Canım her şeyin hayırlısı. Ben kursa gidiyordum eylülden beri... Şubatta bırakmak zorunda kaldım hamile kalınca. Eşim de bir hafta hatıelattığım halde sınav ücretini yatırmaya gitmedi. Meğer bu sene önce kayıt yapıp sonra ödeme yapılıormuş onu da bilmiordum yoksa para yatırmanın son günüymüş de kayıt önceki gün bitmiş. Eşim de zaten saatlerce yorulmanı istemiordum dedi. Ben a grubundan girecektim... Kismet napalım. Üzülme bu kadar. Neydi bölümün gelecek yıl giremior musun?Yarın icin randevu aldım Dr um dan Can'ım dediğin gibi gebelikte cok sık oluyormus bu gibi durumlar tahlil yapalım dedi geceden beri yarım litre suya iki kasık elma sirkesi atarak onla yıkama işlemi yapıyorum cok şükür kasıntı azaldi basınıza gelirse aklınızda bulunsun en acil çözüm oldu ilaç olmadan
yanma bende de var maalesef mide bulantısı geçti dedim o başladı hamilelikten önce de reflü vardı hamilelikte de oluyormus zaten sanırım reflü tekrarladı onu da Dr a danışıp Bi şurup istemek lazım ilerleyen Zaman'larda daha kötüleşecek büyük ihtimal bebis büyüdükçe ah ah annelik ne zormuş her gün Bi değişik kalkıyorum :) kpss açıklandı birde onun moral bozukluğu var dünden beri ağlamaktan helak oldum bebisi de uzuyorum diye Bi daha ağlıyorum bu hormonlar beni cok fena çarptı galiba