2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Selamlar arkadaşlar nasıl gidiyor bakıyım ben şiştikçe şiştim gerçeği toplamda 11 kilo aldım ama 80 kiloyla hamile kaldım bayağı kiloluydum yani :) biz de 35 +4 olduk açıkcası 38 .hafta da Allah nasip ederse doğum yapmak istiyorum doktorum erken almıyorum dedi ama ben 38 de rica edeceğim bakalı. 38 de 25 ekime geliyor bakalım hayırlısı olsun heyecan dorukta bakalım inşallah bol bol sütümüz olur ve emer bebişler bizi
İnşallah arkadaşım hayırlısı ..

Gunaydin kizlar dun d.r gittim bu ayin 20 snde yada 24 bebis gelcek allahin izniyle insallah eger sancilarim olursa daha erken.siz napiyonuz nasil gidio belli oldumu sizinde.heycanliyim ama cokta korkuyorum ben
hayırlı olsun canım. benim de 25ekşm-14 kasım arası gün verdiler. sezaryene karar verirsen 39 da alırız dedi doktorum. bugün 34+1 im. 33+3 de en son gittim doktora. 2150 gr idi. haftasıyla uyumluydu. bazsn 10 gün ileride çıkıor. seninkinin kilosu da ona bakınca normal değil mi haftası geri mi çıktı? neden canını sıkıosın ki? N NilErol

Selamlar arkadaşlar nasıl gidiyor bakıyım ben şiştikçe şiştim gerçeği toplamda 11 kilo aldım ama 80 kiloyla hamile kaldım bayağı kiloluydum yani :) biz de 35 +4 olduk açıkcası 38 .hafta da Allah nasip ederse doğum yapmak istiyorum doktorum erken almıyorum dedi ama ben 38 de rica edeceğim bakalı. 38 de 25 ekime geliyor bakalım hayırlısı olsun heyecan dorukta bakalım inşallah bol bol sütümüz olur ve emer bebişler bizi
bebeklerimiz ne kadar rahimde kalsa o kadar daha sağlıklı olacaklar neden erken olsun istiyorsun? 11 kilo da çok değil ki, normal önerilen kadar bi kilo. aon haftalarda biraz dikkat etmeye çalış. zaten bunun 6-7 sini doğumla atacaksın en az. fszla takma kafana kiloyu.

hayırlı olsun canım. benim de 25ekşm-14 kasım arası gün verdiler. sezaryene karar verirsen 39 da alırız dedi doktorum. bugün 34+1 im. 33+3 de en son gittim doktora. 2150 gr idi. haftasıyla uyumluydu. bazsn 10 gün ileride çıkıor. seninkinin kilosu da ona bakınca normal değil mi haftası geri mi çıktı? neden canını sıkıosın ki? N NilErol

bebeklerimiz ne kadar rahimde kalsa o kadar daha sağlıklı olacaklar neden erken olsun istiyorsun? 11 kilo da çok değil ki, normal önerilen kadar bi kilo. aon haftalarda biraz dikkat etmeye çalış. zaten bunun 6-7 sini doğumla atacaksın en az. fszla takma kafana kiloyu.
Hayırlısı inşallah canım dr kilosuna normal dedi de ben 2 kg almışım cocuk 34 haftada 2200 dü 250 gr almasına üzüldüm kendime yemişim :(

Hayırlısı inşallah canım dr kilosuna normal dedi de ben 2 kg almışım cocuk 34 haftada 2200 dü 250 gr almasına üzüldüm kendime yemişim :KK43:
yok canım ona canını sıkma. çünkü bu haftalarda kan miktarımız 1-1,5 kg ya tekabül edecek şekilde artarak vücut kendini doğuma hazırlayacak. kilon ondsn öyle çıktı büyük ihtimal :)

Korkuyorum yok hareketlerini say yok şöyle yok böyle zaten hep kötü rüyalar görüyorum fazlasıyla steresliyim açıkcası sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım kokularını içimize çekelim

