2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tatlimmmmm

Canlarim allahin izniyle hepinizin bebiscikleri tutcak dua ediyorum allahm hic kimsenin emegini bosa cikarmasin.

Ayy çok üzüldüm canım, Insallah bu dondurulmuş tutar da kucağına alırsın Insallah

Kızlar yarın tiroit doktorumda randevum var, kafamda bir sürü soru var, aranızda hsşimeto tiroidi olan varmı? Test günümü beklerken bir de bu çıktı şimdi

Batmalar sancilar var ama iste insan cokta kaptirmak istemiyo kendini :)
Iyi seyler doguyo icime guzel sonuc olacak Allah in izniyle ..
Sende var mi bi değişiklik
Kızlar benim de karnımda batma var bazen agrı da oluyor acaba dunki işlemden dolayı mı oldu transfer sonrası hemen böyle hisettinizmi tahriş mi oldu ne oldu

Kızlar yarın tiroit doktorumda randevum var, kafamda bir sürü soru var, aranızda hsşimeto tiroidi olan varmı? Test günümü beklerken bir de bu çıktı şimdi
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah bebişin tutunmuştur

Kızlar benim de karnımda batma var bazen agrı da oluyor acaba dunki işlemden dolayı mı oldu transfer sonrası hemen böyle hisettinizmi tahriş mi oldu ne oldu
Normal canım benim ilk üç gün içimde kelebekler uçuyordu sanki :) kıpırtı batma gibi. Sonra geçti. Test günüm yarin. Bu batmalar falan iyi mi kötü mü bilmiyorum ama endişe edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…