Canim benimki bugun sordum kesebilirsin dedi benm 5 haftalik neden kes dedi acaba estrofem kullanmismiydin sen ne zaman kestirdi estrofemuKizlar kan sulandriciya daha ne kadar devam edicez 11 haftalik oldu hala içiyorum. Doktorunuz bi zaman verdimi bu ilaci kesmek icin ??
Ay insallah agzn bal yesnOyy yasasin bir ikiz daha geldi :)))
Hayırlı olsun canim rabbim tamamina erdirsin
Z zeynep bal sanada hayirli olsun tatlim inşaallah güzel haberlerini alicaz
Kalp atislarni duyunca biraktirdi estrofemi ama coraspine hala devamCanim benimki bugun sordum kesebilirsin dedi benm 5 haftalik neden kes dedi acaba estrofem kullanmismiydin sen ne zaman kestirdi estrofemu
Hayırlı olsun canım. Yarın arayıp döllenme sayısını falan söylerler hemen söylemiorlar transfer gününü. Yani 3-5 gün arasında olacak diolar sadece ama durumlarına göre bir gün öncesinde haber veriolar gerçi senin de ilk sefer değildi. 3 ü 5 i değil hayırlısı ve sağlıklısı olsun. 2. Gün bile hamile kalan kalıor. Artık hayırlısı olsun ben pek ananas yemedim sadece 2 gün yedim ama kabak çekirdeği yemiştim belki etkisi olmuştur belki olmamıştır ama denemekte yarar var :)Kzlar allah a şükür opu gerçekleşti kazasız belasz çok sevndm yarn arayip transfer tarih soyleyecekler dua edn hepsi dollensin ve 5gune gitsin insallah
Canım kadın doğumcuna danışarak iç bence. Devam eden bir enfeksiyon veya yükselen ateş bebeğin için daha zararlı. Benim akciğerde sıvı birikmişti çok kötü durumdaydım 3-4 doktora danıştım ve augumentin antibiyotik içtim. Opudan bu yana ohss olduğum ve çok fazla acı çektiğim halde parol bile almamıştım ama iyileşemezsem daha kötü diye içtim. Böyle düşünme benceMerhaba kızlar 3 gündür çok fena griple boğuşuyorum rapor alıp okula gitmedim doktora gittim bana hamilelikte de kullanılabilecek ilaçlar verdi ama içmedim ve içmeyi düşünmüyorum korkuyorum bir şey olacak diye .. ama çok ağır geçiyor Ateş'im çıkmasın diye uğraşıyorum.çok dikkat edin kendinize hamilelikte daha zor geçiyormuş
Yaaa canım hayırlı olsun biraz yüksek gibi demiştik sanaaa :) hayırlısı olsun canım. Bugün gittiim doktorda da eski doktkrumun hemşiresi geçici olarak bu doktorun yanındaymış sanırm. Beni görünce çığlık attı hamile misin diye :) ikiz mi peki dedi dedim nerdeee gerçi zor da olurdu iki bebeğe bakması dediğin gibi ama her şeye çare bulunur. Kısmetin ikiye katlanmış ne güzel. Sağlıkla geçer inşallahKizlar doktordan ciktim iki kese gorundu soktayiz hala gercekci bakinca zorlanicam diye dusunuyorum hem gebelik hem bakim surecinde
Canım her ilacı herkese aynı süre vermiolar. Örneğin crinone doktorum 8. Hafada kesebilirsin dedi. Ama çoğu arkadaş 12. Haftaya kadar kullanacakmış kimsii günde iki sefee kullanıor ben yalnızca transfer günü iki tane kullandım onun dışunda sabah bi seferdi... Yani kıyaslamak çok doğru olmuorCanim benimki bugun sordum kesebilirsin dedi benm 5 haftalik neden kes dedi acaba estrofem kullanmismiydin sen ne zaman kestirdi estrofemu
Bana da yapilmadi canim simdi doktor clexani kes deyince ben de tedirgin oldum ya bisey olursa diye aynen ben de etkileniyorum uzuluyorm kaybeden oluncaKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Cidden hep bir korkuyla gidiyorum acaba kalbi durmuş mudur büyümeyi bırakmış mıdır diye... Öyle böyle doldurcaz zamanımızı. 9+2 idim bugün çok şükür gelişimi 2 gün önde gidior ^-^ 9+4 verdi cihaz. İçim artık daha rahat. Bu 3 hafta daha kolay geçecek inşallah bu sürede başka sorunum olmazsa.