Korkuyorum yok hareketlerini say yok şöyle yok böyle zaten hep kötü rüyalar görüyorum fazlasıyla steresliyim açıkcası sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım kokularını içimize çekelim
ya ben saymıorum hiç. ne zaman başlanıor saymaya? ben de gebelik şekeri yüzündne korkuorum açıkçası biraz. yoksa sezaryen olacaksam bile doğum kendi kendine başlasın diordum değişti o fikrim şimdi. son ana kadar bekleyip başımıza bişe gelmesin diorm. inşallah atlatacsğız bu son zamanları da... rüyalar sen neyden korkarsan onun yansıması. kötüyü çekmemek lazım canım. genel olarak psikolojin nasıl evde daha mutlusun inşallah /:

İnşallah alır canım çok sıkıldı gerçekten :KK43: Canım bn Bella B kullanıyorum bir aydır bitkisel bir ürün eczacım önerdi memnunum şimdilik bıcırık emmeye başkayınca görücez ne kadar etkili :KK70:
Alir tabi canim neden almasin sen moralini bozma onemli olan bebisin sagligi.benim gogus uclarim acayip aciyor korkuyorum yara olcak die ya

Alir tabi canim neden almasin sen moralini bozma onemli olan bebisin sagligi.benim gogus uclarim acayip aciyor korkuyorum yara olcak die ya
krem al derim bn mutlaka yara olursa nasıl emzirirsin tatlım ihmal etme _tangled_ Canım sen ne durumdasın ses verin hamişler :)

A ayca 28 canım geçmiş olsun çok. gerçekten başına gelmeyen kalmadı aylardır zor zamanlar geçirdin ama az kaldı bak sonuna geldik hepimiz. ben 9. aya girdim bugün. benim de 29. haftads açılmam oldu erken doğum riskim vardı şükür bi sıkıntı olmadı sonradan kapandı geri açıklık. bunun dışında bi sıkıntı yaşamadım çok şükür. bir de geçen hafta perdeciye giderken son iki basamakta ayağım kaydı popo ve bel üstğnde iki basamak kaydım. bi haftadır tam iyileşmedi kalçamdaki ağrı allahtan bebeğe bişe olmsdı acile gittik hemen.

biz evde ufak tadilatlar vardı onları yaptırdık tüm perdeleri temizlemeye verdim camlar silindi şu bu derken evin işleri anca bitti. bu hafta bebek kıyafetlerini yıkamaya başladım cidden çok yorucuymuş minik minik şeyleri asması. yıkayıp sepete biriktiriyorum hala artık ütüsü annem gelince onun elinden öper :d

baysbay baysbay N NilErol hastsne çantası konusunda da ilk olarak valize konacak şeyleri yıkadım. pijama bulmak tam bir zulüm oldu benim için. hiç mi güzel lohusa pijaması bulunmaz? en son gittiğimiz yerde aklıma geldi yarım düğmeli normal pijama çıkar varsa lohusa pijaması görmek istemiorm daha fazla dedim :d zorla beyaz güzel bir pijama bulduk. bebiş erkek ama bir tane de aynı modelin pudrasındsn aldım. minti mavisi falan kalmamış çünkü. pudrayı yedek dursun evde giyersin dedi annem. 4 takım hastane çıkışı aldık. ikisi battaniyeli diğer ikisi 5 parçalı sanırım onların işine düz tulum alcaz bu hafta. biberon götürmeyi düşünmüorm bebek süt gelmeden yavaş akışlı emziği olsa da biberon akışına alışınca meme yavaş gelior. mama vermemiz gerekirse kaşıkla verilsin. çok çok da eşya götürmek istemiorım hastsneye. kese kese ayırmak iyi fikirmiş çünkü kardeşim kendi çantasını kendi hazırlamıştı. ne nerde bilmediğimiz için ne lazım olsa tüm çantayı karman çorman ediyorduk :d ben bir tane de hamile kalmadsn önceki ay pentide indirim vardı morlu pudralı bi pijama ve çok güzdl pudra rengi örme sanki hırka gibi ama düğmesiz sabahlığı olan bi takım almıştım. hiç giymemiştim. geçen bi çıkardım ki üstüme oluor hala :d sadece üstü geniş yakalı penye tshirt hastsnede zor olur ama eve gelince onu da giyerim. yine aynı alışveirşte kırmızı penye bi sabahlık almışım lohusa şeyi olsun niyetine. o kadsr büyük almışım ki hala kocaman oluor :d gebelik şekeri yüzünden abur cubur yiyemeyince ben bu haftaya ksdsr hala toplamds 3 kilo almış durumdsyım. gören hamile miyim emin olamıor hamileyim diince de 5 aylık fslan sanıolar. o yüzden çok şükür harkeetlerim kısıtlanmadı benim. sadece gece sağa sola dönerken kasık ağrısı oluor. rahimi tsşıyan 3 bağdsn ikisi kssıklardsymış artık normal ondsn oluor ağrı 2200 gr bebek var karnında dedi doktor :)

