İnş. Canım isteyen herkese nasip etsin.kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim.Ananas yiyorum hergün dut kurusu da ama kabak çekirdeği hiç sevmem onu yiyemiyorum,havuç suyunu duymamıştım yaparım her sabah yeter ki yavruma kavuşayım
Kavuşursun inşallah tatlım dualarımız hep birlikte birleşiyor tek istek için Mevlam hepimizi sevindirecek insAnanas yiyorum hergün dut kurusu da ama kabak çekirdeği hiç sevmem onu yiyemiyorum,havuç suyunu duymamıştım yaparım her sabah yeter ki yavruma kavuşayım
Yarın çok güzel haberler vereceksin bize hayırlısıyla,benim doktorum ne zaman telefon görüşmesi yapsak "Ebru hanım bana iyi haberler ver"diyor benim çok hoşuma gidiyor sen de iyi haberler ver bizeSağolun canlar. İnşallah dediğiniz gibi güzel katlanır. Ikinci testim yarın. Darısı sizler başına inşallahhhhh. Dualarim sizinle
Amin hepimizi insTeşekkür ederim canım inş. İyi sonuçlar alım bende sizler gibi :) allahim sizin de bebislerinizi sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah.
Amin sabırsızlıkla bekliyoruz :)Amin hepimizi ins
Çok güzel çünkü artik is doktorundan çıktı sen bebisciklerde benim doktorumda transferden sonra demişti ben elimden geleni yaptim sıra sizde sakin stres yapma tatlı. Bide kan tahlilini.ben ce bekle idrar yapma.Yarın çok güzel haberler vereceksin bize hayırlısıyla,benim doktorum ne zaman telefon görüşmesi yapsak "Ebru hanım bana iyi haberler ver"diyor benim çok hoşuma gidiyor sen de iyi haberler ver bize
Günaydın tatlım çok şükür dun olmadi sadece ara ara ağrı oldu adet olacak gibi ama.doktorum normal dedi tatlım senin için okadar çok sevindim ki inş yarin da yükseldiğini duyarız
Günaydın canım, ben de 12 şubat transferiyim, çarşamba günü tahlilim var, transfer gününden beri kasık ve şiddetli bel ağrılRım oldu benim 2-3 gündür de göğüs ağrıları da yaşıyorum, doktorum normal biz zaten bu şwkilde belirti bekliyoruz dedi, sende içini tahat tut eminim bebişlerimiz bizimle, bu topikten 3 hamilemiz var şu ana kadar dah hiç boş çıkmadıkGünaydın kızlar.2013 yılında tüp bebek tedavisi yaptırdım 5.gün embriyosuydu hiç tutmadi maalesef sonuç negatif çıktı.4 tane dondurulmus embriyomuz vardı.29 ocakta onları denemek için tedaviye başladık.ilaçlar kullandım.8 şubatta kontrole çağırdı doktorum.progestan iğneye başladık estrofem hap kullandım ve 12 şubatta transfer işlemi yapıldi. Igenelerimi ve ilaclarimi kullanmaya devam ediyorum.Transferin 4.günü hafif hafif sag kasigimda agri olup geçiyordu. Ama dün kasıklarimda cok batmalar oldu.bende korkuyorum panik oldum çok ağladım bu seferde tutmadi sanırım diye.sizce normal mi bunları yaşayanlar oldu mu aranızda.lütfen yardimci olabilirmisinizbu seferleri emeklerimız boşa gidecek diye çok üzülüyorum. Hep kafamda soru işaretleri var bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Çok sagol canım. Verdiğin bilgiler için dünden beri çok korkuyordum bu siteye dün üye oldum daha benim gbi olan arkadaslarla dertleseyim diye kimseye bişey soramiyorum çünkü kimsetüp bebek yaptirdigimizi bilmiyor.sizlerle dertleserim birbirimize destek oluruz diye düşündüm :) sonuçlarını aynı gün inş. Olumlu çıkar.senin ilk denemen mi canimGünaydın canım, ben de 12 şubat transferiyim, çarşamba günü tahlilim var, transfer gününden beri kasık ve şiddetli bel ağrılRım oldu benim 2-3 gündür de göğüs ağrıları da yaşıyorum, doktorum normal biz zaten bu şwkilde belirti bekliyoruz dedi, sende içini tahat tut eminim bebişlerimiz bizimle, bu topikten 3 hamilemiz var şu ana kadar dah hiç boş çıkmadık
