2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hadi ya canim gecmis olsun sana da bnm 5+3 suan sn nasil atlattin proluton verdi mu doktir sana cok canim skkn uyumusum kalktm hala leke var hemen igneyi vurdu esim
Benimde iki kez şiiirrr diye boşaldi kirmizi ve yoğundu.
Igne yapildi dinlendim bol su icmeye çalıştım sonra kahve lekelenmeler oldu. Bir sonraki ultrason da da kan görüldü icerde. Son muayenemde kalmamisti. Sıkma canini hepimize oldu hemen hemen. Yerlesme kanamasi . Kendilerine yer acarken buyurken rahimde de kanamalar oluyo. Böyle düşün icini ferah tut. Allaha emanet hepimizinki. Rabbim hepimizi korusun

Aynen canim rabbim korusun hepimizinkini

Kızceler nasılsınız bakim ben arada okuyorum sizleri kayıbı olan arkadaşlara çok üzüldüm Rabbim bi daha yaşatmasın tez zamanda sağlıklı bi şekilde hamile kalırlar ben iyiyim dişarda geziyorum ama çok değil korka korka :) işte tabi kasık bel ağrısı devam ediyor öyle geçinip gidiyoruz

Selam kizlar bugun benim baya bi kanamam oldu doktor ultrasonla bakti duruyolar bebikler rapor aliyorum canim sikkin neden boyle bsey olmustur ki
Gecmis olsun canim.sakin stres yapma uzan bol bol dinlen arkadaslardada kanamasi olanlar oldu ve hepsi dinlendiler.ama en onemlisi moralin.allahimin izniyle saglikla ilerleyecegiz ins

Canım.seni görmek çok güzel iyi haberlerine de çok sevindim.Maşallah hatırla sağlıkla devam.edelim inşallah.arada katil sohbetlerimize :))

Gecmis olsun canim.sakin stres yapma uzan bol bol dinlen arkadaslardada kanamasi olanlar oldu ve hepsi dinlendiler.ama en onemlisi moralin.allahimin izniyle saglikla ilerleyecegiz ins
Ne zormus canim insanlar 2. Aylarinda farkediyolar inan haber aldim alali sevinemiyirum hep bir korku insallah canim hepimiz saglikla ilerleyelm

Ne zormus canim insanlar 2. Aylarinda farkediyolar inan haber aldim alali sevinemiyirum hep bir korku insallah canim hepimiz saglikla ilerleyelm
Onlar bi caba harcayarak gebe kalmadiklari icin rahat geciriyolar canim ama biz ole degiliz bebislere sahip olmak icin bissuru asamalardan gectik ve hala geciyoruz bunada sukur.ben 12 haftamdayim ama hala sevincimi yasayamadim icimde ole kaldi.allahim kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbim stres yapma ayaklarinin altina 2 yastk koy uzan ve dua et

aynen canım ayçanın dediği gibi on ikinci haftaya geldik ama hep bir diken üstündeyiz stres yapma bir süre bir kaç hafta rahim temizlenene kadar o kahve rengi gelmeye devam eder belki bir kaç hafta sonra yine embriyo geliştikçe kanaman olabilir korkma arkadaşımın 9 ay kanamalı geçmiş bana da ilk yaşadığım da saolsun çok destek oldu anlatarak sen de riskliyiz bol dinlenip yorulmamaya dikkat edeceksin cnm sağlıkla hepbirlikte tamamlarız inşallah..:))

Sagol canim sen de stres yapma

Sagol canim iyice azaldi bakalim yarin tekrar rapor almak icin doktora gidicem bdaha baktiririm dun bakildktannsonra yine kanamam oldu bdaha baktrmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…