bir de doğum şekli konusınds kafsm çok karışık. aslınds belki bsşlıkta birbirmize en çok ihtiyscımız olan döneme girdik bu konular yüzünden ama sessizlik sürüor :KK43: ben çok kararsızım normali denemeli miyim yoksa sezaryen kararı almalı mıyım diye...
Benimde Doğum sekli kafami karıştırıyor Dr um bugun sezeryanla aliriz 2 3 haftaya nst lerin gidisatina göre Dedi bende beklemiycek miyiz normal doğumu dedim kıymetli Bebek dio ne seni ne de onu tehlikeye atamam dio bide Bebisin kafa çapı büyük normal haftamızdan 2 hafta onde kilosu da 3300 çıkıyor zorlayamam sizi tehlikeye atamam diyor ama Bebegin kafasi asagida herşeyi normal Doğuma uygun gidiyor aslinda adı üstünde normal yanı normal olan bu degil mi ama benim bu ısrarımla bi aksilik olursa diye de içim içimi yiyor baska Bi Dr gidip kafami daha da mi karıştırırım acaba yoksa baska görüşleri almak iyi mi olur?

Gunaydin kizlar dun d.r gittim bu ayin 20 snde yada 24 bebis gelcek allahin izniyle insallah eger sancilarim olursa daha erken.siz napiyonuz nasil gidio belli oldumu sizinde.heycanliyim ama cokta korkuyorum ben
Senin tercihin mi canim sezeryan yoksa Dr önerisi mi ben cok kararsızım da sabahtan beri Bi duygusallık sanki yarın Doğum var demişler gibi Bi korku sizinle konuşmak iyi geliyor objektif fikirleri dinlemek

Bende aynıyım canim ya yürümüyorum yuvarlanıyorum artık 80 le başladım 8 kilo aldım o kadar dikkat etmeme rağmen son anlar ama cok zor geçiyor yatakta sağdan sola dönemiyorum yere eğilsem kalkamıyorum bizde 36+2 olduk sağ salım alsak kucağımıza hayırlısıyla

Bende aynıyım canim ya yürümüyorum yuvarlanıyorum artık 80 le başladım 8 kilo aldım o kadar dikkat etmeme rağmen son anlar ama cok zor geçiyor yatakta sağdan sola dönemiyorum yere eğilsem kalkamıyorum bizde 36+2 olduk sağ salım alsak kucağımıza hayırlısıyla
valla ben 85 ile başlamışrım 87.5-88 arasıyım hala. ama ben rahatlıkla eğilip kalkıorum boyla alakalı belki biraz da herkesin karın büyüklüğü de aynı olmuor. doğum konusunda da tüp bebeği de yaptırdığım başkent üni hastanesine devam ediorm hala ve tüp bebeğimi yapan prof da aylardır takibimi yapan yine tüp bebek uzmanı olan doçent de normal doğum önerior. hatta ilk hamile kaldığımds danışmıştım profa kıymetli bebek diyr sezaryen öneriolarmış siz ne tavsiye edersiniz dediğimde dünyads kıymetsiz bir bebek var mı? kazara olmuş bir bebek bile çok kıymetlidir. annenin isteği ve sağlık koşulları uygun olduktan sonra normali öneriorm demişti.

hamilelik boyunca 3 özel hastanede daha normal doğum yanlısı doktor buldum. biriyle yüz yüzd görüştükten sonra o hastsnede doğum yapmak istediğim için randevu aldım. o da oranın tüp bebek uzmanıymış aynı zamanda... çok sevilen ve çok övülen bir doktor. ben tüp bebeğe normal doğum tavsiye etmem ama sen istiorsan yine de yaparız demişti. 32. haftads muayeneye gittim tekrarladı. gerekmedikçe sezaryen karşıtıyım ama tüp bebekle olmuş bir çocuğu riske atmanızı önermem normal doğumds her şey iyiylen bi anda tersine dönebiliyor. sezaryen de anne için aynı şekilde riskli ama bizim sezaryen önermemiz zaten bebeği birinci planda korumayı amaçlayan bir yaklaşım dedi. hala karsrsız olmama rağmen o kadar artı eksi çıkarıorum bu etken hepsinden ağır basıor. bebeğimizi riske atma fikri çok zor geliyor. sanırım sezaryene karar vereceğiz biz de bu yüzden.

