Bize hala yasak :))))Canım bi sorun olmadıkça sadece 3 hafta yasak demişti benim Dr ama jel çok kotu yapıyor zaten biz anca Jeli bırakınca birlikte olabildik ve prezervatif kullanılmasını tavsiye ediyor Dr ama herkes kendi Dr una muhakkak danışmalı
Hayırlı olsun canım gözün aydın:) sağlıkla ilerleyin oglusunla insallahKızlar bn geldim hgdimBiz iyiyiz çok şükür haftaya cuma 2 li test için gidicez kısmetse.. Bide erkeğiz biz Rabbim hayırlısını versiz hepimize inşallah
Yaaa canım çok sevindim. İlk cinsiyet öğrenen sen oldun aramızda. Tangled da bugün gidecekti galiba belki o da öğrenir onun da erkek gibi gelior bana. Senle 01 gün var görünüor aramızda doğum tarihine göre 10 gün sonra ben de mi bir doktora gitsem napsamKızlar bn geldim hgdimBiz iyiyiz çok şükür haftaya cuma 2 li test için gidicez kısmetse.. Bide erkeğiz biz Rabbim hayırlısını versiz hepimize inşallah
Bizde bu gidislerimizde ogrenirmiyiz hayirlisiyla.Yaaa canım çok sevindim. İlk cinsiyet öğrenen sen oldun aramızda. Tangled da bugün gidecekti galiba belki o da öğrenir onun da erkek gibi gelior bana. Senle 01 gün var görünüor aramızda doğum tarihine göre 10 gün sonra ben de mi bir doktora gitsem napsamne güzel artık hazırlık da yaparsın isim de düşünürsün gözün aydın
çok teşekür ederim canım hepimiz sağlıkla tamamlayalım kucagımıza alalım inşallah ..Yaaa canım çok sevindim. İlk cinsiyet öğrenen sen oldun aramızda. Tangled da bugün gidecekti galiba belki o da öğrenir onun da erkek gibi gelior bana. Senle 01 gün var görünüor aramızda doğum tarihine göre 10 gün sonra ben de mi bir doktora gitsem napsamne güzel artık hazırlık da yaparsın isim de düşünürsün gözün aydın
Evet canım sizde öğreniceksiniz inşallah siz daha öendesiniz Allah hayırlısını versinBizde bu gidislerimizde ogrenirmiyiz hayirlisiyla._tangled_ 20 sinde degilmi randevusu tatlim
İnşallah canım Çok şükür darısı basınıza Hepimizin gönlüne göre versin ..Hayırlı olsun canım gözün aydın:) sağlıkla ilerleyin oglusunla insallah
Heycanlandim :)insallah canim.amin amin allahim herseyin hayirlisini versinEvet canım sizde öğreniceksiniz inşallah siz daha öendesiniz Allah hayırlısını versin
Tatliiiim hadi hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah im :))Kızlar bn geldim hgdimBiz iyiyiz çok şükür haftaya cuma 2 li test için gidicez kısmetse.. Bide erkeğiz biz Rabbim hayırlısını versiz hepimize inşallah
Ayca nasılsın ne olur kafana takmamaya çalış hicbirseyi_tangled_ napiyon canim nasilsin
Jele alistim ben de birlikte olmadik hala canim bi iki hafta daha beklerim en azndanCanım bi sorun olmadıkça sadece 3 hafta yasak demişti benim Dr ama jel çok kotu yapıyor zaten biz anca Jeli bırakınca birlikte olabildik ve prezervatif kullanılmasını tavsiye ediyor Dr ama herkes kendi Dr una muhakkak danışmalı
Eyvah eyvah :) eslere zor da hormonlar costugu için herhalde bizlere de zor :))Bize hala yasak :))))
Jel benim çok tahriş etti canım bi hafta oldum birakali hala icersi sizlio Dr a sorup biraz da kendi kendini dinlemek öyle hareket etmek lazım canım kendi vücudunu en iyi sen bilebilirsinJele alistim ben de birlikte olmadik hala canim bi iki hafta daha beklerim en azndan
İyi aksamlar com.aksam.gelince yorulmuştum.uyuyup kaldım ya yazılanları yeni okudum iyiyim çok şükür tatlım evet bizim randevu ayin 20 de öğleden.sonra inşallah sağlıkla biz de öğreniriz cinsiyetini ikili testte var sağlıklı.Hayırlı sonuçlar alırız.inşallah ya ben çok.ağırlarım hareket etmek istemiyorum..:))_tangled_ napiyon canim nasilsin
Nilcigim maşallah çok sevindim cnm sağlıkla.devam.etsin inşallah..İnşallah canım Çok şükür darısı basınıza Hepimizin gönlüne göre versin ..
Tatlım benim muayene 20.de com ya.ikili.testte yapilacak inş heyecanliyim testte var ya sağlıkla cinsiyetini de öğreniriz inşallah...Yaaa canım çok sevindim. İlk cinsiyet öğrenen sen oldun aramızda. Tangled da bugün gidecekti galiba belki o da öğrenir onun da erkek gibi gelior bana. Senle 01 gün var görünüor aramızda doğum tarihine göre 10 gün sonra ben de mi bir doktora gitsem napsamne güzel artık hazırlık da yaparsın isim de düşünürsün gözün aydın
Ay benim aklımda cuma diye kalmış nedense geçen de sordum aslında özellikle ama kafa dolu olunca böyle oluor :) hadi hayırlısıyla ya çok heyecanlı inşallah da bişi olmayacak her şey güzel gidecek böyleTatlım benim muayene 20.de com ya.ikili.testte yapilacak inş heyecanliyim testte var ya sağlıkla cinsiyetini de öğreniriz inşallah...
Çok sagol canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah ..Tatliiiim hadi hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah im :))
Artik oglum oglum diye seversin karnini :)) cok güzel
Amin canım inşallah .Nilcigim maşallah çok sevindim cnm sağlıkla.devam.etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?