundu soktayiz hala gercekci bakinca zorlanicam diye dusunuyorum hem gebelik hem bakim surecinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?