valla ben 85 ile başlamışrım 87.5-88 arasıyım hala. ama ben rahatlıkla eğilip kalkıorum boyla alakalı belki biraz da herkesin karın büyüklüğü de aynı olmuor. doğum konusunda da tüp bebeği de yaptırdığım başkent üni hastanesine devam ediorm hala ve tüp bebeğimi yapan prof da aylardır takibimi yapan yine tüp bebek uzmanı olan doçent de normal doğum önerior. hatta ilk hamile kaldığımds danışmıştım profa kıymetli bebek diyr sezaryen öneriolarmış siz ne tavsiye edersiniz dediğimde dünyads kıymetsiz bir bebek var mı? kazara olmuş bir bebek bile çok kıymetlidir. annenin isteği ve sağlık koşulları uygun olduktan sonra normali öneriorm demişti.

hamilelik boyunca 3 özel hastanede daha normal doğum yanlısı doktor buldum. biriyle yüz yüzd görüştükten sonra o hastsnede doğum yapmak istediğim için randevu aldım. o da oranın tüp bebek uzmanıymış aynı zamanda... çok sevilen ve çok övülen bir doktor. ben tüp bebeğe normal doğum tavsiye etmem ama sen istiorsan yine de yaparız demişti. 32. haftads muayeneye gittim tekrarladı. gerekmedikçe sezaryen karşıtıyım ama tüp bebekle olmuş bir çocuğu riske atmanızı önermem normal doğumds her şey iyiylen bi anda tersine dönebiliyor. sezaryen de anne için aynı şekilde riskli ama bizim sezaryen önermemiz zaten bebeği birinci planda korumayı amaçlayan bir yaklaşım dedi. hala karsrsız olmama rağmen o kadar artı eksi çıkarıorum bu etken hepsinden ağır basıor. bebeğimizi riske atma fikri çok zor geliyor. sanırım sezaryene karar vereceğiz biz de bu yüzden.
Sanırım bende baska Bi Dr a daha danışacağım canm cok sagol fikirlerin icin o kadar kafam karışık ki uyuyamıyorum düşünmekten uyusam bu düşünceyle acıyorum gözümü ya da rüyamda sürekli doğurduğumu görüyorum saçma sapan şekillerde rabbim yardımcımız olsun tek istegimiz sağ salım kavuşmak bebislere ben tup Dr umla iyi ayrılmadım maalesef o yüzden o ne derdi bilemiyorum onun verdiği hayal kırıklığı moral bozukluğu da var düşün artık Nası Bi haldeyim birde benim annem ebe o asla normal doğurma derken kaynanam eşim normal Doğuma takmış durumda iki taraf birbirine girdi bu konu yüzünden birlikte oturup Bi cay içemez oldular bu konu acildi mi tartisma çıkıyor hayır durum bizim sağlığımızdan cok inada binmis gibi geliyor artık bana ve herşey üstüme geliyor sanki :(

Kilo da boyla alakalı sanırım ben 165 ım tasiyamiyorum kendimi sanki, iki haftadır kilo almadım ama bacaklarıma şiddetli kramplar giriyor yürüyemiyorum hic birde benim göbek kocaman nerdeyse 30. Haftadan beri görenler senin Doğum mu yakın diye soruyorlardı öne doğru cok çıkık galiba :( eğilmek çorabımı bile giymek su aralar cok zorluyor beni

