2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Saat başı kalkan bir oğluşum var uyusana şöyle 3 yada 4 saat dimi ama yorgunum yorgunum hem de ne yorgunum ki anlatamammm benim de gögüs ucum yok silikonla emziriyorum sağıp veriyorum bide sütüm az olduğu için arada mama takviyesi yapıyorum

Zeytinyağını da denedim cnm ama çok değil.saskinliktan her duyduğumu deniyorum ama.basucumda var zeytinyağı da.gogus kalkanı ise yariyor mu gerçekten ya.bi de hangi marka kullanıyorsun sen cnm gogus kalkani?

Tüm bu acılar yetmezmiş gibi bi de parmagimi yaktım muhallebi yaparkengün boyu buz torbssiyla gezdim, agladim bayasakarligim da ustumde.lohusa depresyonuna girdim iyice.takilmicak insanları ,hareketleri takiyorum kafaya.geceleri emzirirken de boş durmuyorum yani sacma sapan dusuncelerle

Suan zor bi donemdeyiz tatlim bende o haldyim ve hic uyumuyoruz o krem cok iyi gelio gogsunu islak birakmamayada dikkat et ve sutyen takma tatlim

Kızlar biz de 18 gün olduk bugün ama bebeğim doğduğumgündennberi kusuyor artık psikolojim bozuldu sürekli emmek istiyor ve sürekli emdiğini kusuyır idrar yollarına bakıldı doktor en son reflü dedi gaviskon kullanıcaz bugün neredeyse hiç uyumadı şu saat oldu biraz uyuyor suratını elliyo kusma hareketiyle acıyla bağırıyor psikolojim bozuldu yeminle o öyle bağırınca napcamı şaşırıyorum

Bizim bebisde kusuyor fazla emdigni cikariyor yada gazi oldugunda cikaryor die bilyorum ben.bizimde dundeyil onceki gece gaz sancimiz vardi ve ciyak ciyak agladi insan neyi oldugunu anlamadiginda kafayi yiyo allah yardimcimz olsun canim.bizimde 40 miz dun cikti oluyorum yorgunluktan kollarim tutmyor artik

Günaydın kızlar
Bizde ıkındıkça çıkarıyoruz dr fazlasını atıyor dedi takma kafana düzelicek inşallah yalancı meme vermeyi dene 2 saatte bi emzir onlar doyum bilmiyorlar malesef ..

Kalça ultrasonumuzu yaptırdık sonuç iyi cıktı çok şükür ..Dr miz bize 3 aya kadar yapılması gereken ama mecbur olunmayan bir aşıdan bahsetti ishal için miş sizlere de dr niz önerdimi ?

Suan zor bi donemdeyiz tatlim bende o haldyim ve hic uyumuyoruz o krem cok iyi gelio gogsunu islak birakmamayada dikkat et ve sutyen takma tatlim
Bizde de uyku yok cnm.gaz sancısı akşamları başlıyordu bi haftadir fln .dün sabahtan beri agliyo hep kucakta sallanmak istiyo.yapmsm dediğim şeyleri yaptırıyor bana sıpa.oturdugunu anliyo sanki basiyo çığlığı
Gerçekten zor ya dertlerini anliyamamak,o bağlayınca çaresiz kalmak .Allah yardımcımiz olsun inş .emzirme atleti kullaniyorum ayrıca cnm.onu da kullsnmazsam daha çok acı hissediuom sanki

Kalça ultrasonumuzu yaptırdık sonuç iyi cıktı çok şükür ..Dr miz bize 3 aya kadar yapılması gereken ama mecbur olunmayan bir aşıdan bahsetti ishal için miş sizlere de dr niz önerdimi ?
Geçmiş olsun cnm onu da atlattiniz demek.kaç günlük ken yaptırdınız kalça ultrasonunu?
Dedigin aşı rota aşısı sanırım.bizim gobegimiz 12 .gün dustu ve malesef parça kalmış içindegöbek gronulomu dediler ve uç defadir gümüş nitratla yakiliyo yavrumun göbeğiişte bu göbek olayında iki uç Dr a gittik danistik.dr un biri ben kendi cocuguma yaptirmadim dedi rota aşısini.cok koruyuculuğu yok .size kalmış yaptırıp yaptırmamak dedi.

Sizede geçmiş olsun tatlım 30 günlük yaptırdık dr öyle istedi ..Evet o aşı koruması yoksa neden öneriyorlar anlamadım ki herşey para olmuş sanırım 160 tl bir doz ve iki kere vurulması gerekiyormuş..

