- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Allah razı olsun canım darısı başına inşallah. Allah kucaklarimizi doldursun emegimizi boş çıkarmasin inşallahCANIM cok iyi yükselir sen merak etme hayırlı olsun inşallah bebisin seni hiç birakmasin
Sana soylemistim tatlim benim :)))Canım benim ilk üç gün batma vardı kıpır kıpırdı kasiklarim. Sonra 4-5 gün hiçbir şey yoktu. 8.günden itibaren iki üç gün leke ve sancı vardı. Burda yazmıştım kızlara adet olacam diye. Sağolsun kızlar beni motive ettiler belki yerleşme kanamasidir falan diye. Demek ki gerçekten öyleymiş: )
Inşallah canım insallahInsallah canim.allah kimsenin ellerini bosa cevirmesin
Ben söylemiştim diyecem demiştin hatta sen haklı çıktın diyeceksin de demiştin :) gerçekten haklı çıktın: )Sana soylemistim tatlim benim :)))
Can'ım hayırlı olsun inşallah hep böyle pozitif sonuçlar duyarız benim tes günümde perşembe sabırsızlıkla bekliyorumGeldim kızlarrrrr. Değerim çok iyi değil ama sanırım bu değere göre hamileyimmmmm :)
Inşallah canım dua edin bizeAllah razı olsun canım darısı başına inşallah. Allah kucaklarimizi doldursun emegimizi boş çıkarmasin inşallah
Sen nasilsin canim nasil gidiyorGerçek mi cookkkk sevindim pozitif olmaya devam hayırlı olsun tatlım
Evet tatlım transfer sonrası 5 ek bile yatmadım sadece 3 gün evde idim.dolaştım gezdim çalışmaya cokTangled sen transferden sonra normal hayatına devam ettin mi, benim bir hafta oldu evde dinleniyorum ilk 4 gün nerdeyse hiç kalkmadım ama bugun dışarı çıkmak istiyorum sinemaya gitmek tedirginim çıksam mı diye ne dersiniz kızlar,normal hayatınıza dönün diyorlar ama bilmiyorum
Tangled sen transferden sonra normal hayatına devam ettin mi, benim bir hafta oldu evde dinleniyorum ilk 4 gün nerdeyse hiç kalkmadım ama bugun dışarı çıkmak istiyorum sinemaya gitmek tedirginim çıksam mı diye ne dersiniz kızlar,normal hayatınıza dönün diyorlar ama bilmiyorum
Tatlım çık dolaş ben transfer sonrası 5 ek bile yatmadım dr iyimisin dedi evet dedim normal yasantina dönebilirsin dedi sadece 3 evde durdum ama kendim keyfi ise gitmek istemedim gezdim dolaştım deniz kenarına indim onlarla konuştum beni mutlu eden şeyler yaptım ise başlayınca çok yoğun bir hafta yaşadım sadece pozitif ol nasipse olur insallahBen de döneceğimde annem bırakmıyor başımda gardiyan gibi
Ciktim valla cunku sen endiselendginde kanamam var dedginde deli gibi arastirmistim d.r sormustum tatlim:))allah kucagmiza almayima nasip eder insallahBen söylemiştim diyecem demiştin hatta sen haklı çıktın diyeceksin de demiştin :) gerçekten haklı çıktın: )
:) Sağol canım benim. Amin amin aminnnCiktim valla cunku sen endiselendginde kanamam var dedginde deli gibi arastirmistim d.r sormustum tatlim:))allah kucagmiza almayima nasip eder insallah
Azure ciğim ben transfer sonrası hic birşey hissetmedim dr ben iyiyim dedim direk kalktım hiçç yatmadım ikinci üçüncü gün batma lar başladı ve bir gece çok ama çok ağrı oldu adet ağrısı gibi değil gibi dördüncü gün sin ağrılar oldu test günü be kadar ağrı olmadı test çok şükür pozitif çıktı sonra bulantı akşamları ben de çok dr ben de hic birşey yok dedim hepsi psikolojik dedi pozitif olmaya devam dedi ama benim dr saolsun ben olsam dayanamazdim o çok inan di ama benden stresli idi test günüm ben sakin beklerken o bana kanser oldum diye men atıyor mutlu ol sadece
İnşallah canım sende sadece mutlu ol seinan olur Allahın izniyleMaşallah çok güzel böyle devam eder insallah
Hadi inşallah senin de güzel haberlerini alırız insallahCan'ım hayırlı olsun inşallah hep böyle pozitif sonuçlar duyarız benim tes günümde perşembe sabırsızlıkla bekliyorum
Ayşegüsen tatlım sen sadece stres yapıp onuda streslendirme rahat olhep mutlu ol cnmAy canım inşallah yükselir tatlım ya inşallah annesine tutunur
Hadi inşallah canım senin de güzel.haberini alırız insallahHepinizi tebrik ederim bir çoğunuz hamilelik sürecine girmişsiniz benimde 3.günüm transferim oldu bekliyorum umarım herkes için hayırlısı olur ..
Çok sevindim canım inş herzaman böyle mutlu haberler verirsin
538 cikti degerim canim haftaya cumartesi ultrasonla bakilcak bebise kalp atsini duyucaz dedi canim.
Daha rahatim canım benim Allah' in izniyle olacak inşallah. Desteğin için çok teşekkür ederim: )Ayşegüsen tatlım sen sadece stres yapıp onuda streslendirme rahat olhep mutlu ol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?