A ayca 28 aynen aslında tam bu ara başlamam gerek benim de. bi ay önce sürmeye başlayın diolar. lansinohun alacam ben.
Sanırım bende baska Bi Dr a daha danışacağım canm cok sagol fikirlerin icin o kadar kafam karışık ki uyuyamıyorum düşünmekten uyusam bu düşünceyle acıyorum gözümü ya da rüyamda sürekli doğurduğumu görüyorum saçma sapan şekillerde rabbim yardımcımız olsun tek istegimiz sağ salım kavuşmak bebislere ben tup Dr umla iyi ayrılmadım maalesef o yüzden o ne derdi bilemiyorum onun verdiği hayal kırıklığı moral bozukluğu da var düşün artık Nası Bi haldeyim birde benim annem ebe o asla normal doğurma derken kaynanam eşim normal Doğuma takmış durumda iki taraf birbirine girdi bu konu yüzünden birlikte oturup Bi cay içemez oldular bu konu acildi mi tartisma çıkıyor hayır durum bizim sağlığımızdan cok inada binmis gibi geliyor artık bana ve herşey üstüme geliyor sanki :KK43:
Günaydın canım bebeğin maşallah iri olucak kimseyi takma moralini yüksek tut son haftalarımız eşinle konuş onun imzası olmadan sezeryana da almıyorlar bildiğim kadarıyla eminimki onlarda sizin iiyiliğinizi istiyorlar hakkımızda hayırlısı canım ..

Günaydın canım bebeğin maşallah iri olucak kimseyi takma moralini yüksek tut son haftalarımız eşinle konuş onun imzası olmadan sezeryana da almıyorlar bildiğim kadarıyla eminimki onlarda sizin iiyiliğinizi istiyorlar hakkımızda hayırlısı canım ..
Günaydın...
Daha cok kafaya takma duygusallık oldu galiba bende gebelikle canm ya iyiliğimizi istiyorlar ama cok düşüncesiz olmus insanlar ne kadar hassas Bi dönemdeyim anlayamıyorlar
Amin insallah hayırlısıyla kavuşalım bebislere ne zor günler atlattık hepimizin Allah yardımcısı olsun
Sen ne düşünüyorsun Dr un ne diyor Doğum hakkında?

Günaydın...
Daha cok kafaya takma duygusallık oldu galiba bende gebelikle canm ya iyiliğimizi istiyorlar ama cok düşüncesiz olmus insanlar ne kadar hassas Bi dönemdeyim anlayamıyorlar
Amin insallah hayırlısıyla kavuşalım bebislere ne zor günler atlattık hepimizin Allah yardımcısı olsun
Sen ne düşünüyorsun Dr un ne diyor Doğum hakkında?
Nesil catışması canım çok hassas bi dönemdeyiz ama farkında değiller hemen örneklemeler baslıyor ahh ahh onlar tarlada calışıp yapmışlar bize rahat batıyo :) Neyse ben takmıyorum dr 38 haftayı dolduralım şimdilik normal görünüyor dio bende sezeryan düşünüyorum normal doğum yapan arkadaslarımdan kimisi çok memnun kimisi yırtılmalar olduğunu canlı canlı dikildiğini anlattılar bi korktum acıkcası o an ne göstericek bilmiyorum ama sıkıldım artık çıksın bian önce ne rahat uyuyabiliyorum su wc yatak arası dolasıyorum geceleri işimi yapamaz haldeyim ki kocaman bi karnım yok sende lütfen rahat ol biz büyükleri idare edicez tmm de bildiğini yap ben öyle yapıyorum ;)

Hayırlısı inşallah canım dr kilosuna normal dedi de ben 2 kg almışım cocuk 34 haftada 2200 dü 250 gr almasına üzüldüm kendime yemişim :KK43:
Canm kimi Bebek minyon doğuyor ama senin bebis ortalama da Masallah zaten kilosunu hic takma kafana doğduktan sonra yetişiyor çünkü ve soyle bir durum var ultrasonun yanılma payı da var ablama 3500 dediler Doğumdan Bi gece önce 3900 doğdu kilo boy hic önemli değil sağlıklı olsunlar herşeyleri tam olsun Allah'ın izniyle kiloyu da takmiycaz artık Doğumdan sonra Bi azim onu da veririz evelallah :) hele de emzirdik mi ooo kendi kendine gider ablam 30 kilo aldı hamilelikte şeker yüzünden su an yeğenim 7 aylık ablam eski kilosuna indi bile bizim bebekler de muhtemelen şekerden iri oluyor benimde şeker yüklemesi kritik çıktı diyetle geldim bu güne

Back
X