aaa maşallah canım gözün aydın. senin nasıl oldu? :)Kızlar bende doğurdum :) Bebisim geldi cok mutluyum bu gün saat 11.45 te anne oldum
Maşallah canım hayırlı ömürlü evlat olsun inşallahKızlar bende doğurdum :) Bebisim geldi cok mutluyum bu gün saat 11.45 te anne oldum
Tatlım sezeryan bnm mecburi erken değil 38 haftalık olucaz kısmetse ..amin canım :) hala normal mi düşünüosun? suni sancı mı verecekler? erken değil mi?
sen normal istiodun diye hatırladım da ssnle de aramızda 10 gün olduğunu bildiğimden :d ay ne güzel sırayla güzel haberler gelior. spinal mi olacaksın peki?Tatlım sezeryan bnm mecburi erken değil 38 haftalık olucaz kısmetse ..
aa yaşla mı ilgili o riskler? genel olarak var belden zarar görme riski ama genel anesteziden de her zaman için uyanamama riski vardır. bne de spinalden çok korkuorm ama genel anesteziden çok daha güvenli olduğunu söylüor doktorlar. bir de dört gözle beklediğim bebeğimi en son görmek istemiyorum. eşimle aynı anda görmek istiyorum. o gördüğünde ne yapacak şahit olmak istiyorum :) korkularımı unutuyorum bunları düşününce...Tatlım istemiyorum onu dr duruma bakıcaz dedi bn genel aneztezi olsun istiyorum bakalım hayırlısı yaş var sakat kalmaktan korkuyorum acıkcası ya toparlanamazsam
aa yaşla mı ilgili o riskler? genel olarak var belden zarar görme riski ama genel anesteziden de her zaman için uyanamama riski vardır. bne de spinalden çok korkuorm ama genel anesteziden çok daha güvenli olduğunu söylüor doktorlar. bir de dört gözle beklediğim bebeğimi en son görmek istemiyorum. eşimle aynı anda görmek istiyorum. o gördüğünde ne yapacak şahit olmak istiyorum :) korkularımı unutuyorum bunları düşününce...[/QUOTE Drek yaşla ilgisi yok tabiki benim korkularım var :)
Teşekkür ederim kızlar darısı size haberlerinizi bekliyorum spinal oldum ben rahat geçti cok şükür ama ağrısı acısı cok napalim ballı lokmalar unutturuyor o ayrıaaa maşallah canım gözün aydın. senin nasıl oldu? :)
naptın canım kesinleşti mi tarihin? bizim de 4 kasım gün aldk :)
Çarşamba bakıcak son durum ne iyiyse 24 dnde alıcak değilse o gün canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.naptın canım kesinleşti mi tarihin? bizim de 4 kasım gün aldk :)
hayırdır neden iyi olmasın ? kilo açısından mı?Çarşamba bakıcak son durum ne iyiyse 24 dnde alıcak değilse o gün canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.
Girip bakıyorlar ama durumlarından haber vermiyor arkadaslarımız malesef kendi tercihleri canım ..Hayırlı haberlerin olsun inşallah ..
e iyi düzelmiş ama yine de çok beklememek lazım. sezaryen kararı vememein nedenlerinden biri de bu... sezaryeni ertelendikren sonra sıkıntı yaşayan çok insan duydum... evet senle 10 gün var aramızda ve 10 gün sonra ne olacak diye anlamak için eşim hep senin imzanı açtırıp okuturdu :) bizimki de2750 idi bugün. 3100 falan gibi doğar dedi doktor. daha büyük bekliorduk başlarda sağlıklı olsun da kilo zaten çok lazım bişe değil. normal haftasıyla uyumlu sağlıklı olduğunu da gösteren bir şey bu dedi...geçen haftaki kontrolde pek iyi görmedi çarpıntısı vardı canım ertesi gün iyi dedi hareketlerini kontrol ediyorum hareket etmezse hemen gel dedi klomuz 2900 oldu çok şükür :) yeri daraldı ve hareketler azaldı daha yavas bnm ultrason doğum tarihi 4 kasım senin sezeryan tarihin bakalım hayırlısı tatlım
Hastane odasını süsleme ve ikramlıklarla ilgili bişeyler yaptınızmı ? Ben istemiyorum ama o kata nst bağlanmak için çıktığımda odaların kapılarının süsleri çok hoş görünüyor içeriden bahsetmiyorum bile sınır yok insanlarda mutfagı taşımışlar :)
benim de 38+3 de olacak inşallah... ben de pek fazla hazırlık istemiyordum ama kızkardeşim her şeyi hazırladı. zaten kendi arkadaş çevresiyle başlayıp küçük çapta iş kurdu bu alanda... şu ara da dükkan bakıor organizasyon şirketi kurmak için... hediyelikler kapı süsü, kurabiye, cupcake... poğaça falan alacak o gün taze. english home dan musluklu şerbetlik aldım limonata koycaz ona da... bugün kontrolüm vardı içinde ikram masası falan olan suit oda ayarladık. organizasyon şirketi masa kiralasa suit oda düşünmeyecektim. dışardan masa getirirsek de yere kadar pileli giydirme örtü falan diktirmem lazımdı. hem kim uğraşacak hem yetişmezse diye düşündüm. aslında bir gece kalınıor yakınlar dışında da hastaneye çok gelen olacağını sanmadığımdsn istememiştim ama biz de biraz abarttık sonuç olarak... bir sefer bu işlere girdin mi sonu gelmior :dKızceler neler yapıyorsunuz doğum tarihleri belli olmuş maşallah ben de yarın kontrole gitcem 39 kadar beklemiyeceğim 38 + 3 oluyor 27 kasım da rica etcem bakalım kızlar çok heyecanlıyım sağ salim kucağımıza alalım inşallah kapı süsünden tutca hastane odası süsleri ve gelenlere ikram olarak bişeyler hazırladık bakalım kızlar heyecan hızda devam ediyor ama ben konu sahibisini merak ediyorum tangled nerelerdesin naptınnn sonra ikizlere hamile arkadaşımız vardı kunfeyekün nerelerde napıyorlar
oo sizde çoşmussunuz bnm ailem yok gelende dediğin gibi fazla olmuyor hastaneye onun için bn bişi yapmadım ..benim de 38+3 de olacak inşallah... ben de pek fazla hazırlık istemiyordum ama kızkardeşim her şeyi hazırladı. zaten kendi arkadaş çevresiyle başlayıp küçük çapta iş kurdu bu alanda... şu ara da dükkan bakıor organizasyon şirketi kurmak için... hediyelikler kapı süsü, kurabiye, cupcake... poğaça falan alacak o gün taze. english home dan musluklu şerbetlik aldım limonata koycaz ona da... bugün kontrolüm vardı içinde ikram masası falan olan suit oda ayarladık. organizasyon şirketi masa kiralasa suit oda düşünmeyecektim. dışardan masa getirirsek de yere kadar pileli giydirme örtü falan diktirmem lazımdı. hem kim uğraşacak hem yetişmezse diye düşündüm. aslında bir gece kalınıor yakınlar dışında da hastaneye çok gelen olacağını sanmadığımdsn istememiştim ama biz de biraz abarttık sonuç olarak... bir sefer bu işlere girdin mi sonu gelmior :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?