2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tamam canim
Dikkat edicem cok tesekkurler

Geçmiş olsun cnm.allah şifa versin yavrucuklarimiza inş .
Gogus için dedikleinin hepsini kullandım cnm hicbiri fayda etmedi.gogus kalkani sipariş ettik net ren tek umudum o şimdi umarım işe yarar

Kizlar napiyonuz ya nasil gidiyo gaz sancilari icin neler yapiyosunuz
youtube dan buzuki orhan kolik bebe diye bi müzik var. onu açıorum bacaklarını karnına doğru çektirip karnına masaj yapıyorum. tabi her zaman işe yaramıyor :) elektrik süpürgesi falan çalıştığında hemen uykuya dalıor ağlamayı kesior. anne karnında sesleri o şekilde duyuyorlarmış. güvende hissediyor o seslerle. bir de bizimkinin gazı olduğunu anlamamışrım başta. çok uzun süreler meme emiyordu. her bir memeyi 50dk falan kadar uzunlukta... meğer sancısı yüzünden memeye sığınıyormuş güvende hissetmek için ama emdikçe de daha çok hava yutup daha fazla gazı oluyormuş. ona da dikkat edin.

T tan
Gaz ilacimiz var hic bi ise yaramiyor mahfoldu cocugum iki gundur aci elma yagi aldim bugun surdum aksam iyi gelir insallah ya evet emerken gaz sancisi hissetmedigi icin emmek istiyolar devamli elektirik supurge sesi ise yariyormu

T tan

Gaz ilacimiz var hic bi ise yaramiyor mahfoldu cocugum iki gundur aci elma yagi aldim bugun surdum aksam iyi gelir insallah ya evet emerken gaz sancisi hissetmedigi icin emmek istiyolar devamli elektirik supurge sesi ise yariyormu
yarıor yarıor. fön, saç kurutma mak, aspiratör sesi... arabada gezmek... seslerin hepsi youtube da var. dedğim gibi buzuki orhanı dene. ilaç da acı elma da bi
işe yaramıor her zaman yeğenimden biliorm. karnına mı sürdüm ayağının altına mı yağı? bir de kiraz çekirdeğinden yastık oluor onu da ısıtıp kpyabilirsin karnına ve ayak altlarına. emzirdikten sonra gazını çıkarmazsa biraz yüz üstü yatır kendi kendine çıkarıor gazını hemen. ama ben doğum ve bebek bakım kursuna gitmiştim asıl neden bağırsak sistemleri tam gelişmeden doğuyormuş bebekler o yüzdn tek çaresi büyümesi birlaç aylık olması. diğerleri hiçbiri her zaman işe yaramıor ne yazık ki

Kizlar napiyonuz ya nasil gidiyo gaz sancilari icin neler yapiyosunuz
Biz de çok cekiyoruz gazdan. gaz damlaları,masaj,kiraz çekirdeği hepsini deniyoruz ama çok etki etmiyor sanki.genelde aksam saatlerinde başlıyor 7 gibi fln.12-1 eKdr cok ağlıyor napicsmizi sasiriyoryz.yaklsik yirmi gundur böyle.hatta caresiz kalınca birlikte ağlıyoruz

Aci elma yagi al tatlim ayaklarina ayak altlarina karnina o yagi sur ve masaj yap bu bi nebze iyi geliyor damlalar felan hic bi ise yaramiyor malesef

Kizlar nerelerdesiniz sesiniz cikmiyo.tangled n seside hic cikmiyor umarim herkez iyidir.
bizim bi haftadır sürekli emme isteği var göz açtırmıor çok yoruldum. ya gazdan ya da büyüme atağı olabilirmiş doktor randevumuz haftsya. bugün tam bir sylık olduk aşısı var yarın. her emme üstüne demlenmiş tane kimyon suyu içiriorum kendim de içiorum bence gaza çok faydası okdu. kolik için ne kadat işe yarar bilmiorum ama...

Günaydın kızlar biz mevlüdümüzü yaptık çok şükür o telaşımızda bitti Allah kabul etsin bizim herbezimiz kakalı gaz tam gaz devam ediyor dr.bu aylarda artıcak normal dio kimyon kesinlikle çok iyi geldi bizede .Genel olarak iyiyiz şükür ayın 29 aşı günümüz fitil aldık ateş yapıcakmış Rabbim yardım etsin canlarımıza .

Maşallah kimseden ses çıkmıyor huhuhuuuu Neyse kızlar bu aşı konusunda ufak araştırmalar yaptım ama yapmaz olsaydım kafam karıştı okuduklarım beni dehşete düşürdü bebeklerini kaybendenler ,engelli kalanlar otistik olanlar aşıdan sonra yasananlar bunlar ve kesinlikle aşk yaptırıp çocuklarınızı zehirlemeyin diyorlar yorumlarda rota denen aşı yüzünden 5 aylık bebeğini kaybetmiş bi anne aşı yapılıyo tepkileri ve gülücükleri gidiyo önce sonra aiırı kusmaya baslıyo ve hastaneye kaldırılıyo 16 gn sonunda bebeğini kaybedio ve bunun gibi birkaç vaka daha kısacası kafam karıştı bnm kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili

Ne asisi o ?

A ayca 28 Kabul edildimi canım okudun mu insanın aklı karışıyo bn dr konuştum içiniz rahat olsun ben kendi çocuklarıma yaptım bütün iğnelerini gayette iyiler dedi bilemedim aşımızada az kaldı

Kabul edildi canim okudum kafam karisti ama kuzenlere sordum herkeze sordum herkez aksatmadan tum asilarini yaptirmis annemde yillardir yapiliyo o asilar dedi cocugu koruma amacli asilarmis hersey allahtan ama asilarla onlem aliniyomus en aza indirmek icin olacak seyleri vurdurmcakmisin sen canim

Kızlar nasılsınız? Aylarsan sonra bir girip sesleneyim dedim hepinize Sanırım artık hamilelik bitti annelik devri başladı, hepinizi tek tek tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…