2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ömürlü hayırlı evlat olsun canım
Sağol cnm cumlemizinki hayırlı evlat olsun inşallah.simdi de emzirme telaşı ,acısı var bende.goguskerim sisti ve uclari o kdr acıyo ki.emziremedim. Az önce mama verdikk içim öyle sizladi ki aglamasinave bnm bisey yapamadigima dün dikislerin kontrolü için dr a gittik.banti çıkardı ve ben acı çekmeye başladım sanki.kanamis bir i de dikisim.yataktan dogrulamiyorum ve haliyle yavrumla ilgilenemedim gaz önce( anne olunca daha bi duygusal oldum.herseye üzülüyorum

Tatlim gogus ucu kremi kullanmiyomusun

cipsoni elif gözünüz aydın. bana bi süredir ileti gelmemiş başlığa yazı yazıldığına dair ondsn açıp bakmak aklıma gelmemişti hiç... benim de cuma günü olacak. heyecan daha bugün başladı... emzirme konusu beni de korkutuyor... bir de bir iki gündür hareketler azaldı. benimki aşırı hareketliydi şimdi sürekli takıorm bişe mi oldu diye... yasak olduğu halde şekerli bişeler yiip sola yatıp sayıorm. 40 haftayı bu endişeylr dolduramazdım sanırım... bu arada benim doktorum epilepsi hariç spinal için hiçbir engel yok herkese yapıoruz dedi bana... pıhtılaşma da engel değil demek ki... bir de hastanede kaç gün kaldınız? doğum yapacağım yer tek gün yatırıor ama sezaryende iki
gün önerilior kalsam mı ekstradan ne önerirsiniz?

Canım Allah kurtarsın bende spnal oldum biliosun ve suit tuttuğum halde evim rahatım diyip bir gece kalıp sorunumuzda olmadı çok şükür Dr çıkabilirsin dedi çıktık evde duş yemekkk mis gibi geldi hastane yemekleri allah affetsin.. Neyse kısacası sorun yoksa iki gece gereksiz bence :)

bizim oda da suit. eve gelmeyi hiç istemiorm inan... kalabalık curcuna ev... eşimle bebeğimle tek başıma kalabilecek olsam fazladan bi annem olsa neyse...

bizim oda da suit. eve gelmeyi hiç istemiorm inan... kalabalık curcuna ev... eşimle bebeğimle tek başıma kalabilecek olsam fazladan bi annem olsa neyse...
Tatlım hastane daha berbat ki benim kalabalık bi ailem yok ona rağmen sıkıldım insanlar sohpete geliolar sen orda afadersin gaz çıkarıyosun farkında bile değilsin belden asağısı yok et yığını gibisin anlayış sıfır tabiki tercih senin hayırlısı olsun sağsağlim kurtulun ikinizde inşallah ..

canım bir gün kaldık biz de cuma oldu doğum. ilk gün çok iyiydim ama eve geldikten sonra ağrım da arttı zorlandım da. eşim istersen bugün de kalalım demişti kabul etmediğime pişman oldum. neyse ki dündn beri daha iyiyim.

doğum yapmayan kaldıysa ve sezaryen olacaklarsa sonrasında hareket etmeye ve yediklerine çok dikkat etsinler. tuvalete çıkabilince rahatladım tüm ağrılar gazdan falan oluyormuş. biraz okudum da çok şey çekenler var bu yüzden... bir süre beslenmenize dikkat edin sıvı ve lifli şeylerle beslenin.

allah kalanları kurtarsın. çok güzel bir duygu seyretmeye doyamıyoruz. :)

Doyulmaz can onlar annesi ömürlü hayırlı evlat olsun canım su ve kahve iç baş ağrısı çok oluyor dikkat et bizim kızlar can parçalarını seyretmekten burayı unuttular sanırım :)

İyiyim canım kendi adıma konuşmak gerekirse uykumuz yok gazımız cok teyzesi ben kendimi koruyamıyorum galiba gündüz ne gaz ne ses etkilemiyor uyuyor deliksiz zorla emziriyorum üşkağıtcı bu cimcime siz nasılsınız ?

Bizde gece hic uyumuyoruz tam 30 gundur uyku uyumuyorum.bizdede gaz var damla kullanyoruz ve masaj yapiyorum.bizim genzimiz tikandi kahroldum kahroldum

Kendini istedigin kadar koru gaz oluyormus tum bebeklerde tatlim kokla op benim yerime kuzumu cok merak ediyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…