Bizim 4gunlukken dustu bizdede parca kaldi d.r yakilmasi gerektigini soledi.yaktirmak icin baska d.r gittim d.r bakti parca var ama yakmaya hic gerek yok aci cektirmeyelim cocuga dedi o kendi duscek dedi nasil yara kabuk baglar ve duser dedi ole olcak dedi gobek bagi seti kullandik hep kuruyana kadar cok sukur iyi oldu iyiki yaptirmamisim sende gobegine kullanyomusun pansuman tatlim

Hadi ya.bizim göbeği yakalim diyen Dr.diger doktorun yakmaya gerek yok demesine şaşırdı hatta.hmn yaktı.uc kere yakıldı ama son ikisinde kalın uçlu gumus nitratlayakti tam da denk gelmedi o iç kısma sanki.elinde yokmuş ince uclu parça güya göbek bağı seti dediğin kurutmak için olan sprey var .o mu canım?biz babusol diye bi sprey almıştık onu kullandık göbeği düşmeden önce şimdi de iki kremi karistirdik sabah akşam onu kullanıyoruz.İns.yavrum da kurtulur bu yakma işindenDr can acitcak bisey değil dese de ben çok uzuluyorum

Sağol canım.insalah hepsi geçecek.benim acılarım da yavrumun göbek yakma işi de,gaz sancimiz da...uc gunfur hiç durmuyor diyebilirim.dogru duzgun uyku yok.hep kucakta ve sallanarak uyuyo.kivraniyo agliyo yavrum Aşı işi dediğin gibi heralde ya para işi,ticaret.insan guvenemiyo o yüzden

kızlar yazacam yazacam hep yarım kalıyor yazdığım mesaj... bizde de yenidoğan sarılığı yükseldi 2 gece yoğunbakımda kivezde kaldı bebeğim. orda biberona alıştı bir de... çıktığından beri emzirme savaşı veriyorum.

5. gün doktor kontrolünde anlaşıldı sarılık. aynı doktor göbeğinde de hafif koku olduğunu söyleyip babusol sprey ve bacoderm krem verdi 3 gün kullanın günde 3 sefer dedi. göbek bizim de 10. gün düştü, aynı gün de yoğunbakımdan taburcu sonrası yenidoğan uzmanı bi doçente randevu vermişlerdi ona gittik. hiçbir şey sürmeyin kesinlikle dedi. bizde de ufak bi parça vardı ve bodyde kalıntı bırakıordu. bu normal dedi kan şeklinde akıntı olabilir ona dikkat edin içe de girmezse yakarız dedi. ama bir gün daha oldu o lekelenmeler. zaten ertesi gün de yıkadık. şimdi iki gündür bişe yok ve gittilçe içer giriyor göbek.

göğüs ucu için de ben ilk hafta her emzirme sonrası lansinohun lanolinini
kullandım. yara olmadı ama ucunda hassasiyet vardı. süt taştığı yok diye göğüs
pedi kullanmıordum kızkardeşim yine de kullan daha rahat olacaksın öyle dedi. ped koymaya başlayınca hassasiyet de kayboldu. ama şimdi yeniden hassasiyet yaşıorum. çünkü biberona alışan eşek oğlum memenin tamamını almıor. ağzını minicik açıp ucunu alıor sadece emmeye başladıktan bi süre sonra areolayı kavrıor. krem işe yaramıorsa fitokrem var bir de onu kullanabilirsiniz ama emzirmeden önce temizlemek gerekşyor onu. bir de ayva çekirdeklerini suya ıslayıp jöle kıvamına getirp onu sürebilirsiniz. onu da temizlemeye gerek olmuyor. kime tavsiye etsem çok memnun kaldı sizin de işinize yarar inşallah. bir de zeytinyağı sürecekseniz çok iyi temizleyin. yenidoğan için zeytinyağı tehlikeli bir gıda... hatta bulabilirseniz kantaron yağı çok daha fazla işe yarar.

kalça çıkıpı için de bana 31 ocağa randevu verdiler. 4 kasımda doğum yaptım 2 ayın sonuna denk gelior.

benim en büyük sorunum emzirmeyle ilgili. doyupr mu doymuor mu ne oluor hep tedirginim. siz napıosunuz bu konuda?

Kizlr napiyosunz ikiz doguran hc yok mu azcik fikir versin nasil gidiyor bakim nasil zor mu haftaya cmtsi benim dogum insallah
gerçekten bi gece önce hamilesin ertesi gün hayat çok başka oluor. son günlerinde bol bol dinlen. bir de bu hafta lifli, sulu ve hafif şeylerle beslen. doğum sonrasında da hastanrden 3. gün normal besleneblirsin diolar ama bi hafta kadar dikkat et. bağırsak ve gaz çok büyük acılara yol açabilior. ben hiç bilmiordum gaz sancısı olunca gaz sancısı olduğu da anlşılmıor sancı değil ağrı yapıor direkt karın boşluğunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…