2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben çok iyiyim şükür. Sen nasıl oldun ayçacığım. :) senin de yakındır sanırm kaçındaydı? Benim artık 5 mayıs bi sonraki randevum

Ben çok iyiyim şükür. Sen nasıl oldun ayçacığım. :) senin de yakındır sanırm kaçındaydı? Benim artık 5 mayıs bi sonraki randevum
Iyiyim bende sukur agrim felan var ama idare ediyorum.28 de benim randevumda allahin izniyle iyi olmana sevindim.saglikli bi sekilde atlatalim ins butun randevularimizi.bende dun d.r gttm evme yakn olan biyer var kotu bi ruya gormustum cok kotuydu aglayarak kalktm yataktan annem sagolsun dun goturdu.bakti d.r bebek assagi inmis cok dikkatli olmalisin dedi

niye öyle dedi ki canım kendi doktoruna bi sor istersen canım

niye öyle dedi ki canım kendi doktoruna bi sor istersen canım
Belimde kasigmda cok agri vardi. D.r aradim ayakta gezmiyosun demi dedi yat dedi 28 de gidicem ikili testte yapilcak gittgmde 12 haftayi gecince yapiyolar heralde ikili testi canim.saglikla atlatiriz insallah

Allah allah çok erken değil mi aşağı inmek için? Bi telefon açıp sorsana belki erken çağırır doktorun...

Bizde de gece eşim rüyasında deprem olduğunu görmüş bizi kurtarmak için üstüme kapanıordu uyandım korktum baya ahahah yazık çok üzüldü keşke kurtarmasaymışım diyor :d

Belimde kasigmda cok agri vardi. D.r aradim ayakta gezmiyosun demi dedi yat dedi 28 de gidicem ikili testte yapilcak gittgmde 12 haftayi gecince yapiyolar heralde ikili testi canim.saglikla atlatiriz insallah
Canim dikkat et stres yapma inşallah sağlıkla atlatcaz

:))zaten tehlikem vardi ya skntm oldu oda etkiledi galiba hayirlisi bakalim aradim ayakta gezmiyosun demi dedi hayir dedim.allaha emanet ya.ustunemi kapanmisti kalktiginda:))ben d.r gidiyodum ultrosana sokuyolardi beni bebegin kalp atisi durmustu hareket etmiyodu ruyamda((((allahim hayirlara cikarsin rabbim

Evet canım ikili test için çağırdı o zamana.bilmiyorum ya ben de diyorum başka Dr a gitmeyi de.eşim de baştan beri takibi bu Dr yaptı devam edelim diyo.kararsizim ben de

Kızlar bn geldim hgdim Biz iyiyiz çok şükür haftaya cuma 2 li test için gidicez kısmetse.. Bide erkeğiz biz Rabbim hayırlısını versiz hepimize inşallah
Ayy canimin ici benim cok sevindim allahim saglikla kucaklarmiza almayi nasip etsin.erkekmi ay teyzesi kurban olsun onu yaradana kac haftalikmis

Canim bana transferden sonra yasakladilar test gunune kadar ama ne kadar yasak blmiyorum kizlar szde yasak mi suan diger arkadslara soralm
Canım bi sorun olmadıkça sadece 3 hafta yasak demişti benim Dr ama jel çok kotu yapıyor zaten biz anca Jeli bırakınca birlikte olabildik ve prezervatif kullanılmasını tavsiye ediyor Dr ama herkes kendi Dr una muhakkak danışmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…