Bu arada pıhtılaşma testi bana da yapılmamış sanırım. Doktora sordum ama o rutin yapılan bir test değil korkma hiçbir şey olmaz dedi. Sizin nası tespit edilmişti? Bir kan değerinizde anormallik vardı da öyle mi yapıldı acaba? Çok saçma değil mi bebeği kaybedince test yapılması... Emilynin başına gelenin üzüntüsünü hala atlatamadım ben
hadi şimdiden hayırlı olsun canım inşallah güzel hayırlı haberler alırsın..Kzlar allah a şükür opu gerçekleşti kazasız belasz çok sevndm yarn arayip transfer tarih soyleyecekler dua edn hepsi dollensin ve 5gune gitsin insallah
çok geçmiş olsun sıcak limonlu içecekler ve çorba iç..Merhaba kızlar 3 gündür çok fena griple boğuşuyorum rapor alıp okula gitmedim doktora gittim bana hamilelikte de kullanılabilecek ilaçlar verdi ama içmedim ve içmeyi düşünmüyorum korkuyorum bir şey olacak diye .. ama çok ağır geçiyor Ateş'im çıkmasın diye uğraşıyorum.çok dikkat edin kendinize hamilelikte daha zor geçiyormuş
canım maşallah inşallah hepimiz sağlıkla hepbirlikte devam ederiz bana test yapılmıştı transferden önce rutin olrak herşeyime her değerime bakılmadık bir nokta bırakılmamıştı... evet emil07 hepimizi üzdü cnm ya..biraz ayakta kalacak olsam hemen oturuyorum spor olarak yürüyüş yapacaktım onu da yapmıyorum..Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Cidden hep bir korkuyla gidiyorum acaba kalbi durmuş mudur büyümeyi bırakmış mıdır diye... Öyle böyle doldurcaz zamanımızı. 9+2 idim bugün çok şükür gelişimi 2 gün önde gidior ^-^ 9+4 verdi cihaz. İçim artık daha rahat. Bu 3 hafta daha kolay geçecek inşallah bu sürede başka sorunum olmazsa.
Bu arada pıhtılaşma testi bana da yapılmamış sanırım. Doktora sordum ama o rutin yapılan bir test değil korkma hiçbir şey olmaz dedi. Sizin nası tespit edilmişti? Bir kan değerinizde anormallik vardı da öyle mi yapıldı acaba? Çok saçma değil mi bebeği kaybedince test yapılması... Emilynin başına gelenin üzüntüsünü hala atlatamadım ben
canım maşallah hadi hayırlı olsun öyle düşünme Allah yardımcımız hem bebek kısmeti ile gelir çok sevindim ne güzellll:))Kizlar doktordan ciktim iki kese gorundu soktayiz hala gercekci bakinca zorlanicam diye dusunuyorum hem gebelik hem bakim surecinde
Kan tahlillerinin icinde pihtilasma testi varmiydi bilmiyorumki. Ben rutin tedavide verilen ilaclarimizdan sanmıştımKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Cidden hep bir korkuyla gidiyorum acaba kalbi durmuş mudur büyümeyi bırakmış mıdır diye... Öyle böyle doldurcaz zamanımızı. 9+2 idim bugün çok şükür gelişimi 2 gün önde gidior ^-^ 9+4 verdi cihaz. İçim artık daha rahat. Bu 3 hafta daha kolay geçecek inşallah bu sürede başka sorunum olmazsa.
Rutin yapılmıomuş burda demek ki. Hastane politikası işte... Hastanden kaç aydır tek şikayetim bu olmuş oldu. Riske nasıl atıorlar anlamadım.canım maşallah inşallah hepimiz sağlıkla hepbirlikte devam ederiz bana test yapılmıştı transferden önce rutin olrak herşeyime her değerime bakılmadık bir nokta bırakılmamıştı... evet emil07 hepimizi üzdü cnm ya..biraz ayakta kalacak olsam hemen oturuyorum spor olarak yürüyüş yapacaktım onu da yapmıyorum..
Ben hiç kullanmadım ona bakarsan. En basiti coraspin o bile verilmedi bana. Yani bir şeyden illa ki anlaşılıordur da öyle yapıolardır pıhtılaşma testi. Buna inanmak istiorum /:Bana da yapilmadi canim simdi doktor clexani kes deyince ben de tedirgin oldum ya bisey olursa diye aynen ben de etkileniyorum uzuluyorm kaybeden olunca
Ya haklisin canim maddi olarak asla dusunmuyorum ama yorgunluk gebelik riskleri filan diye dusunuyorum esime dedim bu gun rabbim 1.5 yil vermedi 2 tane birden vermek icin bu noktalara geldik belki diye kalp atislarini duyalim da hayirlisiyla Allah sabrini yardimini verir elbetcanım maşallah hadi hayırlı olsun öyle düşünme Allah yardımcımız hem bebek kısmeti ile gelir çok sevindim ne güzellll:))
Canim canini skma bak 10. Haftaya gelmissin 12. Haftada dusuk riski azaliyo bile Allahin izniyle birsey olmazBen hiç kullanmadım ona bakarsan. En basiti coraspin o bile verilmedi bana. Yani bir şeyden illa ki anlaşılıordur da öyle yapıolardır pıhtılaşma testi. Buna inanmak istiorum /:
Gecen yemstm şimdi tekrar yine yicem inşallah fayda ederHayırlı olsun canım. Yarın arayıp döllenme sayısını falan söylerler hemen söylemiorlar transfer gününü. Yani 3-5 gün arasında olacak diolar sadece ama durumlarına göre bir gün öncesinde haber veriolar gerçi senin de ilk sefer değildi. 3 ü 5 i değil hayırlısı ve sağlıklısı olsun. 2. Gün bile hamile kalan kalıor. Artık hayırlısı olsun ben pek ananas yemedim sadece 2 gün yedim ama kabak çekirdeği yemiştim belki etkisi olmuştur belki olmamıştır ama denemekte yarar var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?