Sağol canım sen nasılsın ..Kızlar nasılsınız? Aylarsan sonra bir girip sesleneyim dedim hepinize Sanırım artık hamilelik bitti annelik devri başladı, hepinizi tek tek tebrik ediyorum.
Merhaba kimseden ses yok özellikle tangled nerelerde ya nasıl oldu bebeği nasıl cok merak ediyorumKizlar nasilsiniz bebisler nasil artik kimse girmiyor buraya
Evet hic haber yok o arkadastan gonul istrdiki haber versin.bizde iyiyiz cok sukur 7 sinde 6 ayimizi bitiriyoruz aynen bende ruh gibiyim ek gida aliyoruzMerhaba kimseden ses yok özellikle tangled nerelerde ya nasıl oldu bebeği nasıl cok merak ediyorum
Biz iyiyiz canim cok şükür buyume atağı yasıyoruz emme uyuma problemleri var bu ara bende cok yorgun ve uykusuzum 6 aylık olcaz bi hafta sonra Allah'ın izniyle ek gıda sürecimiz de başlayacak cok heyecanlıyım strestliyim ne yapacam nasıl olacak bilmiyorum blw yöntemiyle geçmek istiyorum arastirmalardayim siz nasılsınız bebisinle
Iyiyiz sukur canim siz nasilsiniz ek gidaya basladinizmiKızlar günaydın nasılız bakalım nasıl gidiyor yavrularla bizde 20 de 6 bitiriyoruz keyfimiz yerinde çok şükür Hayırlı Cumalar..
Günaydın canım Evet başladık 2 hafta oldu sen nasılsın oğluşun ?Iyiyiz sukur canim siz nasilsiniz ek gidaya basladinizmi
bu talebiniz ile ne amaçladığınızı az çok anladığımı ama inanamadığımı belirtmek isterim. siz takip ettiniz mi bilmiyorum ama, devlet 39dan 40a çıkardı yaş sınırını zaten geçen sene, gerçekten bu şekilde bir talebin devlet tarafından kabul göreceğine inanmıyorum. ayrıca bir hukuçu olarak talebinizi incelediğimde 1- devletin herkese eşit mesafede olması ve olanaklarını mümkün olduğunca geniş kitleye yayması gerekliliği ilkelerini hiçe sayıldığını, 2- devlet imkanlarının herkese ulaşılabilir olması ilkesinin geçersiz kılındığını, 3- devletin en önemli sorumluluğu olan yaşam ve sağlık alanında mümkün olduğunca kısıtlama yapmaması ilkesine aykırı olduğunu, 4- insan hakkının devletin mali haklarından daha üstün olduğu ilkesine aykırı olduğunu görüyorum. Dolayısıyla devletin ilgili kurumlarındaki hukukçuların sizinle aynı görüşte olmayacağını düşünmekteyim.Canlarım,18 Ocakta açmış olduğum “Tüp bebekte devlet katkısı yeterli mi” konusuna 10 gün içinde sadece 1 kişi yorum yaptığı için düşüncelerimin yanlış olduğunu geç de olsa fark ettim. Başbakanlık Bilgi iletişim Merkezine (BİMER)yazacağım dilekçe üç aşağı beş yukarı aşağıdaki gibidir. Herkese hayırlı olsun.
Ülkemizin ekonomik kaynakları çok önemli ancak sınırlıdır. Ben de duyarlı bir infertinite hastayım. Devletimin çıkarlarını kendi çıkarlarımdan üstün tutarım. Her ilde devletin tüp bebek merkezi veya hastanesi olamaz, ana merkezlerde olması yeterlidir hatta bence olması gerekenden de daha fazladır. Sadece başkent Ankara’da olması yeterlidir. Çocuğunun olmasını isteyen herkes Ankara’ya kolayca ulaşabilir. Çünkü Ankara Türkiye’nin ortasında bulunmaktadır, hızlı trenle bile kolayca ulaşıma sahiptir. Çocuğu olamayan hastalar çocuk masraflarının fazla olmaması sebebiyle zaten belli bir birikime sahip olmaktadırlar. Çeşitli sebeplerle bir birikime sahip olmayanlar da bankalarımızdan kolayca kredi alabilmektedirler. Her hastaya 1300 tl 3 deneme için fazladır. Katkının 2 deneme ve en fazla 500 tl olması devlet hazinemize oldukça katkı sağlayacaktır. 39 yaşına kadar başvuran her hasta en fazla 5-6 ayda kolayca rapor alabilmektedir. Günümüzde insanlar geç evlenmekte, kariyer yapma gibi bence geçersiz sebeplerle çocuk sahibi olmayı geciktirmektedirler. Yaş sınırının 35’ e kadar düşmesi uygundur, böylece binlerce hastaya daha katkı vermek zorunla kalınmayacaktır. Bilgilerinize sunar gereğinin yapılmasını arz ederim.
Iyiyim oglusumda iyi cok sukur ama pureleri felan yemek istemyo napcam ben sen neler veriyosun senin bebis yiyormu.emziriyomusun canimGünaydın canım Evet başladık 2 hafta oldu sen nasılsın oğluşun ?
Meraba canim nasilsin bebisler nasil.ben elma armut puresiyle basladim ve ev yogurdu.emziriyormusun ama bence sebze puresi ve yogurtla baslaKızlar bizdw bu hafta baslicaz ek gidaya siz ne ile basladiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?