- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Amn cnm amnhadi şimdiden hayırlı olsun canım inşallah güzel hayırlı haberler alırsın..
Canım ben de coraspin iciyorum.coraspine doğuma kdr devam edicez dedi.crinone Jeli de 21 ine kdr kullanicam.hatta bir tane eksik olduğundan bir kutu almak zorunda kaldık Jeli.Kizlar kan sulandriciya daha ne kadar devam edicez 11 haftalik oldu hala içiyorum. Doktorunuz bi zaman verdimi bu ilaci kesmek icin ??
Ooo doğuma kadar miCanım ben de coraspin iciyorum.coraspine doğuma kdr devam edicez dedi.crinone Jeli de 21 ine kdr kullanicam.hatta bir tane eksik olduğundan bir kutu almak zorunda kaldık Jeli.
Bu pıhtılaşma testi bana yapıldı mı bilmiyorum ya.coraspin e doğuma kdr devam dedi ama iki gün önce gittiğimde.Dr um hiç rahatlatmiyor hatta bisey sordugun zmn açıklayıp rahatlatmak yerine tersler gibi konuşuyorBen hiç kullanmadım ona bakarsan. En basiti coraspin o bile verilmedi bana. Yani bir şeyden illa ki anlaşılıordur da öyle yapıolardır pıhtılaşma testi. Buna inanmak istiorum /:
Bilmiyorum işte canım ya.insan korkuyo ve soruyo haliyle. Mesela ben decavit kullanıyorum .onun haricinde folikasit almiyorum.bi tanıdığım decavit içtiği halde folik asit de iciyo ayrıca.bunu söyledik. Gerek yok ama yazalım siz eksik kalmayın onlardan dedi.üslubu çok yanlış ama şu an mecbur gibi hissediyoruz kendimizi ona gitmeye: (Ooo doğuma kadar mi
Peki fazlasida zararli değil mi acaba bu kan sulandirici ilaçların
Doğuma kadar jeli mi dedi canımCanım ben de coraspin iciyorum.coraspine doğuma kdr devam edicez dedi.crinone Jeli de 21 ine kdr kullanicam.hatta bir tane eksik olduğundan bir kutu almak zorunda kaldık Jeli.
Hayır canım jeli nisanin 21 e kdr kullanicam.coraspini doğuma kadar kullanicami söylediDoğuma kadar jeli mi dedi canım
Sağol Can'ım yarın doktor randevumuz var zaten .ona soracağım ama öyle böyle atlattım zaten Ateş'im de 2 gün çıktı 38 kere çok korktum artacak diye hemen duşa girdim 1 saat filan ılık duş iyi geldi.ateşim normale döndü. Şimdi yok.terleyerek attım bir de bol su içtim hayatımda hiç böyle su içmemiştim .ama hala tam geçmedi.yarın soracağım ben, aslında en azından minoset ya da parol içmiştim şimdiye kadar ama eşime laf geçirmedim..bebiş gripten etkilenir mi kızlar dün midem bulanmadı hiçCanım kadın doğumcuna danışarak iç bence. Devam eden bir enfeksiyon veya yükselen ateş bebeğin için daha zararlı. Benim akciğerde sıvı birikmişti çok kötü durumdaydım 3-4 doktora danıştım ve augumentin antibiyotik içtim. Opudan bu yana ohss olduğum ve çok fazla acı çektiğim halde parol bile almamıştım ama iyileşemezsem daha kötü diye içtim. Böyle düşünme bence
Korkma iyidir inşallah canım...Sağol Can'ım yarın doktor randevumuz var zaten .ona soracağım ama öyle böyle atlattım zaten Ateş'im de 2 gün çıktı 38 kere çok korktum artacak diye hemen duşa girdim 1 saat filan ılık duş iyi geldi.ateşim normale döndü. Şimdi yok.terleyerek attım bir de bol su içtim hayatımda hiç böyle su içmemiştim .ama hala tam geçmedi.yarın soracağım ben, aslında en azından minoset ya da parol içmiştim şimdiye kadar ama eşime laf geçirmedim..bebiş gripten etkilenir mi kızlar dün midem bulanmadı hiçbelki de hiç koku almıyorum ondandır .yrın gideceğiz inşallah iyidir bebeğim 10 hafta bitiyor artık
