2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bize hala yasak :))))

Kızlar bn geldim hgdim Biz iyiyiz çok şükür haftaya cuma 2 li test için gidicez kısmetse.. Bide erkeğiz biz Rabbim hayırlısını versiz hepimize inşallah
Yaaa canım çok sevindim. İlk cinsiyet öğrenen sen oldun aramızda. Tangled da bugün gidecekti galiba belki o da öğrenir onun da erkek gibi gelior bana. Senle 01 gün var görünüor aramızda doğum tarihine göre 10 gün sonra ben de mi bir doktora gitsem napsam ne güzel artık hazırlık da yaparsın isim de düşünürsün gözün aydın

Bizde bu gidislerimizde ogrenirmiyiz hayirlisiyla. _tangled_ 20 sinde degilmi randevusu tatlim

çok teşekür ederim canım hepimiz sağlıkla tamamlayalım kucagımıza alalım inşallah ..

Kızlar bn geldim hgdim Biz iyiyiz çok şükür haftaya cuma 2 li test için gidicez kısmetse.. Bide erkeğiz biz Rabbim hayırlısını versiz hepimize inşallah
Tatliiiim hadi hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah im :))
Artik oglum oglum diye seversin karnini :)) cok güzel

Jele alistim ben de birlikte olmadik hala canim bi iki hafta daha beklerim en azndan

Jele alistim ben de birlikte olmadik hala canim bi iki hafta daha beklerim en azndan
Jel benim çok tahriş etti canım bi hafta oldum birakali hala icersi sizlio Dr a sorup biraz da kendi kendini dinlemek öyle hareket etmek lazım canım kendi vücudunu en iyi sen bilebilirsin

İyi aksamlar com.aksam.gelince yorulmuştum.uyuyup kaldım ya yazılanları yeni okudum iyiyim çok şükür tatlım evet bizim randevu ayin 20 de öğleden.sonra inşallah sağlıkla biz de öğreniriz cinsiyetini ikili testte var sağlıklı.Hayırlı sonuçlar alırız.inşallah ya ben çok.ağırlarım hareket etmek istemiyorum..:))

Tatlım benim muayene 20.de com ya.ikili.testte yapilacak inş heyecanliyim testte var ya sağlıkla cinsiyetini de öğreniriz inşallah...

Tatlım benim muayene 20.de com ya.ikili.testte yapilacak inş heyecanliyim testte var ya sağlıkla cinsiyetini de öğreniriz inşallah...
Ay benim aklımda cuma diye kalmış nedense geçen de sordum aslında özellikle ama kafa dolu olunca böyle oluor :) hadi hayırlısıyla ya çok heyecanlı inşallah da bişi olmayacak her şey güzel gidecek böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…