Ewet canım ilk tüp bebek denememiz, 5. Gün embriyosuyuz, 3 tane koyduk, ikiz olmasını çok istiyoruz, ama allahım öncelikle hayırlısını sıhatlisini nasip etsin hepsimize.Çok sagol canım. Verdiğin bilgiler için dünden beri çok korkuyordum bu siteye dün üye oldum daha benim gbi olan arkadaslarla dertleseyim diye kimseye bişey soramiyorum çünkü kimsetüp bebek yaptirdigimizi bilmiyor.sizlerle dertleserim birbirimize destek oluruz diye düşündüm :) sonuçlarını aynı gün inş. Olumlu çıkar.senin ilk denemen mi canim
Ewet canım ilk tüp bebek denememiz, 5. Gün embriyosuyuz, 3 tane koyduk, ikiz olmasını çok istiyoruz, ama allahım öncelikle hayırlısını sıhatlisini nasip etsin hepsimize.
Günaydın kızlar herkese çok güzel bir pazar diliyorum, dışarıdaki güneşli havanın tadını çıkaralım bol bol d vitamini alalım bençbişlerimiz için yarın ilk testi olacak olann varmı içimizde?
Çarşamba günü canımGünaydın canım :) senin yarın mi belli oluyor sonucun.
Benim de ama gün geçmiyor sanki :) nerde yaşıyorsun nerde yaptirdin canimÇarşamba günü canım
Günaydın canım. İlkinin tutmama sebebini araştırdılar mı? Benim de ilki negatif 5. gün embriyosuydu 2 tane . Rahme bakacağız dedi doktorum. Dondurulmuşla deneyeceğim ben de ikinciyi.Günaydın kızlar.2013 yılında tüp bebek tedavisi yaptırdım 5.gün embriyosuydu hiç tutmadi maalesef sonuç negatif çıktı.4 tane dondurulmus embriyomuz vardı.29 ocakta onları denemek için tedaviye başladık.ilaçlar kullandım.8 şubatta kontrole çağırdı doktorum.progestan iğneye başladık estrofem hap kullandım ve 12 şubatta transfer işlemi yapıldi. Igenelerimi ve ilaclarimi kullanmaya devam ediyorum.Transferin 4.günü hafif hafif sag kasigimda agri olup geçiyordu. Ama dün kasıklarimda cok batmalar oldu.bende korkuyorum panik oldum çok ağladım bu seferde tutmadi sanırım diye.sizce normal mi bunları yaşayanlar oldu mu aranızda.lütfen yardimci olabilirmisinizbu seferleri emeklerimız boşa gidecek diye çok üzülüyorum. Hep kafamda soru işaretleri var bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Normal tabii ya :) çok sağol canım benim inşallah yükselir inşallahhhh. Sen yine test yapacak mısın doktor istedi mi canımGünaydın tatlım çok şükür dun olmadi sadece ara ara ağrı oldu adet olacak gibi ama.doktorum normal dedi tatlım senin için okadar çok sevindim ki inş yarin da yükseldiğini duyarız
Günaydın canım. İlkinin tutmama sebebini araştırdılar mı? Benim de ilki negatif 5. gün embriyosuydu 2 tane . Rahme bakacağız dedi doktorum. Dondurulmuşla deneyeceğim ben de ikinciyi.
İnşallah olumlu sonuç alırsın. Pozitifleri okudukça çok mutlu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?