2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Günaydın kızlarr :)

gamzebb canım geçmiş olsun. Burda sanırım kanama yaşamayan yalnızca ben oldum. Annem ablam ve kızkardeşim hep 9 ay kanamalı hamilelikler geçirdiklerinden ben de kendimi hazırladım hep bişi olmayacağına dair ama çok şükür olmadı hiç. Ben çalışmıorum ve pek bişi yapmıorm eğilmemeye çok dikkat ediorum ya bundan ya da ekim ayında rahim düzeltme operasyonu geçirmiştim belki de o yüzden olmadı diye düşünüyorum. Sonuç olarak dinlenerek ve bol su içerek arkadaşlar atlattı hep. Sen de kendine dikkat et ve moralini yüksek tut

cipsoni canım yazmana çok sevindim merak ediorduk ne durumdasın diye. Eskisi gibi yazmaya devam etsen keşke neyse artık açılışı yaptın yazarsın artkk :)

Caniim tesekkur ederim ben biraz yogun calisiyordum ve surekli biseyler dusuruyordm yere artik aglayacaktim egilmekten bel agrisindan cumartesi dedim ki bugun iyiym agrim yok ve gezdim bol bol asiri hizli yurumeden pazar bi baktim boyle oldu hayirlisi olsun rapor alicam bende ama keseler duruyordu ama doktordan sonra kanamam surdu bidaha baktirmaya gidicem 1 saat sonra randevum var hayirlisi bakalim ben de hic olmaz diyodum hic lekem bile olmamisti cok uzuldm

Geçmiş olsun cnm inan ki çalışmak egilmek yürümek sebep değil
Kendinde bişeyler arama ancak şu andan sonra ayaklarını uzatıp dinlen.şu iç cnm.

Canım doktora sorsan ağır kaldırmadığın sürece alakası yok der zaten. Tam da bilinmior neden ama olduktan sonra istirahat verdiklerine göre yorulmamak gerekior demek ki. Ben de opudan beri hiç yerden eğilip bişe almadım. Bulaşık makinasının alt tarafını başında bekleyip eşime yerleştirtiorum. Tencereleri bile eşim yerleştirior. Bu hafta doktora sordum ben aylardır eğilmedim sakıncası var mı diye saçmalama normal hayatına dönebilirsin artık eğilebilirsin de dedi. Çıktkk ordan eşim hemen sen yine de dinleme doktoru, eğilme dedi :d

Bir de rengi koyulaştı demişsin zaten kuruduğunu gösterior kanamanın. Eğer devam etse yine kırmızı gelirdi hadi hayırlı haberleri beklioruz :)

Baktirdm cnm bi kesenotekine gore kucuk dedi haftaya carsamba randevum var kalp atisi icin bakalm ikisinde de olacak mi dedi hayirlisi canim

Kizlar size bi sorum olacak kan sulandirici ben simdi clexan kullaniyorum dr dedi ki bir sonraki kontrolde birakabiliriz muhtemelen dedi. Benim kafam karisti simdi kan sulandirici igneler pat diye birakilmazmis baska bir dr da oyle dedi. Bana da mantikli geldi simdi kanin inceldi ve cogaldi haliyle igneyi biraktigimda yogunlugu artacak . Sizce de oyle degil mi? Siz ne durumdasiniz igneler konusunda

Yazarım canım Allah izniyle öyle işte

Bende kullanıyorum ama açıkcası sormadım ne zamana kadar kullanacağımı ben gebeliğin sonuna kadar diye biliyorum belki sezeryan öncesi bi kaç gün keser diye düşünüyorum işte kontrole gidince soracağım

deepliner seminf daha önce doğumdan sonra da bi süre kullanılacak demişti o iğne için ama belki herkesteki pıhtılaşma düzeyi farklıdır. Veya kiminiz belki tedbiren kullanıorsunuzdur. O yüzden farklı dönemlerde bırakmanız normal ama aşamalı mı kesmek gerekir onu bilemedim. İğnenin adıyla bi arat istersen başlıklarda

Kizlar tesekkurler devlet hastanesindeki dr kan sulandiricilar pat diye birakilmaz ne sacma dio. Bana da mantikli geldi acikcasi ben de dr kontrolune gidince soracagim ama ne dicem dr a . Baska dr boyle diyor mu dicem oyle de denmez ki. Siz de bununla ilgili bisiler ogrenirseniz yazarsaniz cok sevinirim

Ben kan sulandirici igne vurunmadim ama progestn kullandim d.r hemen birakmamaliyiz dedi hergun vuruluyordum gun asiriya indirmisti 1 hafta sonrada 3 gunde bir vurundum 1 hafta ole birakmistim tatlim.estrofemi de hemen biraktirmadi bi anda sabah 3 icyodum sabak 2 ictim 5 gun sonra 1ictim sabah 2gun sonra biraktim

tatlım normal bıraktırması artık benim ki kanama olduğunda bıraktırılmıştı.dr dediğini yap o daha iyi biliyor şuan vücudunun durumunu..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…