TatlimmmmmDemi valla ben teste son uc gun kala uyku uyuyamyodum ya :)bende suslu olurum kesin :)bende goruyorum kocaman olunca gobekler zor yuruyolar bacaklar acik degisik geldi hep bana ya.goruyodum hep icim gidiodu kiskandigimdan degil valla bende artik karnimi sevebilcem onunla konusabilcem bende yurumekte zorlancam suslencez gyicez elbiseciklerimizi bebisciklerimize alis veris yapmaya gidicez aglattin beni duygulandim
Ben cok duygusalim ya nedenTatlimmmmm
Tatlım hamile olmayasın :))Ben cok duygusalim ya neden
Ayyy kucucuk demi daha karinimizin icinde buyuyebilmek icin cirpiniyo demi allahim ya.arkadaslar burda beni dinlediniz uzuntumu mutlulugumu paylastim sizlerle cok sagolun destek oldugunuz icinTatlım hamile olmayasın :))
Sen de tatlım bizlere destek olsun bütün arkadaşlara teşekkürler hislerimize ortak olduklari içinAyyy kucucuk demi daha karinimizin icinde buyuyebilmek icin cirpiniyo demi allahim ya.arkadaslar burda beni dinlediniz uzuntumu mutlulugumu paylastim sizlerle cok sagolun destek oldugunuz icin
Iyiyim canım benim stres olmaz mii :) çok heyecanlıyım çoookAyşe gülşen neredesin canım ya nasılsın yarin senin test streslimisin
Dualarimiz seninle tatlım inşallah yarin senin mutluluğuna ortak olacağız Allahın izni ileIyiyim canım benim stres olmaz mii :) çok heyecanlıyım çoook
Allah razı tatlım inşallah Rabbim 'in izniyle ben de burdaki diğer arkadaşlar da pozitif sonuç aliriz da ekim 2016 anneleri diye başlık açarız: ) bu arada ekim olacak değil mi Allah' in izniyleDualarimiz seninle tatlım inşallah yarin senin mutluluğuna ortak olacağız Allahın izni ile
Stres yapma tatlim benim tuttu allahin izniyle.guzel haberini alicaz insallahIyiyim canım benim stres olmaz mii :) çok heyecanlıyım çoook
Ayyy inşallah bitanemmmmAllah razı tatlım inşallah Rabbim 'in izniyle ben de burdaki diğer arkadaşlar da pozitif sonuç aliriz da ekim 2016 anneleri diye başlık açarız: ) bu arada ekim olacak değil mi Allah' in izniyle
Ayy çok üzüldüm canım, Insallah bu dondurulmuş tutar da kucağına alırsın InsallahKızlar sizin taze embryo mu bilmyrm ama benmde ilk denemede taze 3.gün embryoydu 10 hücre ye bölünmüş ti size umut olsn tutmuştu ama işte aksilik düşük yaptm yarn dondurlms 3 gün embryosu konulcak hadi hayrli haberler alalam hep beraber inşallah
Ben de salıyı bekliyorum Zaman geçmiyo,bişeyler hissediyor musun var mı vücudunda hareketlilikSali gelsiiiin sali gelsiiiiiin :))
Dogumumuz içinde böyle gün sayalim kizlar inşaallah :))
Batmalar sancilar var ama iste insan cokta kaptirmak istemiyo kendini :)Ben de salıyı bekliyorum Zaman geçmiyo,bişeyler hissediyor musun var mı vücudunda hareketlilik
Kızlar benim de karnımda batma var bazen agrı da oluyor acaba dunki işlemden dolayı mı oldu transfer sonrası hemen böyle hisettinizmi tahriş mi oldu ne olduBatmalar sancilar var ama iste insan cokta kaptirmak istemiyo kendini :)
Iyi seyler doguyo icime guzel sonuc olacak Allah in izniyle ..
Sende var mi bi değişiklik
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah bebişin tutunmuşturKızlar yarın tiroit doktorumda randevum var, kafamda bir sürü soru var, aranızda hsşimeto tiroidi olan varmı? Test günümü beklerken bir de bu çıktı şimdi
Azure ne alemdesin bakim sende de böyle batma tarzı şeyler olıyor mu ya tahriş mi ettiler karnımı katedralden dolayı mı acabaAyy çok üzüldüm canım, Insallah bu dondurulmuş tutar da kucağına alırsın Insallah
Normal canım benim ilk üç gün içimde kelebekler uçuyordu sanki :) kıpırtı batma gibi. Sonra geçti. Test günüm yarin. Bu batmalar falan iyi mi kötü mü bilmiyorum ama endişe edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum canımKızlar benim de karnımda batma var bazen agrı da oluyor acaba dunki işlemden dolayı mı oldu transfer sonrası hemen böyle hisettinizmi tahriş mi oldu ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?