Zeytinyağını da denedim cnm ama çok değil.saskinliktan her duyduğumu deniyorum ama.basucumda var zeytinyağı da.gogus kalkanı ise yariyor mu gerçekten ya.bi de hangi marka kullanıyorsun sen cnm gogus kalkani?Can'ım zeytinyağı denedin mi bana o iyi geldi.boşver sonuçta diğerleri kozmetik ürünler Bebek emmesin onları .. bir de göğüs kalkanları var çamaşırına ya da başka şeye uçları temas etmiyor ben onlarla rahat ettim
yikamadan kullanılabikdigi için simdilerde hep onu kullaniyorum cnm.kizim çok sabırsız hazirlanans kdr basıyor çığlığıTatlim lanoline kullandinmi ??
Tatlim lanoline kullandinmi ??
Suan zor bi donemdeyiz tatlim bende o haldyim ve hic uyumuyoruz o krem cok iyi gelio gogsunu islak birakmamayada dikkat et ve sutyen takma tatlimTüm bu acılar yetmezmiş gibi bi de parmagimi yaktım muhallebi yaparkengün boyu buz torbssiyla gezdim, agladim baya sakarligim da ustumde.lohusa depresyonuna girdim iyice.takilmicak insanları ,hareketleri takiyorum kafaya.geceleri emzirirken de boş durmuyorum yani sacma sapan dusuncelerle
Avent kullanıyorum Can'ım çok memnunumZeytinyağını da denedim cnm ama çok değil.saskinliktan her duyduğumu deniyorum ama.basucumda var zeytinyağı da.gogus kalkanı ise yariyor mu gerçekten ya.bi de hangi marka kullanıyorsun sen cnm gogus kalkani?
Bizim bebisde kusuyor fazla emdigni cikariyor yada gazi oldugunda cikaryor die bilyorum ben.bizimde dundeyil onceki gece gaz sancimiz vardi ve ciyak ciyak agladi insan neyi oldugunu anlamadiginda kafayi yiyo allah yardimcimz olsun canim.bizimde 40 miz dun cikti oluyorum yorgunluktan kollarim tutmyor artikKızlar biz de 18 gün olduk bugün ama bebeğim doğduğumgündennberi kusuyor artık psikolojim bozuldu sürekli emmek istiyor ve sürekli emdiğini kusuyır idrar yollarına bakıldı doktor en son reflü dedi gaviskon kullanıcaz bugün neredeyse hiç uyumadı şu saat oldu biraz uyuyor suratını elliyo kusma hareketiyle acıyla bağırıyor psikolojim bozuldu yeminle o öyle bağırınca napcamı şaşırıyorum
Bizde ıkındıkça çıkarıyoruz dr fazlasını atıyor dedi takma kafana düzelicek inşallah yalancı meme vermeyi dene 2 saatte bi emzir onlar doyum bilmiyorlar malesef ..Kızlar biz de 18 gün olduk bugün ama bebeğim doğduğumgündennberi kusuyor artık psikolojim bozuldu sürekli emmek istiyor ve sürekli emdiğini kusuyır idrar yollarına bakıldı doktor en son reflü dedi gaviskon kullanıcaz bugün neredeyse hiç uyumadı şu saat oldu biraz uyuyor suratını elliyo kusma hareketiyle acıyla bağırıyor psikolojim bozuldu yeminle o öyle bağırınca napcamı şaşırıyorum
Bizde de uyku yok cnm.gaz sancısı akşamları başlıyordu bi haftadir fln .dün sabahtan beri agliyoSuan zor bi donemdeyiz tatlim bende o haldyim ve hic uyumuyoruz o krem cok iyi gelio gogsunu islak birakmamayada dikkat et ve sutyen takma tatlim
Bu gogus kalkani kıyafette belli olan bisey mi.gun içerisinde kullsmilabiliyor mu yoksa sadecs yatarken mi kullanılıyor cnm .dışarı cikabulirsrm bi bskayim bari ben deAvent kullanıyorum Can'ım çok memnunum
Geçmiş olsun cnm onu da atlattiniz demek.kaç günlük ken yaptırdınız kalça ultrasonunu?Kalça ultrasonumuzu yaptırdık sonuç iyi cıktı çok şükür ..Dr miz bize 3 aya kadar yapılması gereken ama mecbur olunmayan bir aşıdan bahsetti ishal için miş sizlere de dr niz önerdimi ?
Bizim 4gunlukken dustu bizdede parca kaldi d.r yakilmasi gerektigini soledi.yaktirmak icin baska d.r gittim d.r bakti parca var ama yakmaya hic gerek yok aci cektirmeyelim cocuga dedi o kendi duscek dedi nasil yara kabuk baglar ve duser dedi ole olcak dedi gobek bagi seti kullandik hep kuruyana kadar cok sukur iyi oldu iyiki yaptirmamisim sende gobegine kullanyomusun pansuman tatlimGeçmiş olsun cnm onu da atlattiniz demek.kaç günlük ken yaptırdınız kalça ultrasonunu?
Dedigin aşı rota aşısı sanırım.bizim gobegimiz 12 .gün dustu ve malesef parça kalmış içindegöbek gronulomu dediler ve uç defadir gümüş nitratla yakiliyo yavrumun göbeği işte bu göbek olayında iki uç Dr a gittik danistik.dr un biri ben kendi cocuguma yaptirmadim dedi rota aşısini.cok koruyuculuğu yok .size kalmış yaptırıp yaptırmamak dedi.
Hadi ya.bizim göbeği yakalim diyen Dr.diger doktorun yakmaya gerek yok demesine şaşırdı hatta.hmn yaktı.uc kere yakıldı ama son ikisinde kalın uçlu gumus nitratlayakti tam da denk gelmedi o iç kısma sanki.elinde yokmuş ince uclu parça güyaBizim 4gunlukken dustu bizdede parca kaldi d.r yakilmasi gerektigini soledi.yaktirmak icin baska d.r gittim d.r bakti parca var ama yakmaya hic gerek yok aci cektirmeyelim cocuga dedi o kendi duscek dedi nasil yara kabuk baglar ve duser dedi ole olcak dedi gobek bagi seti kullandik hep kuruyana kadar cok sukur iyi oldu iyiki yaptirmamisim sende gobegine kullanyomusun pansuman tatlim
Sağol canım.insalah hepsi geçecek.benim acılarım da yavrumun göbek yakma işi de,gaz sancimiz da...uc gunfur hiç durmuyor diyebilirim.dogru duzgun uyku yok.hep kucakta ve sallanarak uyuyo.kivraniyo agliyo yavrumSizede geçmiş olsun tatlım 30 günlük yaptırdık dr öyle istedi ..Evet o aşı koruması yoksa neden öneriyorlar anlamadım ki herşey para olmuş sanırım 160 tl bir doz ve iki kere vurulması gerekiyormuş..
gerçekten bi gece önce hamilesin ertesi gün hayat çok başka oluor. son günlerinde bol bol dinlen. bir de bu hafta lifli, sulu ve hafif şeylerle beslen. doğum sonrasında da hastanrden 3. gün normal besleneblirsin diolar ama bi hafta kadar dikkat et. bağırsak ve gaz çok büyük acılara yol açabilior. ben hiç bilmiordum gaz sancısı olunca gaz sancısı olduğu da anlşılmıor sancı değil ağrı yapıor direkt karın boşluğunda.Kizlr napiyosunz ikiz doguran hc yok mu azcik fikir versin nasil gidiyor bakim nasil zor mu haftaya cmtsi benim dogum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?