Birazdaha iyiyim canim dogru soyluyosun stres yapmamak gerekiyo ama iste ole bi durumlar oluyoki hayattan soguyo insan elde degil iste allah buyuk.sen nasilsin nasil gidiyorAyca nasılsın ne olur kafana takmamaya çalış hicbirseyi
Ne zor aşamalardan gectik ve cok sukur sonuçlarını aldik. Stres cok etkiliyo ne olur kafani rahatlatmak icin ne gerekiyorsa yap. Yapacak birsey yoksada boşver . Önemli olan bebegin ve senin sağlığıniz. ..
Insallah ogreniriz canim sen ogrenirsen bende gittgmde ogrenirim belki hayirlisiyla.halsizlikmi coktu yine tatlimİyi aksamlar com.aksam.gelince yorulmuştum.uyuyup kaldım ya yazılanları yeni okudum iyiyim çok şükür tatlım evet bizim randevu ayin 20 de öğleden.sonra inşallah sağlıkla biz de öğreniriz cinsiyetini ikili testte var sağlıklı.Hayırlı sonuçlar alırız.inşallah ya ben çok.ağırlarım hareket etmek istemiyorum..:))
12 haftalik oldum 3 aylik yani 3 ay yasak sanirim ama tehlikeli anlarda dahada uzun aylara cikabilio yasak :)))Eyvah eyvah :) eslere zor da hormonlar costugu için herhalde bizlere de zor :))
Benim karnim ciddi ciddi büyüdü canim. Belim ağrıyor zorlanıyorum simdiden. Allah yardimcimiz olsun. .Birazdaha iyiyim canim dogru soyluyosun stres yapmamak gerekiyo ama iste ole bi durumlar oluyoki hayattan soguyo insan elde degil iste allah buyuk.sen nasilsin nasil gidiyor
Maşallah hatırla sağlıkla devam etsin cnm inş.Selam kızlar biz de doktordan geldik maşalahhhh .gördüm bebişi rahatladım..:) doktor erkeğe benzetti ama kesin değil tabi dedi.. bir çıkıntı var erkek olabilir dedi..hiç fark etmez cinsiyeti..Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin cümlemize .inş herkesin güzel haberlerlerini alırız amin
Merhaba cnm pek keyfim yok ikili testten korkuyorum açıkçası...Kimsecikler yok bugun benim yerimede gezin kizlarrrr :)
Geçmiş olsun cnm sağlıkla hepbirlikte devam edelim inş..Benim karnim ciddi ciddi büyüdü canim. Belim ağrıyor zorlanıyorum simdiden. Allah yardimcimiz olsun. .
Allahin izniyle saglikla atlatacagiz insallah canim benim keyfini kacirma yine guzel haberler alip doneceksin insallahMerhaba cnm pek keyfim yok ikili testten korkuyorum açıkçası...
Masallah benimde cikti valla:)))aminn allahim yardim etsin hepimizeBenim karnim ciddi ciddi büyüdü canim. Belim ağrıyor zorlanıyorum simdiden. Allah yardimcimiz olsun. .
inşallah canım inşallah sağlıkla..Allahin izniyle saglikla atlatacagiz insallah canim benim keyfini kacirma yine guzel haberler alip doneceksin insallah
Geçmiş olsun cnm stres yapma embriyo yerleşmesi dinlen kendini yorma..sağlıkla atlat inşallah..Selam kizlar bugun benim baya bi kanamam oldu doktor ultrasonla bakti duruyolar bebikler rapor aliyorum canim sikkin neden boyle bsey olmustur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?