2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Aynı gün bebişlerimize kavuşacağız inşallah 26 ekim benim de

Hadi inş.canim
Sağlıkla kavusalim inş.cnm.seninle aynı gunlerde doğum yapacağımızı tahmin ediyodum zaten en baştan beri:)tam da denk gelmiş.senin ne dusundun epidural spinal konusunda?

Hadi inş.canim

Sağlıkla kavusalim inş.cnm.seninle aynı gunlerde doğum yapacağımızı tahmin ediyodum zaten en baştan beri:)tam da denk gelmiş.senin ne dusundun epidural spinal konusunda?
Onu konuşmadık ama genel olucağım sanırsam kanda phtılaşma sorunu olanlar yapamıuormış sanırsam epidural bakalım sağ salim kavuşalım da Genel iii ya :)

Bende spinalle kavuştum oğluma biz baya erken kavuştuk üstelik essek sıpası erken gelecem Dedi kafamız da zaten boyle Doğum yoluna girmiş gibi koni şeklinde sanki normal yolla doğmuş gibi kalp atışları hızlanmıştı hemen alalım Dedi Dr um bende güvendim kendisine bu gün 10 günlük olduk bile rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu spinal gayet rahat baska Bi yol düşünmeyin elbet acısı ağrısı var ama katlanılmaz degil ki biz neler atlattık vız gelir hepinize hic korkmayın oğlum sarılık oldu 37+2 de 3400 doğan bebek 3 gün yoğun bakımda kaldı bu yüzden ama atlaticaz insallah bu günleri de simdi evdeyiz daha iyiyiz Rabbim sizlere de kolay doğumlar nasip etsin bebislerinizle mutlu günler nasip etsin insallah

Bu arada kızlar 10. Gün ve ben Doğum öncesi kiloma indim 9 kilo almıştım hepsi gitti biraz karnım lumbur lumbur hala ama sanırım onun toparlanması zaman alacak :)

Hayırlı,ugurlu olsun canım.saglikla buyut oglusunu inşallah.ben de spinale karar verdim.carsamba sezeryan olucam fakat akşam afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra su gibi akıntı geldiğini hissettim.pecete koydum bikac defa daha oldu.korkttk.acile gittik.vajinal muayene etti dr.suyunda bi azalma yok ama bebek çok asagida.carsambayi beklemeyebikir dedi yat dinlen dedi ama çok tedirginim uyuyamadim Rabbim Hayirlisini versin ins.duanizda unutmayın beni kızlar.cok korkuyorum.saglikla kavusuruz inş .bebisleeimize

Dün biraz dolaşmaya ciktik.dort saat fln ayaktaydim.ondan mı oldu bilemedim ama akıntı değil bu ya.dr çok aşağıda idrar kesesine baskı artmış dedi ama bu idrara da benzemiyor gibi .off ne stresliymis son günler

Hayırlı,ugurlu olsun canım.saglikla buyut oglusunu inşallah.ben de spinale karar verdim.carsamba sezeryan olucam fakat akşam afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra su gibi akıntı geldiğini hissettim.pecete koydum bikac defa daha oldu.korkttk.acile gittik.vajinal muayene etti dr.suyunda bi azalma yok ama bebek çok asagida.carsambayi beklemeyebikir dedi

Benim suyumda bole gelmisti tatlim alttan muayne ettimi d.r ?

HAy maşallah yahu ne güzel doğumlar olmuş darısı bize inşallah çok mutlu oldum çok güzel haberler çarşamba inşallah kavuşurum ben de

HAy maşallah yahu ne güzel doğumlar olmuş darısı bize inşallah çok mutlu oldum çok güzel haberler çarşamba inşallah kavuşurum ben de
Hamilelik Doğum bişey değilmiş canim anne olmak başkaymış diyenler az demişler valla
Her günümüz her gecemiz onun pesinde geçiyor sarılık olduk biz onla uğraşıyoruz simdi hep üşüyor hic doymuyor gibi geliyor bana mesela insallah hayırlısıyla sizde kavuşacaksınız hic merak etme sonrası muhteşem İnsan yüzüne kasına gözüne bakmaya doyamiyor eşim eve koşarak uçarak geliyor onun icin rabbim evlatlarımızı korusun bize bağışlasın insallah isteyen herkese de tattırsın bu duyguyu bekletmesin

Benim suyumda bole gelmisti tatlim alttan muayne ettimi d.r ?
Etti cnm acilde Dr dün gece.suyu iyi açılma yok dedi.sadece bebek baya aşağıda erken gelebilir dedi.bugun de kendi Dr uma gittim.s uyu iyi daha beş gün fln idare eder bi de nst yle bakalım dedi.nst de kalp atışı iyiydi.sancim da yoktu.bekliyoruz bklim.ama hareket ettikçe ara ara akiyo korkuyorum.allah yardımcımız olsun artık.senin nasildi cnm biraz bilgi versen

Anladim tatlim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins herkezin.benimde wc ye girdgmde yurudugumde hareket ettgmde geliyodu azar azar hic agrim yoktu d.r gittim alttan bakti hic acilma yoktu ama muayne ederkende azar azar geliyodu hemen doguma aldilar beni.daha cogalirsa hemen d.r ara tatlim

Amin inşallah cnm.darisi başıma . sağlıkla atlatitiz ins.biz de.bnm de açılma fln yokmus.dr um çarşamba dedi.ben de guvenicrm mecbur.artarsa aricam zaten.Sıkıntılı bi iki gün olcak ama bunda da vardır bi hayır ins

İyi geceler kızlar Allaha şükür ben de kavustum kizcemle:))çarşamba günü olan doğumum suyum gelince salı günü gerceklesti.cok sukur atlattik.darisi bekleyen arkadaşlara inş.sag salim

Canlarım ben de doğum yaptım çok şükür yavruma kavuştum öyle güzel öyle tatlı ki yavrum anlatamam yada bana öyle geliyor çok şükür bin şükür Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah ne yollardan ne tedavilerden geçtik hem doğuma giderken hem de eve gelirken anıra anıra ağladım Rabbim bu yola çıkan kardeşlerimin yardımcısı olsun inşallah

Geçmiş olsun canım Hayırlı ömürlü olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…