İnşallah canım rabbim gönlünüze göre versin ..Bizde gidicez inşallah bakalım ne soylicekler hayırlısı Rabbim sağsalim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah
Amin sağolun bugün gidicektik eşim rahatsızlandı yarın gidicez adetimin 3. Günü oluyo sıkıntı olmaz inşallah çünkü 2. Yada 3. Günü gel dedilerİnşallah canım rabbim gönlünüze göre versin ..
Canim gozun aydının cok sevindimm bebislerimizde hic sorun çıkmasın insallahhKızlar test sonucum güzel çıktı allaha bin şükür içim rahatladı ...
3. gün sorun olmaz canım stres yapma ..Amin sağolun bugün gidicektik eşim rahatsızlandı yarın gidicez adetimin 3. Günü oluyo sıkıntı olmaz inşallah çünkü 2. Yada 3. Günü gel dediler
İnşallah canım senin miniklerede maşşalla Allah tamamına erdirsin hepimizi :)Canim gozun aydının cok sevindimm bebislerimizde hic sorun çıkmasın insallahh
Aslında gittim 1.5 senedir hastanelerdeyim biliyorum ama insanda korku oluyo ister istemez çapa da tedavi görüyorum hergün farklı ruh halinde oluyo ordaki insanlar ne der diye tam kestiremiyorum kavga etmek istemiyorum ama işlemi yapan insanlarda doktorlardan daha çok ego var tersliyolar.3. gün sorun olmaz canım stres yapma ..
Seninle aynıyiz canım bizim ikizler arasinda da bi gün var cinsiyet ne zaman öğrendin kaç haftslktiMerhaba arkadaslar bizimde kontrolumuz vardi bebekler cok iyimis cok sukur aralarında bir hafta var yine bu boyle devam edicekmi acaba büyüğü 13 2 kucugu 12 2 büyük olana erkek dedi bu arada :)) kucuk gostermedi Ikizlerde zeka testi hatali çıkıyormuş bende istemedim bende ölçümleri yapıldı sadece sizler nasilsiniz benim mise bulantilarim hafifledi cok sukur agrilar hala devam ediyor magnezyum basladim
Canim sonucun ne çıktı ben hiç yaptırmayayım diodum yaptırdım şimdi de sonuç içime dert oldu ense kalınlığı iyi ama kan da oran 1/332 yuksek Bi oran dedi Dr içim Bi tuhaf olduİkili test yaptırıp sonuç alan varmı kızlar ?
Hadi gözün aydın canım.Darısı başımıza inşallah. Benim sonuç daha çıkmamış. Çok gerginim amaKızlar test sonucum güzel çıktı allaha bin şükür içim rahatladı ...
İyiyim sağol sizlerde iyisinizdir inşallah yarın ikili test yaptırcağım yada hala kararsızım bana saçma geliyor da neyse iştecipsoni nasilsin canim
Canım telde görüştüm gitmedim o nedenle sonuçlar elimde değil herşey normal degerlerde dedi bnde sormadım acıkcası kan değerim kaç vesaire 3 hafta sonra kontrol var bi çıktı alırım zaten manyak gibi herseyi biriktiriyorumCanim sonucun ne çıktı ben hiç yaptırmayayım diodum yaptırdım şimdi de sonuç içime dert oldu ense kalınlığı iyi ama kan da oran 1/332 yuksek Bi oran dedi Dr içim Bi tuhaf oldu
Tatlım stres yapma inşallah iyi çıkıcak hayırlısıyla ..Hadi gözün aydın canım.Darısı başımıza inşallah. Benim sonuç daha çıkmamış. Çok gerginim amainşallah bizim de iyi çıkar sonucumuz
Bende cuma gidicem. Bakalim cinsiytleri öğrenicez :))Seker yuklemesi yapilmisti bana tatlim risk altindayim diye ama cok sukur iyi cikti normalde bu zamanlarda yapilmio.bebiscikler nasil d.r nezaman gitceksin.ayin 12 sinde gidicem 3 lu test yapilcak bakalim hayirlisi.
stres yapma canım ense kalınlığı ve burun kemiği oluştu ise artık diğer kontrollerinde takip yapılır ve bu test kesin değil biliyorsun risk durumunu belirleme o nedenle kendini strese sokma sağlıkla hepbirlikte ilerleyelim inşallah..Canim sonucun ne çıktı ben hiç yaptırmayayım diodum yaptırdım şimdi de sonuç içime dert oldu ense kalınlığı iyi ama kan da oran 1/332 yuksek Bi oran dedi Dr içim Bi tuhaf oldu
ya iyi bel ağrın geçmiş ben de bel ağrısı başladı cnm ya dün gece belimin ağrısın dan uyuyamadım..Bende cuma gidicem. Bakalim cinsiytleri öğrenicez :))
Inşaallah iyi haberlerini alirim:)
Belim gecti bitmeyen bas agrilarim başladı ..
Senin üçlü test zamaninda geldi demek. Hadi bakalim hayirlsii canım hep iyi haberlerle gecirelim sonuna kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?