Anladım canım normal o zaman çünkü kan sulandirici doğuma kadar kullanan cokHayır canım jeli nisanin 21 e kdr kullanicam.coraspini doğuma kadar kullanicami söyledi
Canım 2 li test zamanınıza geliyordur 26sı o yüzden 2 hafta sonraya vermiştir. Normalde aylık kontrol yapıldığından eminim beni de 3 hafta sonra 2li test için çağırdı.İyi bir Dr .olduğunu duyarak başlamıştım kendisine.ama konuşup açıklayıp rahatlatmiyo.ağzından cımbızla alıyoruz sanki lafı. Herşey iyi deyip gönderiyor.iki haftada bir de çağırıyor .12 sindeydi randevumuz.26 Sina gelin dedi
Yok canım korkma hiç ne hastalıklar geçirenler oluyor. Dediğim gibi ben 2 hafta ağır öksürük yaşadım üstüne alerjik hapşırık... Amniyo sıvısı ve rahim kasları bebeği çok iyi koruyormuş.Sağol Can'ım yarın doktor randevumuz var zaten .ona soracağım ama öyle böyle atlattım zaten Ateş'im de 2 gün çıktı 38 kere çok korktum artacak diye hemen duşa girdim 1 saat filan ılık duş iyi geldi.ateşim normale döndü. Şimdi yok.terleyerek attım bir de bol su içtim hayatımda hiç böyle su içmemiştim .ama hala tam geçmedi.yarın soracağım ben, aslında en azından minoset ya da parol içmiştim şimdiye kadar ama eşime laf geçirmedim..bebiş gripten etkilenir mi kızlar dün midem bulanmadı hiçbelki de hiç koku almıyorum ondandır .yrın gideceğiz inşallah iyidir bebeğim 10 hafta bitiyor artık
İğne kullanan birkaç kişiden doğumdan sonra da devam edileceğini duymuştum ben. Hamilelikte kan hacmimiz hızla artıyor ya sanırım kan pıhtılaşıp emboli yapma olasılığı artıyor. Hem bebek hem de anne için riskli bir durum bu da. Aksatmayın kan sulandırıcı ilaçlarınzıOoo doğuma kadar mi
Peki fazlasida zararli değil mi acaba bu kan sulandirici ilaçların
Sağol Can'ım rabbim korusun Melek'lerimizi.. ben de Kağan Kocatepe'nin hafta hafta gebelik videoları var bize göre 10 hafta doktorlara göre 11.hafta oluyor bu hafta da diyor ki düşük riski yüzde 1 e kadar düşermiş organ gelişimi hemen hemen tamamlanmış olurmuş onu izleyip rahatlıyorum Allah bebeklerimize sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah ..Yok canım korkma hiç ne hastalıklar geçirenler oluyor. Dediğim gibi ben 2 hafta ağır öksürük yaşadım üstüne alerjik hapşırık... Amniyo sıvısı ve rahim kasları bebeği çok iyi koruyormuş.
Bende de bi kitap var 10. Haftayı okudum az önce ama o kitaba göre 10. Haftam gelecek hafta. O yüzden kafam da karışıor ama şey dio. Çok nadiren 10. Haftadan sonra sakatlık oluşurmuş o da aşırı stres, alkol veya uyuşturucu kullanımı veya radyasyon yüzünden olurmuş. 10. Haftadan sonra çünkü fetal döneme girior embriyo olmaktan çıkıor. 9. Haftada da şey diordu, artık bebeğinizin kalp gelişimi için riskli dönem sona erdi. Bundan sonra da kalp gelişimi devam edecek ama yavaş bi şekilde devam edecek ama önemli kısımları artık oluştu kalbinden korkmanıza gerek yok.Sağol Can'ım rabbim korusun Melek'lerimizi.. ben de Kağan Kocatepe'nin hafta hafta gebelik videoları var bize göre 10 hafta doktorlara göre 11.hafta oluyor bu hafta da diyor ki düşük riski yüzde 1 e kadar düşermiş organ gelişimi hemen hemen tamamlanmış olurmuş onu izleyip rahatlıyorum Allah bebeklerimize sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?