2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Cok sukur iyiym tatlim asiri scakla bogusmaktayim sen nasilsin.kizlar girmiomu artik benim net yoktu giremyodum malesef.sen nasilsin
Yok valla bi N NilErol gelior. Başka kimse yok. Sıcak vurdu sanırm herkesi :) ben de iyiyim şükür bi sorun yok. 24 saat klima ile geçiriyorum. Dört gözle ekim ayını bekliorm havalar biraz serinlesin diye.

merhaba kızlar .uzunn zamandır giremedim :(şimdi birkaç sayfa okudum da pek kimseler yok gibi ortalıkta sanki.nasılsınız ?umarım herkeste hersey yolundadır.
ben de iyi olmaya çalışıyorum.fakat şimdiye kadar çekmediğim sıkıntıyı 20 gündür çekiyorum diyebilirim.çok fena mide yanması var ve hemen hemen her gün çıkarıyorum:( dr şurup da vermişti gecen ayki kontrolde ama pek de işe yaramadı.bakalım bugun de kontrolümüz var.inş böyle devam etmez.yoksa 3 ay nasıl geçer?bişeyler yemeye korkuyorum:(

merhaba kızlar .uzunn zamandır giremedim :KK43:şimdi birkaç sayfa okudum da pek kimseler yok gibi ortalıkta sanki.nasılsınız ?umarım herkeste hersey yolundadır.
ben de iyi olmaya çalışıyorum.fakat şimdiye kadar çekmediğim sıkıntıyı 20 gündür çekiyorum diyebilirim.çok fena mide yanması var ve hemen hemen her gün çıkarıyorum:KK43: dr şurup da vermişti gecen ayki kontrolde ama pek de işe yaramadı.bakalım bugun de kontrolümüz var.inş böyle devam etmez.yoksa 3 ay nasıl geçer?bişeyler yemeye korkuyorum:KK43:
Canım geçmiş olsun ama bayram tatilinden beri bende de var yanma. Hatta midemden çok daha yukarıdan boğazıma kadar alev yükseliyor ejderha gibiyim aynı. Bana muzlu süt çok iyi geliyor. Geç saatte içince o gece rahat uyuyorum. Günsüzden kutuyla sütü buzluğa atıorum. Karlı karlı oluyor. Yarım litreye bir olgun muz ve 1 yemek kaşığı da toz şeker atıyoruz blenderda karıştırıyoruz. Şekerli seviyorsan esasen 2 yemek kaşığı ama ben içemiorm öyle. 27 haftadan sonra mide yabması daha kötü hale geliyormuş. Bende de kusma yok sadece. Geç saatte ekmek hamur falan yeme. Kızartma yeme. Beslenmene dikkat edersen baya etkisi oluyor. Kiloya da olumlu katkısı olur hem /:

merhaba kızlar .uzunn zamandır giremedim :KK43:şimdi birkaç sayfa okudum da pek kimseler yok gibi ortalıkta sanki.nasılsınız ?umarım herkeste hersey yolundadır.
ben de iyi olmaya çalışıyorum.fakat şimdiye kadar çekmediğim sıkıntıyı 20 gündür çekiyorum diyebilirim.çok fena mide yanması var ve hemen hemen her gün çıkarıyorum:KK43: dr şurup da vermişti gecen ayki kontrolde ama pek de işe yaramadı.bakalım bugun de kontrolümüz var.inş böyle devam etmez.yoksa 3 ay nasıl geçer?bişeyler yemeye korkuyorum:KK43:
Merhaba canım bnmde aynı şekilde yanma var ama cıkartma yok çok şükür dr rennie duo vermişti onunla idare ediyorum bana iyi gelio .6 ayımız gecti 3 ayda gecer canım geçmiş olsun ..

Canım geçmiş olsun ama bayram tatilinden beri bende de var yanma. Hatta midemden çok daha yukarıdan boğazıma kadar alev yükseliyor ejderha gibiyim aynı. Bana muzlu süt çok iyi geliyor. Geç saatte içince o gece rahat uyuyorum. Günsüzden kutuyla sütü buzluğa atıorum. Karlı karlı oluyor. Yarım litreye bir olgun muz ve 1 yemek kaşığı da toz şeker atıyoruz blenderda karıştırıyoruz. Şekerli seviyorsan esasen 2 yemek kaşığı ama ben içemiorm öyle. 27 haftadan sonra mide yabması daha kötü hale geliyormuş. Bende de kusma yok sadece. Geç saatte ekmek hamur falan yeme. Kızartma yeme. Beslenmene dikkat edersen baya etkisi oluyor. Kiloya da olumlu katkısı olur hem /:[/QUOTE Tarifini denicem süt sevmeyen biri olarak teşekkürler

Gecmis olsun canim ben daha 20 deyim yanman yok ama sizle ayni arkadasim var oda cikariyoms yedigini az az sik sik yemek oneriliyo oyle dene canim insallah duzelir

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyo bebisli hayat ben odemlendim ya su iciyorum iciyorum wc ye cikamiyorum patlicam odemden 20 leri gorsem diyodum gordum sukur ;) ☺️ Neler aldiniz bebislere paylasalim fikir olur birbirimize

Back
X